Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 4

• 61 140
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета.
Предстои ми пътуване със самолет до Италия. Най вероятно ще се падне седмица след трансфера.
Дали ще ми навреди. Знам че много момичета се прибират със самолет от Истанбул след трансфер...
И ако знам че ще навреди, ще го откажа. Вие как мислите?

# 721
Пътувай си спокойно, нищо няма им да стане на ембрионите.

# 722
Здрвейте!
След колко време е добре да се запази час при док. след биохимична бременост от Зет ?Може ли на следващ цикъл или трябва да се изчака няколко цикъла?И другият ми въпрос  е как процедира док. при висок пролактин?По думите на д-р Начев от София ,нямам проблем със пролактина,тъй като имам правен ЯМР,имам доказана овулация,нямам секрет от гърдите ,но няколко месеца не мога да го сваля,д-р Начев ми спомена за някакъв вроден висок пролактин,който не пречел,а и според него не ми взимат правилно кръв.

# 723
DundyS,Роден_ентусиаст много ви благодаря за отговорите много ми помагат повече и от докторите бих казала,само да те питам DundyS МД -Майчин дом ли имаш в предвит,а Русев от клиника Малинов ли и освен в Геника не може ли в лаборатирия Цибалаб за тромбофилия.Освен това за еутирокса знам пих го преди втотрия опит и бях свалила ТСХ под 2.
Според теб трябва ли да го почна сега да го пия еутирокса или да изчакам след като ни одобрът от фонда тогава да го почна.Отново Благодаря.

# 724
DundyS,Роден_ентусиаст много ви благодаря за отговорите много ми помагат повече и от докторите бих казала,само да те питам DundyS МД -Майчин дом ли имаш в предвит,а Русев от клиника Малинов ли и освен в Геника не може ли в лаборатирия Цибалаб за тромбофилия.Освен това за еутирокса знам пих го преди втотрия опит и бях свалила ТСХ под 2.
Според теб трябва ли да го почна сега да го пия еутирокса или да изчакам след като ни одобрът от фонда тогава да го почна.Отново Благодаря.
Според мен се консултирай с лекар,аз на своя глава лекарства предписани ми от някого във форум не бих започнала да приемам. Все пак ние тук не сме лекари и ако на тях е помогнало,откъде знаеш,че за теб е подходящо. Лично мнение де,не го налагам и ти желая късмет!

# 725
Тромбофилия и пакет може в Токуда цена даже беше по ниска от МД и излиза до 1 ден резултата вместо да го мислиш.

# 726
Здрвейте!
След колко време е добре да се запази час при док. след биохимична бременост от Зет ?Може ли на следващ цикъл или трябва да се изчака няколко цикъла?И другият ми въпрос  е как процедира док. при висок пролактин?По думите на д-р Начев от София ,нямам проблем със пролактина,тъй като имам правен ЯМР,имам доказана овулация,нямам секрет от гърдите ,но няколко месеца не мога да го сваля,д-р Начев ми спомена за някакъв вроден висок пролактин,който не пречел,а и според него не ми взимат правилно кръв.

Зависи, според мен е добре да се изчака 2-3 месеца, но можеш веднага да отидеш на преглед, но за процедура е добре със сигурност да изчакаш.
Относно пролактина нямаш притеснения, тъй като Карликая е добър при жени с проблеми с хормоните. В твоя случай, дори няма такъв проблем. Не се тревожи за стимулацията, но кажи на Карликая. За пролактина изследването се взима сутрин между 10 и 13 часа, трябва да си яла и пила вода - без кафе и енергийни напитки. Предишният ден не се пипат гърдите и не се прави секс. В лабораторията преди взимане на кръв трябва да си имала в покой поне 10 минути. В противен случай, резултатите ще са изкуствено завишени.

Можеш основният пакет за тромбофилия да го пуснеш и в МД или в Токуда или където и да е било. ЗА Русев - да клиника Малинов, но ако имаш проблем с тромбофилия - не го слушай него!!! При него само имунология!
За еутирокса трябва обезателно да отидеш при Начев, както казах. Дори те съветвам да пуснш и инсулин, и ако се наложи и има проблем с ИР и това да коментираш с него.

# 727
Айде, на женското парти:) Девойки, кои от вас ще бъдат в Истанбул от петък нататък? След днешния преглед в Бахчеджи вече знам , че в петък отново пристигам и ще остана 7-8 дена, та ако има желаещи, пишете на лични да се координираме:)

# 728
Момичета,
Знаете ли, какви са цените на единична опаковка Кринон гел и пластири Климара форте??? Искам да си направя сметка дали има смисъл да ги търся от Турция или тук да ги купувам? До колкото знам тук Кринона е два пъти по скъп, а опаковката била по малка. От бележката, от аптеката, нищо не се разбира! 
Благодаря

# 729
Тук Може да провериш цените http://www.ilacabak.com/crinone-8-vajinal-jel-16786108 лири 12 бр. крион преди не помня колко беше,но излиза  двойна опаковка на същите пари като в Бг.
Между другото има покачване на цените на лекарствата от 25.01.

# 730

Цитат на: svetylka123 link=topic=1074210.msg3816396
[/quote

Можеш основният пакет за тромбофилия да го пуснеш и в МД или в Токуда или където и да е било. ЗА Русев - да клиника Малинов, но ако имаш проблем с тромбофилия - не го слушай него!!! При него само имунология!

А защо да не слуша Русев за тромбофилия?

# 731

Цитат на: svetylka123 link=topic=1074210.msg3816396
[/quote

А защо да не слуша Русев за тромбофилия?
Защото той в имунолог, а не хематолог ! Разликата е голяма ...

# 732
Д-р Русев е прекрасен имунолог, но не и хематолог. И единствено той и Сигридов от цял свят лекари специалисти, изписват терапия на НМХ през ден, което за мен си е чисто престъпление! Момичетата износили с такава терапия и следене на показатели не за НМХ, а за директни хепарини са износили на късмет. Направо като си помисля и ми настръхват косите.

# 733
На мен пък изрично ми написа Хепаринът да се замени с NatAspin -H...

# 734
Здравейте момичета.
Предстои ми пътуване със самолет до Италия. Най вероятно ще се падне седмица след трансфера.
Дали ще ми навреди. Знам че много момичета се прибират със самолет от Истанбул след трансфер...
И ако знам че ще навреди, ще го откажа. Вие как мислите?
Най-добре е да питаш лекаря

Общи условия

Активация на акаунт