Някой ще ходи ли на концерта на DM?С

• 9 391
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Шаркчица и останалите търсещи билети: ТУК има инфо за продажба на билети на нормални цени. Дано успеете да си вземете
И АЗ СИ НАМЕРИИИИИИИХХХХХХХ-СЕГА ОСТАВА ДА СИ НАМЕРЯ ХОРА, КОИТО СА С ПО 35  ЛЕВОВИТЕ, ЧЕ СЪМ САМИЧКА И МАЛКО МЕ Е ШУБЕ. Mr. Green hahaha

# 61
Моето ходене се провали, та ако някой проявява интерес имам два билета по 35 лв.

# 62
  • София
Моето ходене се провали, та ако някой проявява интерес имам два билета по 35 лв.

Ако ми ги задържиш до утре ги взимам. Тел 0897894041 или ми пиши на лични!!

# 63
И аз съм там! yesyes

# 64
  • Букурещ
и аз съм там. Peace

# 65
  • в гората
и аз, и аз...

Хора, кажете за фотоапратите ако имате инфо.... важно е.

# 66
  • Враца
На билетите май пишело без фотоапарати.
Аз лично няма да нося, защото отивам да се забавлявам, а не да мисля дали накрая няма да остана без фотоапарат в навалицата. А снимки в нета от концерти има страшно много.

# 67
и аз, и аз...

Хора, кажете за фотоапратите ако имате инфо.... важно е.
Ако ти е писнал си го вземи  Laughing.

# 68
А към колко часа смятате да ходите. Аз мъжО ако го простра от 16 ч. на стадиона, може и да не устиска до края на концерта - и без това не е голям ентусиаст. Смятате ли, че 18 ч. е ОК или ще е твърде късно. Ние сме с билети от 50 лв.

# 69
и ние сме там (с мъжо). Билетите ни са от 50лв и мисля да се тръгнем към 17ч newsm78. Не съм разглеждала билета и това с фотоапаратите ме изненада (сега разбирам от вашите постинги). Наистина ли не може да се снима Sad?!?

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 15:46 от Slavi

# 70
Търся билет от 45 лв!!!

# 71
Славенка и аз мисля, че от 16ч. е рано и ще отидем към 18-19ч. на стадиона. От ходенето ми напоследък по концерти оставам с впечатлението, че организацията е доста добра и бързо се разпределят хората. А и като имам предвид, че Таркан излезе да пее с 1,5 ч. закъснение хич не си представям да отида рано на стадиона и да ни опече слънцето Crazy

# 72
Според инфо в ДИР-а ще се обработват по 720 човека на час....затова отварят в 16 ч. вратите на стадиона
Очаквало се да има 30 000 човека, като се забранявал достъпа до стадиона с лични автомобили
Мисля, че фотоапаратите и бутилки са забранени

# 73
  • в гората
фото-то исках да го взема да пощракам, ама няма да се престраша май. новичко ми е.  Wink

# 74
И аз смятам да отидем най-рано към 18ч. И да изтървем подгряващите, не е голяма загуба. Повече ме прутеснява паркиирането около стадиона.

Общи условия

Активация на акаунт