Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мъжът ми заминава за повече от 4години

 • 15 268
 • 26
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 8 906
А и тия "заповеди от министъра", които са против нечия воля, отдавна не съществуват.

А бе не е точно така ...
Това си е част от професията. Който не го приема - не става военен.
Вероятно обаче е избран, защото не е семеен и не се знае ако стане семеен какво точно ще стане с назначението.

# 16
 • Мнения: 39 587
На моя приятелка гаджето й преди много години замина за Америка, по друга причина, но също не я взе. Тя обърна света, учи, прави, струва, замина и тя- като детегледачка първо, после учи и т.н., изрови света и отиде при него. В последствие той се върна, и тя веднага с него. Отдели му 20 години от живота си, обърна света заради него. Към днешна дата са разделени- той така и не пожела брак и деца с нея. Та...ако имаш желание, винаги можеш да намериш начин да заминеш и ти. Въпроса е той дали те иска, или не. Мисля, че е явно- ако гледаш какво прави, а не какво говори. Щото той хубаво реве, ама не се е оженил...и така. А ако Дорис  е права и назначението му ще отпадне ако се ожени- пак е показателно кое му е приоритет.
Така че подкрепям първият отговор по темата- забрави го. Това е.

# 17
 • София
 • Мнения: 9 891
Ако е военен са глупости на търкалета сълзите, това да не е американската армия да те пращат някъде със заповед. Тук обявяват места за работа или обучение в чужбина и кандидатите се явяват на конкурс, за да отидат. Доста усилия се полагат за успех. Така, че не е командироване от днес за утре и въпреки желанието на заминаващия. Такова няма в нашата армия.

# 18
 • Мнения: 1 239
Къде пише, че е военен?
Ако му е толкова мъчно си има начини!
Забрави го и се надявай да не си бременна!

# 19
 • Пловдив
 • Мнения: 8 479

Гадничко малко, но ако е военен с назначение отказване няма. Радвайте се, че е за Америка, а не за Афганистан ...  Rolling Eyes

Афганистан е за по 6 месеца и там винаги има желаещи. И в армията не всичко става на сила и можеш да откажеш. 

# 20
 • Мнения: 8 906

Гадничко малко, но ако е военен с назначение отказване няма. Радвайте се, че е за Америка, а не за Афганистан ...  Rolling Eyes

Афганистан е за по 6 месеца и там винаги има желаещи. И в армията не всичко става на сила и можеш да откажеш. 

Ами можеш и после какво?
Никой не го е натирил /ако е военен де, защото гадаем/, някъде е казал/заявил, че има желание.
Преди имаше за Афганистан сега не толкова.

# 21
 • Пловдив
 • Мнения: 8 479
Как какво? Нищо. Заминаването в друга държава никъде не може да бъде задължително. Но да замине за САЩ с вероятно подсигурена добра работа, няма да е като изпращане на заточение.
Всъщност само гадаем.
А за раздели и събирания има примери всякакви. Универсална рецепта няма.

# 22
 • Fort Worth, TX
 • Мнения: 1 969
Какво казахте?Заминете и вие.Щом сте толкова влюбени 1 бърз подпис и готово?Като какъв заминава?Нещо има не както трябва.

# 23
 • Мнения: 973
Този мъж, ако държи истински на теб, ще те вземе с него. Разстоянието е голямо, периодът в който няма да го има е голям, почти невъзможно е връзката ви да се запази по този начин.По-добре прекратете отношенията си още сега.

# 24
 • Мнения: 24
Преди доста години един приятел от компанията замина да следва в Щатите, а приятелката му го чакаше в България доста време, вече съм позабравила колко години бяха, но май бяха поне 3, ако не и 5. Разбира се, той се връщаше всяко лято и явно бяха обсъдили всичко предварително. Никой от компанията не вярваше, че връзката им ще оцелее, но се ожениха, тя замина при него, научи английски, изкара образование и си работи вече от доста време, имат си дете и си купиха къща. Happy end
Може да са изключение, но явно са възможни и такива връзки с хубав край.

# 25
 • САЩ
 • Мнения: 356
Да не е спечелил зелена карта?
Позната история, аз заминах когато бях на 19. С приятелят ми поддържахме връзка от разстояние над 4 години. Малко преди да взема гражданство и да се оженим за да може и той да дойде се разделихме. Много беше трудно и много се измъчихме! Пропилях най-хубавите си години в сълзи и напразни надежди. Но познавам и една двойка която успяха да издържат 5 години и сега са заедно тук.
Това че не те е поканил не звучи добре.

# 26
 • Мнения: 14 235
На моя приятелка гаджето й преди много години замина за Америка, по друга причина, но също не я взе. Тя обърна света, учи, прави, струва, замина и тя- като детегледачка първо, после учи и т.н., изрови света и отиде при него. В последствие той се върна, и тя веднага с него. Отдели му 20 години от живота си, обърна света заради него. Към днешна дата са разделени- той така и не пожела брак и деца с нея. Та...ако имаш желание, винаги можеш да намериш начин да заминеш и ти. Въпроса е той дали те иска, или не. Мисля, че е явно- ако гледаш какво прави, а не какво говори. Щото той хубаво реве, ама не се е оженил...и така. А ако Дорис  е права и назначението му ще отпадне ако се ожени- пак е показателно кое му е приоритет.
Така че подкрепям първият отговор по темата- забрави го. Това е.

Не е необяснимо е защо не я е взел,  и защо са разделени. Обърнала света, ама дали решението да замине е взето еднолично или и от двамата, е нещо много важно. Simple Smile
Иначе, такива връзки се случва и да  оцеляват, че даже и с щастлив край, противно на тясноскроените привърженици на теорията  "далече от очите, далече от  ума  и сърцето", но това е в пряка зависимост от нагласите на двамата в отношенията, не от хорските възгледи.
За авторката - да го натиска за подпис, ако на него хич не му е през ума, е доста нелепа оферта.

Общи условия

Активация на акаунт