Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 4

• 61 590
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
От 4 години обиколихме навсякъде София,Варна,Тутракан,Плевен ,ходих и в Пловдив на консултация с професори от Турция и с други лекари от Турция.Нямам шанс за инвитро.От 4 години нямам цикъл ,яйчников резерв 0.05 водят го преждевременна менопауза-яйчниците заспивали.Минах и по пътя на горещи и студени вълни ,които още от време на време ги имам когато не приемам хормони ,предизвиквам изкуствен цикъл ,който ако не пия нищо не идва както сега нямам. И единствения шанс е с донорска и незнам къде да отида трябва някой да ме насочи

# 691
сис ,има едно  лекарство Sandrin  мисля ,че така се казваше е от естествени съставки  от бреза ,виж в аптеката и аз съм се жибурила само   много бързо се оправят венците .На мен откакто  започнах стимулациите ми се изтаниха отпред зъбите започнаха да се скасяват и да се развалят  другите  тези отрови  на всеки различно  действат но без тях не може да се случат нещата

# 692
Много неприятно че толкова рано са се случили нещата при вас Sad Вижте тази в Кипр много се говори за нея . Успех !
От 4 години обиколихме навсякъде София,Варна,Тутракан,Плевен ,ходих и в Пловдив на консултация с професори от Турция и с други лекари от Турция.Нямам шанс за инвитро.От 4 години нямам цикъл ,яйчников резерв 0.05 водят го преждевременна менопауза-яйчниците заспивали.Минах и по пътя на горещи и студени вълни ,които още от време на време ги имам когато не приемам хормони ,предизвиквам изкуствен цикъл ,който ако не пия нищо не идва както сега нямам. И единствения шанс е с донорска и незнам къде да отида трябва някой да ме насочи

# 693
Ужасно съжелявам мило момиче ,за това което ти се случва на тези златни години  за нас 40+ е нормален завършек на репрудоктивният ни път,   но според мен  все пак но за съжеление е свързано с много, много  пари  разрови се  неможе да няма изход  чесно казано, но е специфично  може да се разровиш   един потребител Optimist    беше писала много по тази тема и беше споменала за някакви китайски лечители за много случай алтернативната медицина е по -добрият   и успешен вариант .За донорска се споменава и Киев някаква клиника има успели момичета там .

# 694
Здравей. Много неприятно, но това не зависи от теб! Предполагам знаеш, че в БГ има донорски програми, като голяма част от сумите се поемат от тях. Една приятелка се възползва и сега има момиченце на 2 годинки.
Успех!

# 695
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Ибо Дани, донорска програма има и в Украйна Киев, координаторка с която да контактувате на български език. Има жени които са много доволни. Клиниката е Биотекском.

# 696
Здравей. Много неприятно, но това не зависи от теб! Предполагам знаеш, че в БГ има донорски програми, като голяма част от сумите се поемат от тях. Една приятелка се възползва и сега има момиченце на 2 годинки.
Успех!
Има неправителствена организация-"  Майки за Донорство", намери ги през фейсбук,те се занимават точно с това. Търси Виктория Димитрова-помогнали са на много двойки. Аз се свързах с тях,понеже и моя резерв е 0,156 и ако в Турция не стане,ще пробвам с донорска.

# 697
Ибо Дани 619326, аз съм се спряла на клиниката в Кипър,
има много добри отзиви за нея, като алтернатива Чехия.
Знам, че са с висока успеваемост. Има много варианти, където и да е, само без БГ!
Късмет! Heart

# 698
Знам, че са с висока успеваемост. Има много варианти, където и да е, само без БГ!
Късме
т! Heart
Сиси аз също  достигнах до учудващо добрите постижения на Чехите, въпреки че аз не се интересувах за вариант д я ,страхотни отзиви изобщо за всичко свързано с репродуктивната медицина. Не се задълбочих да се интересувам само, защото ми се струваше доста трудно за език, престой такива неща,

