Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 39

• 16 306
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Явно няма как да остане скрито/покрито.. Чудя се от кой ще тръгне клюката. Със сигурност няма да е от Марио. Остава Захариев да каже на Илиева и тя да разнесе всичко.

# 121
При положение, че е извършено криминално деяние, ще се взимат проби, показания, ще има и смъртен случай, няма как да остане скрито-покрито.
Тук е важното е какво ще ни покажат - как ще се държат служителите в болницата. Дали ще си навеждат главата от съжаление, ще шушукат или ще се държат като един отбор и екип. Защото ако ще показват, че не трябва да се мълчи, а да се говори открито, трябва да се види и подкрепата, защото само една птичка пролет не прави.

# 122
Много ги влече към сеира сценаристите и това е. Не правят разлика между говорене за проблем и разгласяване 😕. Все се надявам да видим нещо хубаво, ама нъцки.
Може и никой да не изпее, а покрай полиция и показания да се разбере. Мен повече ме вълнува на сценаристите за какво им е. Ето прост пример - Марио не случайно не разбира веднага какво е станало. Така няма да се налага после да отговаря защо Психото е умрял на масата.

Сега за да е картинката пълна очаквам повторение на сцената между Виктор и Марио, след операцията на Зорница. Банков ще научи, ще се хвърли като лъв и този път Марио няма да го спре. И вместо да се съсредоточим на основния проблем в ситуацията, пак ще гледаме глупости. 😐

# 123
Моля ви кажете ми, че това е вече стара снимка и този няма да го дават повече...

Дрийми, дай една идея по-позитивно, моля те. В момента сценаристите поставят сериозен социален проблем и последното, което им е в главата е сеир Ковачеви-Банков. Нека всички се опитаме да сме по-позитивни, положението е достатъчно кофти.

Дани, идеята ми е, че всички ще разберат и точно си го казала - много е важно как ще реагират.

# 124
ще се държат като един отбор и екип.
Ще направят това. И друг път са се държали като едно цяло и са заставали за някой от тях. Свга пак ще го направят.

Моля ви кажете ми, че това е вече стара снимка и този няма да го дават повече...
Не е стара снимка и да, ще го дават пак.

# 125
Не е стара снимка и да, ще го дават пак.

Вътрешна информация ли е това? Grinning

# 126

Сега за да е картинката пълна очаквам повторение на сцената между Виктор и Марио, след операцията на Зорница. Банков ще научи, ще се хвърли като лъв и този път Марио няма да го спре. И вместо да се съсредоточим на основния проблем в ситуацията, пак ще гледаме глупости. 😐
Искрено се надявам да не повтарят и дълбаят пак по-същия начин. А Виктор да се държи достойно и мъжки, а не надменно и властнически, защото тук засегнат ще е й Марио - той също няма да знае как да реагира и ще има нужда от подкрепа.

# 127
Вътрешна информация ли е това? Grinning
Абсолютно, по-вътрешна не може да бъде - вътре е в мозъка ми. Пояснявам - по въпроса писах в другата тема:
Стаменова няма ли да й дойде в повече пак да я похитят..
Братът близнак на Дани Психото ще дойде да отмъсти на Огнянова за мъртвия си брат, но ще я обърка със Стаменова, като междувременно ще се влюби психарски в нея Joy

# 128
  • София
Ако има разговор между Банков и Марио очаквам да чуя как Банков предлага помощта си на Марио и му казва, че може да разчита на него, от каквото и да има нужда. Всичко друго ще е гнусно.
А ако доцентът сам отиде при Зорница и се засекът с Марио, не очаквам същия сблъсък. Марио ще е в шок, няма за какво да обвинява Банков. А пък ако след такава случка отново ни загатват за скрити чувства, недоизказани неща - ще обявя сценаристите за извратеняци и не знам как ще продължа да гледам.

Обаче аз очаквам Зорница да отблъсне Марио. Не знам защо, но така го усещам и вместо нещата да се поуспокоят, ще стане още по-гадно.

# 129
И аз очаквам същото, Роси. Не знам защо, нямам обяснение, но си мисля, че Зорница няма да иска да вижда Марио. Той ще се опита да поговори с нея, тя няма да иска и той ще се оттегли и ще ходи да си рони сълзи на покрива. Как ще продължат нататък нещата нямам никаква идея.
Но това е най-песимистичният ми сценарий. Надявам се да ме изненадат приятни Simple Smile

# 130
.

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 13:43 от Анонимен

# 131
Добре де, като разбере цялата болница и чуем кой какво мисли, а Зорница откаже да говори с Марио и го отблъсне какво ще последва? Знаем че след това няколко епизода няма да ги видим. И посланието ще е - най-важно е какво си мислят хората, а жертвата не трябва да допуска до себе си най-близките. Много ми се искаше да ни покажат, че обичта, подкрепата и доверието могат да помогнат на жертвите в такъв момент. Ама като гледам как се очертават събитията, и намек няма да има.

Айде пак ме налегна песимизма. Сега с какво да се лекувам 🤭😆

# 132
След петък много размишлявам върху темата, но осъзнах, че няма как да знаем как би реагирала една жена в такава ситуаиця. Твърде индивидуално и твърде лично е. Зорница ще изпитва ужас и срам. Може би най-вече срам към Марио. Това ще е и причина да го отблъсне. Надявам се обаче да не го отблъсне изцяло, а да му позволи да бъде до нея. С времето с помощта на много грижа, нежност и внимание (платонични) Зорница ще се съвземе стъпка по стъпка. В един момент ще изпита нужда от нежност, но от тази другата - да бъде докосната, целуната.

# 133
Дрийми много ми е интересно как стигаш до такива изводи ? Не за друго, просто аз нямам такива наблюдения. И защо мислиш, че няма да ги дават няколко епизода? Аз пък си мисля, че ще ги дават. При това вкъщи.

Като се замислих над думите на Даниела, ами да - нормално е да се разбере. Все пак тя е там и насилникът е там. Тя ще сподели със Захариев и ще се вземат проби - В резултат, на което Марио ще разбере. Допълнително полиция ще дойде и всички ще се питат как какво защо. Директорът със сигурност ще научи, защото все пак е директор. Всъщност няма причина да се крие такова нещо. И е по-добре дори, че ще се разбере, защото това е пътят към премането и осъзнаването, че такива неща се случват и трябва да се говори открио за тях. Без срам!

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 13:19 от Фифф

# 134
Хем искам Зорница да не отблъсква Марио изцяло от себе си и да говори с него , хем искам да го отблъсне и да гледаме плачещия и страдаш Мечо 😍😍😍.
Дано лекарите се обединят след случилото се и покажат подкрепата си на Зорница в такъв тежък за нея момент. Относно конфликта Марио- Банков си нямам идея какво са измислили господата сценаристи, но се надявам на едно мъжко поведение от страна на доцента и мъжка подкрепа за Марио.

Общи условия

Активация на акаунт