Коледа 2018

• 103 850
  • 1 162
  •   1
Отговори
# 900
  • София
.............
marchеva14, ми то и твоето брашно е общо 530 г!

Има разлика, едното е бадемово, това са ядки, а другото е обикновено брашно, а в онази рецепта се набляга основно само на обикновено брашно, но ти знаеш.

# 901
И аз ще правя пънче Simple Smile Ще ползвам шоколад от Лидл - готварски.

# 902
# 903
  • София
Този който сега замества онзи кувертюр на Лидл не е много добър, има аромат на парфюм за огромно  мое съжаление. В по-тъмна опаковка е и пише кувертюр, нов модел.  Има по-добър, но и доста по-скъп , има го във всеки супер - шоколад за топене. -  Zaini Emilia има и разкошно истинско какао на същата марка.

# 904
  • София-Младост
Този който сега замества онзи кувертюр на Лидл не е много добър, има аромат на парфюм за огромно  мое съжаление. В по-тъмна опаковка е и пише кувертюр, нов модел.  Има по-добър, но и доста по-скъп , има го във всеки супер - шоколад за топене. -  Zaini Emilia има и разкошно истинско какао на същата марка.
Странно, но не ми направи впечатление да е парфюмиран, онзи ден правих напуканите с него...
Иначе от днес той и някои шоколади в Лидл са намалени. Има един със 70 % какао е за 1.43...или подобна цена.

# 905
  • София
Някой си поиска Гръцка баклава , пускам я веднага, сега я качиха.

https://recepti.gotvach.bg/r-111740-Гръцка_баклава

............Странно, но не ми направи впечатление да е парфюмиран, онзи ден правих напуканите с него...
Иначе от днес той и някои шоколади в Лидл са намалени. Има един със 70 % какао е за 1.43...или подобна цена.
Така го усетих, въпрос на вкус, може и да съм  в грешка.  Peace

# 906
  • Viena
Марчева, аз пак за тортата.... 😂 Да заложа на Гараш? Какво ще кажеш?

# 907
  • София
Марчева, аз пак за тортата.... 😂 Да заложа на Гараш? Какво ще кажеш?
Залагай смело, много е хубава, но си иска време.

# 908
  • Montana, Bulgaria
Хайде и от ме един бял фондан стяга. Нали уж има време, та сега му се моля до утре да стегне, че трябва да покривам торти за събота сутрин за подаръци.

# 909
  • Viena
Имам време, един ден по-рано да я направя?

# 910
  • София
Имам време, един ден по-рано да я направя?
Да, един ден по-рано. Така се запознават и харесват съставките  Joy, давай смело.  Simple Smile

# 911
Торта „Гараш” по рецептата на Марчева е разкош, потвърждавам!
Марчева, едно въпросче към теб, направих шведски масл.б/тис малиново сладко, но нямам форма за мини мъфини и го пекох направо в тавата, но ми се разляха, въпреки че ги охладих на балкона добре, та защо? Иначе са страхотниии!
А малиновото сладко купих домашно от Сърбия, невероятно ароматно. Оттам си взех и пудра захар, и бяло и царев. брашно, еми нямат грешка. Пудра си нося и от Турция, никога не купувам оттук.
Поздравления за всички за вкусотийките !

# 912
Може ли и на мен някой да ми отговори, какво да си правя шоколада? Blush

# 913
  • гр.Добрич
Хайде и от ме един бял фондан стяга. Нали уж има време, та сега му се моля до утре да стегне, че трябва да покривам торти за събота сутрин за подаръци.

Как се прави това чудо? Има ли къде да прочета?

marchеva14, в рецептата за бонбоните пише 40мл. еспресо. Нямам кафе машина, така че каква е идеята на еспресото, аромат ли?

# 914
  • Montana, Bulgaria

Как се прави това чудо? Има ли къде да прочета?

marchеva14, в рецептата за бонбоните пише 40мл. еспресо. Нямам кафе машина, така че каква е идеята на еспресото, аромат ли?

Сега ще снимам рецептата и ще я пусна.
Ето я. Извинете, че е в такъв вид, но я ползвам от 4 години и не помня източника.

Общи условия

Активация на акаунт