Хайде февруарки. Смело напред

• 15 013
  • 315
  •   1
Отговори
# 180
Az dosega si pasuvah zashtoto ne mi stavashe losho no vchera i dnes shte se pobarkam.Parvo si misleh che e zashtot si izpih hapchetata na gladno no i sled kato se naiadoh pak ne mi mina. Naistina e mn nepriatno.Ne znam povrashta li mi se , gladna li sam i vaobshte kakvo mi se iade. Prednata mi bremennost premina bezproblemno daje ne mojah da razbera che sam bremenna nito vednaj ne mi prilosha ne sam pila nikakvi lekarstava a seka obratnoto.Dano da e taka zashtoto tozi pat shte e devoika Simple Smile

Добре дошла в отбора ... Маслините наистина помагат, опитай . Стискам палци да е момиченце, , макар че май няма общо между пола и гаденето newsm78

# 181
 newsm44
 Хайде всички в  отбор Маслинка smile3525

# 182
newsm44

Haide vsichki ama kato ne iadem vsichki maslini  Weary
Triabva da namerim neshto drugo koeta da pomaga.

# 183
По-пи, дай идея... маслинките ще ни писнат... може и кисела репичка или краставичка... ама аз ям само едни кисели краставички... горкия ми мъж, ще фалира с това бебе...
 Искам при свекърватаааааааааа, тя ми ги купува с килограми...

# 184
newsm44

Haide vsichki ama kato ne iadem vsichki maslini  Weary
Triabva da namerim neshto drugo koeta da pomaga.

Опитай следното:

сока от половин лимон в една чаша вода и малко захар

# 185
Става, полезно е, таткото че поработи по въпроса. Вчера домъкна 5 кг портокали, ама аз уважих само един портокал.
В нормални периоди 2 килограма не ми стигат. Тоз път не бяха уважени... сега ще видим с какво ще ми се подмазва smile3508

# 186
  • София
Хайде, зарибихте и мен с тези маслини  Laughing
Жегата ли липсата на движение ме подлудяват...липсват ми тренировките във фитнеса, тичането, колелото...имам чувството, че се изкривих и изгърбих от лежане и седене пред компа  Cry Как да се разхождам, само като си подам носа навън и се обливам в пот  Cry
Сигурно хормоните ми играят номера, много ми е криво и ревливо днес  Embarassed Някакви странни мисли ме спохождат...
Преди час започна да ме боли ниско в ляво, чак до бедрото стигаше болката, изпих една таблетка но-шпа и ме отпусна, но  сега се чудя защо ли ме боля  newsm78 
Офффф, оплаках се...ще взема да си лягам, дано утре успея да се стегна...
Лека нощ на всички  Hug

# 187
Аз пък все още нямам особени апетити... И слава богу, че каквато съм лакомия! Simple Smile
И мен доста често ме наболява ниско долу ... Точно като ПМС, но непрекъснато си препрочитам от д-р Спок мястото със симптомите и това че това е нормално и се успокоявам... Все ми минават щуротии в главата ...
Докато не дойде понеделник, за да ме види доктор ще се побъркам.
Според вас кръвния тест какъв процент достоверност има?

# 188
По-верен е кръвният тест. Ето тук има табличка със стойностите на ЧХГ за всяка седмица http://radiology.creighton.edu/pregnancy.htm

# 189
Аз пък вчера бях много щастлива от снимката на бебчо и вечерта приятеля ми нещо ми каза накриво и като ревнах цяла нощ ужас не бях ревала толкова никога сега съм подута червена в работата се чудят какво ми е, изядах 2 сандвича и ми стана по леко , ох това ако е хормони кво ли ще става по нататък сигурно съвсем ще изперкам имам чувство че никой не ме разбира и не е съпричастен с това което става с мен Sad(

# 190
Аз пък вчера бях много щастлива от снимката на бебчо и вечерта приятеля ми нещо ми каза накриво и като ревнах цяла нощ ужас не бях ревала толкова никога сега съм подута червена в работата се чудят какво ми е, изядах 2 сандвича и ми стана по леко , ох това ако е хормони кво ли ще става по нататък сигурно съвсем ще изперкам имам чувство че никой не ме разбира и не е съпричастен с това което става с мен Sad(

Спокойно Simple Smile , я виж тук във форума как всички сме съпричастни с теб Simple Smile . И твоите близки и роднини   и те също за съпричастни хората, просто сега сме доста склонни да драматизираме... И аз също се изумявам от дреболиите, които ме изкарват до равновесие и ме докарват до сълзи ...
Всички сме с теб  Hug

# 191
Аз пък все още нямам особени апетити... И слава богу, че каквато съм лакомия! Simple Smile
И мен доста често ме наболява ниско долу ... Точно като ПМС, но непрекъснато си препрочитам от д-р Спок мястото със симптомите и това че това е нормално и се успокоявам... Все ми минават щуротии в главата ...
Докато не дойде понеделник, за да ме види доктор ще се побъркам.
Според вас кръвния тест какъв процент достоверност има?

Wish, като гледам от лентичката ти , ние двете вървим почти едновременно ...
Едва ли ще ти направят кръвен тест, защото вече може да се види сърдечната дейност с ехограф ( може би с вагинален) , а тя види ли се вече няма съмнения - стискам палци и да разкаваш Simple Smile

# 192
Здравейте!И аз вчера бях на преглед ,всичко е нормално,бебо си имаме сърдечна дейност.
Казаха ми че имам двурога матка ,но нямало нищо страшно

# 193
Здравейте момичета,
казвам се Лидия от Варна... на 25-ти направих тест и имам две чертички.. Днес бях на преглед и доктора видя добре закрепен гестационен сак в горната част на матката, все още не се вижда плода.. определиха ми бременност в 5 г.с. и 3 дни. Евентуален термин 24 - 27 февруари.. (имам нередовен цикъл и все още е рано да се опреди точно)  Радвам се да съм сред вас в следващите 8 месеца. Успех на всички и само хубави неща да ви се случват през бременността. Успех на всички!!

# 194
Здравейте момичета,
казвам се Лидия от Варна... на 25-ти направих тест и имам две чертички.. Днес бях на преглед и доктора видя добре закрепен гестационен сак в горната част на матката, все още не се вижда плода.. определиха ми бременност в 5 г.с. и 3 дни. Евентуален термин 24 - 27 февруари.. (имам нередовен цикъл и все още е рано да се опреди точно)  Радвам се да съм сред вас в следващите 8 месеца. Успех на всички и само хубави неща да ви се случват през бременността. Успех на всички!!

Честито  Hug Simple Smile и лека бременност   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт