Сполучливи имитации на маркови парфюми - 25

• 83 624
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • густо майна Филибето
Сега, да не ви се стори смешно това, дето ще го напиша, защото е като да открия топлата вода Simple Smile Но може тук да се мотаят и жени като мен, които най-сетне са решили, че жената трябва да ухае като жена - луксозно, шикозно, прекрасно.
Аз нали си напазарувах 12 наливни парфюмчета, и реших, пришпорвана от нетърпението, че ще ги издуша и  подредя в някаква класация. Да ама не. Тия аромати не ги ли тествам няколко поредни дни, няма как да  обхвана цялостната им палитра. Стигнах до там, да пръскам дъщерята, и веднага да излизам от стаята. След петнадесет минути влизам и получавам информацията как се усеща отстрани нещо, което първоначално ми се е сторило смрад. Или съм усетила ванилия, или шоколад, или натрапваща горена захар. И останах доста изненадана от някои резултати. А с времето носът се научава да различва други нотки, или пък започва да ги възприема комплексно. И класацията се пренарежда. И започвам да разбирам, защо точно тези парфюми водят класациите. Нищо, че точно тези са ментета.
Вчера сутринта приех Скандала. На обед и Ангела. А прекрасният Алюр от вечерта още усещам по дрехата си. Днес Мон Герлен е възхитителен толкова, колкото го описа Кристалчето. Никаква горена захар не ме блъска в носа, както в началото. Удивително!

Някой има ли представа от "Черен афган"?   Това е оригиналът.  Съблазнена съм от нотките, и много любопитна.
П.С. не се получава с линка никак. На Sangado e.

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 16:08 от Ljuboznatelna

# 526
  • Бургас
Само Гиза съм си ги отбелязала точно от тук, от темата и твоите препоръки Bright Crystal, но ми се искаше и някоя марка, която да ми е по-лесно достъпна, а да не е с поръчки.
Други качествени според мен и други хора от темата са Баргело,Ди Енд Пи,Мартинез,към тях прибавям лично аз и Лорис.Любознателна,много добър метод си измислила за тестване,:stuck_out_tongue_winking_eye: Мон е страхотен по всяко време на годината,но ти да видиш Флоралната му версия,пробвай я само.И тествай Мон в оригинал,Черният Афган е много особен парфюм и въобще няма да се хареса на всеки,на мен ми допада обаче недей да го поръчваш без предварителни проби.

# 527
Правя си списък и видях, че Заг имат ЛВЕБ флорал, някой пробвал ли го е, за да изкаже мнение? Първообразът не съм пробвала, но съм убедена, че не е за мен, онзи ден една баба щеше да ни удуши с него, а бяхме в голямо помещение.
И пак да попитам за нещо с какао? Взех дори да се чудя на  cacharel Anais anais premier delice, тестерът излиза досто изгодно, но като не знам дали ще ми понесе и не смея още да рискувам със сляпа поръчка.

# 528
  • София
Ljuboznatelna, Black Afgano е много специфичен аромат - удов, балсамов, опушен. Изобщо не е за покупка на сляпо. Аз го харесвам, но ми идва доста хард и не мога да го нося.
ina-mina, за мен La Vie Est Belle Florale е по-лека и носима версия на La Vie. При нея я няма лепкавата сладост на оригинала поради добавения цветен аромат. Но ДНК-то на оригинала си се усеща.
Anais Аnais Premier Delice е доста сладък плодово-цветен аромат с много добре усещащо се какао. При мен преобладава крушата, която е сладка, узряла и сочна. Ако имаш възможност го пробвай, защото едни го харесват заради какаото, а други споделят, че какаото разваля целия аромат.

# 529
И аз така предполагах за флорала на ЛВЕБ, ще го пробвам. За Кашарела в Пловдив освен във Венера дали мога да го открия някъде другаде?
Забравих да похвалия Булгари Омниа на Заг. Бях го взела лятото и онзи ден се присетих за него, пръснах на китката....ами усещах го силно чак до вечерта.

# 530
  • София
В София Кашарела го имаше в Дъглас.

# 531
  • София
Здравейте дами!
Може ли да споделите коя версия на Ла Ви и Black opium е най-сполучлива?
Преди време взех Ванилия и кестен на Сангадо, но определено е по-малко траен от мостара. Практиха и тяхна мостра на Black opium, но смятам, че имат малки прилики. Имам и един Mukhallat на Мартинез, също не ми допада.

# 532
  • Бургас
Може,може веднага споделяме,Ла Ви виж на Гиза,а Black Opium на Рефан,Баргело и Гиза.И трите версии са много,много прилични,вече ти прецени коя ти е най-близка на теб.

# 533
  • София
Много благодаря!!! Blush

# 534
  • София
Здравейте момичета, вчера бях в Лидл ,но така и не видях новите им парфюми!Има ли ги в България или аз нещо не съм разбрала? Благодаря! Весели празници!

# 535
Да, има ги у нас, лично ги тествах преди няколко седмици и написах впечатленията си за тях. В конкретния ЛИДЛ в който ги тествах, бяха ги подредили на щанда с коледната украса и щолените... Simple Smile /а не при останалите техни парфюми/

# 536
  • София
Аз ги търсих при останалите парфюми,за това не съм ги видяла.. А сполучливи ли са според вас като имитации?

# 537
Нищо не мога да твърдя убедено, защото не съм си купила и поносила нито една от тях - само тествах в движение за да видя на кои парфюми са имитации.
Току - що се връщам от ЛИДЛ.

My Luxury - прилича на Лейди Милиън на Пако Рабан.
Love Aroma Luxury - прилича на Олимпеята на Пако Рабан.
Мъжкият Luxury HEA - прилича на Бос Ботълд на Хюго Бос
Мъжкият Luxury MIGHT - душа го от ръката си и не мога да зацепя на кой парфюм ми прилича. Познат, познат, но не зацепвам и това е.
Simple Smile

# 538
Аз ги търсих при останалите парфюми,за това не съм ги видяла.. А сполучливи ли са според вас като имитации?
Аз мога да кажа за два - madame glamour (chanel - coco mademoiselle) - семейството ми беше приготвило като подарък оригинала, отказах ги, защото този парфюм е абсолютно точно копие за мен и като аромат, и като трайност. За Suddenly diamonds мога да твърдя същото, той отговаря на Hugo Boss - Orange.

# 539
  • София
Скрит текст:
Някой да знае нещо за този парфюм?

Общи условия

Активация на акаунт