Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 4

• 61 658
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
И на мен ми беше предложено да отида тук на преглед на 2ри ден и да пусна хормоните. Аз отидох при Минков от Щерев, явно не му беше за първи път процедурата с преглед тук и трансфер в Истанбул, даже ми предложи да направя снимки на екрана, защото се вижда по-добре. Написа ми и рецепта за естрогена. Наблегна да отида на мамолог за консултация дали е добре да приемам естрофема.
За първи път бях при него и се притеснявах как ще реагира, но беше много разбран и съдейстащ.

Сиси, благодаря ти за отговора! На мен доктор Карлъкая ми каза да отида в БГ, на преглед на 2ри ден на МЦ. Да си пусна естрадиол и прогистерон, на направя стандартен ехограф и тогава да пусна на Хафизе всички документи. Аз съм последната, която ще спори в полза на БГ докторите, но ми се струва...дали няма да ме помислят за луда, ако се появя още на 2ри ден там и чакам за трансфера? Смисъл, не са ми го дали въобще това като опция...даже ми казаха, че за трансфера им трябвам само на деня му, а не да седя както за пункцията 2 седмици. Simple Smile

# 601
snikurs, Мили Боже, не мога да повярвам, че някой би казал такова нещо на пациент! И при мен са бълвали какви ли не глупости, но никога не са ме обиждали с епитети...боже, боже, най-големия ми страх основателно е да се разболея в България Cry.

ALFIETKA, за стимулацията и при мен нямаше друга опция. Седях си там две седмици и ми беше екстра! Но дори и тогава ме питаха дали ще пътувам само за прегледите или ще си седя в Истанбул. Сигурно момичетат от по-близките градове до Турция така правят.

tido - мерси за препоръката, но си реших да си отида при доктора в Турция. Въпреки, че си записвам името на човека! Като цяло мисля че добрите лекари трябва да се споделят, пък и винаги има шанс аз просто да съм попадала само на някакви ужасно меркантилни и незаинтересовани. Но в "нашата сфера" в БГ, смело твърдя, повечето са точно такива...

# 602
snikurs, Мили Боже, не мога да повярвам, че някой би казал такова нещо на пациент! И при мен са бълвали какви ли не глупости, но никога не са ме обиждали с епитети...боже, боже, най-големия ми страх основателно е да се разболея в България Cry.

ALFIETKA, за стимулацията и при мен нямаше друга опция. Седях си там две седмици и ми беше екстра! Но дори и тогава ме питаха дали ще пътувам само за прегледите или ще си седя в Истанбул. Сигурно момичетат от по-близките градове до Турция така правят.

tido - мерси за препоръката, но си реших да си отида при доктора в Турция. Въпреки, че си записвам името на човека! Като цяло мисля че добрите лекари трябва да се споделят, пък и винаги има шанс аз просто да съм попадала само на някакви ужасно меркантилни и незаинтересовани. Но в "нашата сфера" в БГ, смело твърдя, повечето са точно такива...
Аз и в Англия съм имала 3 неуспешни опита и нам лекарите не могат много,но поне като отношение са на светлинни години от бг лекарите. Аз не помня да съм била по-разстроена през живота си след прегледа при въпросния доктор. Каза ми директно-за донор си-без да ми пусне никакви изследвания. Аз го приех-все ми е едно дали с мои яйцеклетки или с донорски. Като му звъннах да започнем донорска процедура,ми каза да не го занимавам,не можел да се наеме,сложно било и т.н. Та така са нашите " светила"..

# 603
Българските лекари са меко казано отвратителни!
Като се разболя майка, минах през ада, в онкото, ако знаете за какъв ужас става
на въпрос, не е истина просто! Ако ви напиша през какво минах,
ще помислите, че разказвам филм на ужасите! Загубих всякаква вяра
в нашите лекари, здравна с-ма и държава. За това безхаберие, некомпетентност
и грубо отношение, за мен държавата е главен виновник.
Да се радваме, че ТР е на 2 крачки от нас, иначе сме живи загинали!

# 604
Българските лекари са меко казано отвратителни!
Като се разболя майка, минах през ада, в онкото, ако знаете за какъв ужас става
на въпрос, не е истина просто! Ако ви напиша през какво минах,
ще помислите, че разказвам филм на ужасите! Загубих всякаква вяра
в нашите лекари, здравна с-ма и държава. За това безхаберие, некомпетентност
и грубо отношение, за мен държавата е главен виновник.
Да се радваме, че ТР е на 2 крачки от нас, иначе сме живи загинали!
          Сис я кажи хистеро и лапарото има ли значение на кой ден от цикъла са мисля ,че има значение за да мога да ги планирам нещата .  Ох  искам да допълня само ,че в София  да ти кажа честно се намират свестни лекари тук там като антики са  ама ги има .Моята майка като се разболя направих всичко възможно да се вредим в София  просто избягах от Варна   тук си мислят ,че им е даденост   ние сме зависи ми от тях  и ние сме им длъжни със всичко  . .а най-голяма грубостт е в онкото  ....

