Някой ще ходи ли на концерта на DM?С

• 9 341
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Ние ще отидем към 19.00ч., че може и по-късно! Надявам се да се е укротила навалицата, която ще се затича към стадиона в 15ч. И да не влезем до 20ч. не ме притеснява, защото така или иначе отивам заради Депеш, не за НГ, които ще подгряват.

# 166
И сега, спейки, в русата ми глава се гонят разни мисли, а именно: какви са тия глупости, че ще "обработват" по 720 души на час? А на концерта ще бъдат 30 хиляди или повече? Ще бъде пълен ад май. Никой от бойната група не може да реши в колко да отидем.

# 167
Ми да кажа, все пак - продавам си билета за зелена зона за 50 лв - това е цената, на която е купен, от прекупвач разбира се #Cussing out. Яд ме е, че няма да мога да отида, но закъсах пак с крака, а и мъж ами не може да се справи сам с малката Sad

Ако някой го иска тоз билет - да пише на лични или GSM 0888 643 965 /това е ГСМа на мъжо/.  
Ако ли не, той ще трябва да отиде, макар че не им е фен Thinking. Няма зян да отиде билетчето.

# 168
И АЗ СЪМ УТРЕ НА ЛИНИЯ! coolcoolСамо на връщане незнам как ще е,ще има ли таксита,сигурно ще е лудница.Много се вълнувам,айде после ще коментираме!

# 169
А какво ли ще е времето утре newsm78

Току що гледах прогнозата - гръмотевична буря Twisted Evil Twisted Evil , но девойката каза да не се плашим ooooh! та ще ходим де, няма да се отказваме сега - то вече не се трае, а до утре вечер ще ми е все тая и камъни да падат сигурно Crazy

# 170
И аз ще ходя или по-точно  И АЗ ЩЕ ХОДЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ  Laughing

Съвсем случайно вчера се уредихме с билети за 45 лв. от тези дето са били по 40 лв. два дена преди концерта за мен това си е жив късмет. Май е жълтия сектор, защото са седящи места и влизаме от вход 2, поне аз така разчитам схемата.

И аз съм там, и Роси74 също  Hug

# 171
  • Шумен
Има ли хора в синия сектор?
И аз съм там + приятелка-нефорумка  Blush
Малиииииииии, не ме свърта вече  Crazy

# 172
И ние сме на концерт !
Живот и здраве с мъжът ми  и приятели,тръгваме на обяд от Габрово.
Имаме билети за вип зоната и  за пред сцената.
На вип билетите пише,4е има обособен специален вход 3- централен и се надявам,4е там няма да е такава лудница,4е да се налага да влизаме на стадиона още в 16 h.
Несъм 4ела темата от на4алото,но когато ходих на концерта на ДМ  в Гърция през 2001 нямаше проблем да си носиш фотоапарат и вода - вси4ки билети бяха на една цена и ако си по напорист,както ние бяхме, отидохме без проблем пред сцената и то минути преди да по4не шоуто( ех,страхотно изживяване си беше,дано утре се повтори емоцията)....4удя се,дали да си взема цифроявия и ли ще ми го конфискуват на входа newsm78
Ина4е съм безкрайно щастлива,4е отново ще видя любимата си група на живо - нямам търпение!!!!!!

# 173
Търся билети 2 броя, ако някой има и няма възможност да отиде да пише, мерси предварително.

# 174
  • на път
Във връзка с прогнозата утре -някой има ли идея къде продават дъждобранчета ... макар и еднократни. Хич не ми се седи с чадър на концерта  Thinking

# 175
Във връзка с прогнозата утре -някой има ли идея къде продават дъждобранчета ... макар и еднократни. Хич не ми се седи с чадър на концерта  Thinking

Чадърите ги конфискуват на входа.Дъждобранче-в рибарските магазини.

# 176
  • на път
 Grinning Мерси много!!!!

# 177
Дъждобрани има и в магазините всичко за един лев

# 178
  • София
И аз като повечето от вас съм много силно развълнувана...

Дали ще имам шанс да ги снимам на ВИП-а на Аерогарата с камера ? Някой посрещал ли е някого там досега, за да даде инфо ?

# 179
Ние бяхме на концерта в Лондон, през април, пускаха хора с фотоапарати, но с малък обектив, нашия беше голям и ни го взеха(водел се професионален, върнаха ни го след концерта). Пригответе се за нещо Гоооолямооо Laughing, в инфото, което е дал ДП, чета че пише без фотоапарати, това явно означава всякакъв вид newsm78, чадъри може, но сгъваеми.
StaM, голяма си скица Laughing, за ВИП-а не се бях сетила. А те кога точно пристигат, предполагам, че ще има голяма тълпа и много бодигардове.

Общи условия

Активация на акаунт