Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 554
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
Bright Crystal,на Заг Аурата 379 номер ли е?

Да, 379 номер е Blush Пък аз да попитам за номерчето на рефанския Tresor, че нещо не го виждам в списъка.

# 106
  • Бургас
Трезор е номер 311,Блуум-912,обожавам го във версията на Парфен.Heart Anhedonia,според мен Ла Ви ще ти хареса много,масов е вярно е,но това не пречи на хората,които го харесват да го носят,особено сега в студа се разкрива прелестно,сега почва неговото време.

# 107
  • rousse
Случайно да сте срещали реплика на Killian good girl gone bad ???

Търся и на Montale rosses musk

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 09:03 от bubanka

# 108
Търся и на Montale rosses musk
1. Не е желателно да се пускат два последователни поста, просто редактирай първия си пост и допълни питането си.
2. На 2-ра страница ти отговорих, че Гиза предлагат Розите на Монтал. Имат и доброто момиче на Килиан.

# 109
Кристалче, много ти благодаря! Винаги отзивчива.

# 110
  • Стара Загора
Коя имитация на ЛВЕБ определяте като по-сполучлива ( между Рефан и Заг ), че от коментирането му тук ми се прииска да го пробвам Simple Smile

# 111
  • Пловдив
Попадна ми тоя сайт, в стари теми съм срещала имитации Лорис, предполагам за същите е ставало въпрос. Добри ли са? Най-хубавото е, че слагат снимки на оригиналните аромати, да не се чудят такива като мен на какво са имитациите. Peace
Лабрекс,поръча ли нещо?

# 112
  • Бургас
Коя имитация на ЛВЕБ определяте като по-сполучлива ( между Рефан и Заг ), че от коментирането му тук ми се прииска да го пробвам Simple Smile
На Рефан е по-добрата версия според моя нос на ЛВЕБ.Виж на Гиза,тяхната е суупер доближена до истинския Бел.Сега сме на кафе с моята пр-ка и пак е с него,ще ме побърка тая жена и ще взема и аз да  си го поръчам.Heart Eyes

# 113
Привет!

Днес съм с Чистата отрова и съвсем не е моят аромат. Добре , че поръчах 15мл.
Искам да попитам останалите отрови да ги пробвам ли... в смисъл идентични ли са?

И също Скандала не ми хареса, но цял ден ми правиха комплименти за него.
Явно се приема добре от околните... знам ли.

# 114
  • София
Аз съм с ЛВЕБ на Баргело. Прочетох коментара на Brigth Cristal, че сега му е сезона и го извадих от дълбокия шкаф. Не съм го носила, откакто си го купих, а това е било преди ве години и малко. Сложих го преди 8.00 часа. Имам чувството, че сега - 5 чака по-късно - се развива нещо много интересно от аромата, но не мога да определя какво е. Носи се на талази, на прилив и отливи, много ми харесва!

# 115
  • Бургас
Чистата отрова,както писах няма да се хареса на всеки според мен,Отровите нямат общо по между си,може да пробваш другите,докато откриеш своята.Ако въобще нещо ти пасне от тях,Скандал е харесван повече от мъжете,забелязвам аз.Изома и оригинала е така,развива се постоянно и е много интересен.На друг човек го опознах още по-добре,има хора за които е правен ЛВЕБ и им ходи,усещала съм го на други жени и им стои плоско,на моята дружка не е така.Във Фрагрантика го сравняват доста хора с Коко Мадмоазел и мен това ме срази,изключително различни ги намирам аз.Да,пачули преобладава и в двата на моята кожа,но не си приличат според мен.

# 116
Здравейте, някой ползвал ли е 113 на Заг, дали е добра имитация на Кашарел Кашмир?

# 117
  • вкъщи
Отзиви за новите парфюми на Лидъл?

# 118
Отзиви за новите парфюми на Лидъл?
И аз ги чакам с нетърпение. По - напред в темата има един отзив, но кратък. Дано се включат по темата още хора.
Simple Smile
Ла Ви е Бел е наистина прекалено много разпространен. Това ме възпира да го ползвам и аз. Да не говорим, че в бачкането имам колежка, която се полива с него /полива е меко казано - 8 пръскания поне!/...Ще изчакам да го забравят всички и може би ще го понося и аз но едва когато спре да е толкова масов.
Кристалче, не виждам общо между ЛВЕБ и Коко Мадмоазел...Освен факта, че и двата парфюма са прекалено много разпространени /т.е.любимци са на много дами/. Коко Мадмоазел /във версията на ЛИДЛ/ я нося десетина дни в годината - в края на зимата/началото на пролетта. Точно тогава този парфюм е най - красив! Според мен.
А иначе, не мога да нося нещо, което е на всяка втора жена по улиците и в офисите. Просто ми се разваля удоволствието от този факт.

# 119
Привет, Мацки! Включвам се и аз с моите два парфюма, взети от parfen - нямат разлика с оригиналите! Имаша съм dhalia noir на givenchy, отнесе ме години назад 😍 А pour femme на d & g намирам сходен с пудрата на нарцизо... 😊

Общи условия

Активация на акаунт