# 605
d-r Sveta, и в София са същите, не се заблуждавай!
Нещата са сложни, но темата е друга, затова няма да я разводнявам с излишни неща за онкоболните.
Дай боже никой да не се сблъсква с подобни проблеми!
А за интервенциите - като ти дойде цикълът, пишеш на Хафизе,
докторът ще ти каже кога да отидеш. Моите бяха на 14 ден от МЦ.
Стискам ти много силно палци! Heart

# 606
Мда,

Толкова се зарадвах, тъй като вчера ми беше датата за цикъла и така и не дойде и сега...нещо бледо розово се появи! Знам, че може да е предимпантационно зацапване, обаче толкова се притеснявам....

# 607
Мда,
Толкова се зарадвах, тъй като вчера ми беше датата за цикъла и така и не дойде и сега...нещо бледо розово се появи! Знам, че може да е предимпантационно зацапване, обаче толкова се притеснявам....
Не съм компетентна за случващото се, пиши на Хафизе.
Стискам палци от цялото си сърце всичко да е наред! Heart

# 608
Здравейте момичета ,вчера на 28/01 започна моята стимулация при др.Карликая.Видяха се четири фоликула и се моля и в четирите да има фоликули.Когато коментираме с доктора вариантите ,за това какво следва ,ми каза че ако има малко ембриони ще замразява и ще правим още една стимулация.Понеже нямам опит с ЗЕТ ,питам вие колко цикъла събирахте ембриони ,по -голям ли е шанса за бременност след ЗЕТ ? Каква е цената за замразяване на ембионите и за колко време се пазят ?Чета ,че по принцип доктора практикува повече ЗЕТ ,но има ли и такива момочета с малко на брой ембриони и свеж трансфер.

# 609
Здравейте момичета ,вчера на 28/01 започна моята стимулация при др.Карликая.Видяха се четири фоликула и се моля и в четирите да има фоликули.Когато коментираме с доктора вариантите ,за това какво следва ,ми каза че ако има малко ембриони ще замразява и ще правим още една стимулация.Понеже нямам опит с ЗЕТ ,питам вие колко цикъла събирахте ембриони ,по -голям ли е шанса за бременност след ЗЕТ ? Каква е цената за замразяване на ембионите и за колко време се пазят ?Чета ,че по принцип доктора практикува повече ЗЕТ ,но има ли и такива момочета с малко на брой ембриони и свеж трансфер.
Аз мисля, че правилно те е посъветвал докторът.
Хубаво е да събереш повече ембриони. 1400 евро е всяка стимулация.
Всичко си влиза в цената, платено е за 1 година замразяването на ембрионите.
И аз знам, че ЗЕТ е по-добре, може да се огледат повече нещата,
организмът да си почине и да се направи по-добра подготовка за трансфер,
освен това може да направиш ПИД и ако са увредени ембрионите,
да продължиш да събираш, иначе прекратяваш опита и после нов,
излиза много по-неизгодно да започваш нов опит, отколкото да събираш ембриони.
Успех! Hug

# 610
За зет имаше и някаква такса около 250 Евро за обработка на замразеното, не си спомням точно 250 ли, 260 ли.

# 611
За зет имаше и някаква такса около 250 Евро за обработка на замразеното, не си спомням точно 250 ли, 260 ли.
Плаща се целия пакет преди пункция.
След това вече нищо не се плаща, като събираш ембриони, влиза си в цената.
Каквото е платено първоначално в пакета, важи само за първия трансфер.
След това се плаща за всеки следващ трансфер, ако имаш още ембриони.

# 612
Замразяване на ембриони струва 250€ , а цялата процедура стимулация+пункция,прегледи е 2250€ замразяване може би се плаща отделно, защото може да не се стигне до него незнам ама поне така си мисля.

# 613
Замразяване на ембриони струва 250€ , а цялата процедура стимулация+пункция,прегледи е 2250€ замразяване може би се плаща отделно, защото може да не се стигне до него незнам ама поне така си мисля.
Не се плаща отделно, плащаш и него преди пункция.

# 614
Имаш една цена за опита, и таксата за замразяване си е отделено обявена, защото наистина не важи за всеки, има и свежи трансфери. А иначе, естествено, плащаш я когато плащаш цялата процедура преди пункция.

Общи условия

Активация на акаунт