# 699
И затова ми се иска ако има такаеа жена с Донорска яко трябва по телефона да се свържа с нея

# 700
И затова ми се иска ако има такаеа жена с Донорска яко трябва по телефона да се свържа с нея
Според мен си запиши час в Бахчеджи за консултация,
да чуеш лично от лекар, че си за донорска, не страничен човек,
на базата на някакви изследвания, да ти го казва.
Не съм убедена, че на 28 г. не може да се извади някоя читава яйцеклетка,
няма значение, че нямаш цикъл и го предизвикваш с лекарства.
Чувала съм и за такива случаи, дето са успявали.
Турмед е посредническа фирма, не вземат пари от пациентите.
Успех! Heart

# 701
Момичета, да ви питам - тези от вас, които са на 39-40г. колко яйцеклетки събрахте и колко от тях станаха качествени ембриончета? И колко ви е АМХ?

Събирах на 2 пъти, с две стимулации на 39-40. От първата стимулация извадихме 4, замразихме на 2-ри ден 3 ембриона. На втората стимулация извадихме 5, замразихме 4. Трансферът ми беше 4 месеца след последната стимулация. Размразиха всички 7 ембриона които бяха замразени на 2-ри ден, трансферираха двата оцелели на 5 ден и сега спят в съседната стая.

Светулка, сигурно си изследвала, ама аз да си питам - как ти е нивото на Вит Д, В12, имаш ли инсулинова резистентност или диабет? Изобщо какво си изследвала?

DundyS, а колко време си дадохте между 2-те стимулации?

# 702
Късмет! Heart
                                                                    записахте ли си час за там говорим за бахчеджи в кипър имали и в Чехия,Израел и къде още не помня и не се чакало за донор както тук

# 703
Късмет! Heart
                                                                    записахте ли си час за там говорим за бахчеджи в кипър имали и в Чехия,Израел и къде още не помня и не се чакало за донор както тук
Аз имам да правя трансфер, ако нищо не се получи,
тогава ще се записвам за донорска.
Бахчеджи има клон само в Кипър за Д.Я. Няма в други държави.
В Чехия има добри клиники, в Прага и в Бърно.
Като стигна дотам, ще мисля. То ще е скоро де.
Късмет! Hug

# 704
ИбоДани и д-р Света,

Аз писах за китайските професори в Лондон, https://www.tcm-healthcare.co.uk
Те правят комбинация от билки, забъркани индивидуално за всеки според проблемите му и акупунктура. Ако ги гугъл-вате ще видите в национален всекидневник за жена, родила тризнаци, след лечение при тях. На мен ми казаха, че акупунктура не ми трябва. Курсът билки е 3 месеца, ходи се всеки месец, за да видят как са ти се отразили и да ти дадат нови. Има много полети до Лондон, в зависимост кога отивате, някои са доста евтини и може да го направите това за един ден без преспиване.
На мен ми качиха АМХ и хормоните ми станаха като по учебник, забременях същия месец спонтанно на 44 год, но беше кухо яйце (което се случва и на момичета на 20 год). Сега правя втори курс билки при тях.

Ако говорите английски, обадете им се. Ако не, аз мога да им пиша от Ваше име. Те са много съвестни и много си държат на репутацията и няма да ви поканят на преглед ако мислят, че нямате шанс. Разбира се и гаранции не могат да Ви дадат по телефона защото не могат да знаят как ще реагира тялото Ви. Китайците това го правят успешно от няколко хиляди години, а западната медицина само замазва симптоми и то отскоро. Това да Ви “събудят” яйчниците мисля, че не е невъзможно. Със сигурност си струва един разговор или мейл.
Искрено Ви желая успех!!

Ужасно съжелявам мило момиче ,за това което ти се случва на тези златни години  за нас 40+ е нормален завършек на репрудоктивният ни път,   но според мен  все пак но за съжеление е свързано с много, много  пари  разрови се  неможе да няма изход  чесно казано, но е специфично  може да се разровиш   един потребител Optimist    беше писала много по тази тема и беше споменала за някакви китайски лечители за много случай алтернативната медицина е по -добрият   и успешен вариант .За донорска се споменава и Киев някаква клиника има успели момичета там .

Общи условия

Активация на акаунт