Хайде февруарки. Смело напред

• 15 105
  • 315
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте бъдещи майки.За първи път  съм тук и не съм сигурна че зная как да се оправям.С удоволствие ще приема някое и друго съветче.Предварително благодаря.

# 286
Здравей ettye, добре дошла, всички ще ти помагаме с каквото можем, аз поне за себе си гарантирам.

Момичета, като гледам всички дето сме в 6 и 7 г.с. сме недоволни от това, което сме видели, явно сме мнооогооо нетърпеливи мами и искаме да испреварваме времето. Да не мислите, че това го открих аз, милото ми момче каза, да де тебе ако питата ти би го гушкала вече и лекарите са виновни, че трябва да чакаш 9 месеца. Тържествено обещавам да не обвинявам лекарите задето времето тече толкова бавно, а аз съм толкова нетърпелива.
 joji както виждаш може би имат право да ти насрочат дата за след месец,  та да не се измъчваш като нас, и без друго очевидно сега трудно се вижда дали всичко е наред.

# 287
Zdraveite.
Az  posledno biah na lekar na 20.06 i togava se razbrahme s lekarkata sledvashtata ni sreshta da bade prez sledmicata sled 15.07.
Ne znam no moje bi taka e po dobre.Moje niakoi da kajay che sam prekaleno spokoino no vsichko e boja rabota.Gledam da sam spokoina i da ne se nervia mnogo i se nadiavam che kato otida na lekar vsichko shte si e na red.
Pojelavam vi i na vas da ste spokoini  newsm10

# 288
Идва време за нова темичка.. предложения за заглавие?

# 289
  • offshore & overseas
Малък сечко догодина бебче носи на мнозина

Записвам се на предложенията newsm10

Да сме живи здрави ние и бебоците в нас  newsm17

# 290
Защо нова тема ? Shocked
Февруарски виелици ще веят, нас усмивки бебешки ще сгреят!

# 291
  • offshore & overseas
Защото съвсем скоро ще заключат тази -- като  минем 15 стр.  Simple Smile

# 292
Добре дошла, joji !
Не се ядосвай за прегледите, гинеколозите си знаят работата  Peace Гледай спокойно напред, на първия си ехограф ще видиш едно добре оформено човече  Simple Smile
Вчера бях на ехограф и много се ошашках по време на прегледа. Лекарката ме гледа, гледа, гледа, мълча сериозна, накрая каза, че си отговаря на седмиците и че е живо, но.... #Crazy тук не се доизказа,  и извика нейн колега, за да погледне. Слава богу той отсече, че всичко е наред, но аз през това време се облях в студена пот. Видяха се пулсациите през корема този път Simple Smile От самото начало зародишът си стои в лявата част на матката, това дали е нормално ?
Иначе стомахът ми е станал супер редовен, имам чувството, че хабя храната  Crazy

И при мен е от ляво ... поне така ми се стори - накрайника на ехографа беше вляво, когато доктора ми показа на монитора пулсациите... Защо да не е нормално  newsm78 , Ако е оплодена яйцеклетка от левия яйчник, тогава как да е отдясно емриончето ... ???  newsm78

# 293
Февруарски виелици ще веят, нас усмивки бебешки ще сгреят
Гласувам за тази сладка е и оптимистична, че както сме се стегнали. Обаче аз за себе си виждам, че имам нужда да си комуницирам с вас, понеже много ме успокоявате, като видя, че и други имат същите проблеми. Отмина ми еуфорията и сега съм баш във фазата, нали всичко е наред и ще си остане така до 9 месец.

# 294
Их бе значи. Sad
Защо само аз нищо не видях. Sad
Другата седмица като отида и ако пак не видя нищо ще ... smile3511 newsm45

Радвам се иначе, че моето заглавие ви харесва! Simple Smile
и аз имам нужда от всички вас момичета. Толкова се подкрепяме, че не мога да си представя и един ден да не вляза тук! Simple Smile

# 295
  • София
Защо нова тема ? Shocked
Тази тема и на мен ми харесва,малък сечко е доста лют понякога.а защо трябва да заключват темата на 15стр?

# 296
  • offshore & overseas
Защо нова тема ? Shocked
Тази тема и на мен ми харесва,малък сечко е доста лют понякога.а защо трябва да заключват темата на 15стр?

Е, те и виелиците не са най-приятните.... Малък сечко аз си го представям като малко палаво момченце newsm32, а не като нещо свирепо smile3515 (така поне го рисуваха едно време по книжките). Малък Сечко февруари неговия по-голям брат Голям Сечко януари newsm44. Иначе защо не я започнете новата тема, модераторът е решил да заключва теми над 15 стр. -- такива са правилата! Друга логика не търсете  smile3534

# 297
Здравейте отново.Искам само да кажа че аз едва онзи ден разбрах за бебето.И да си призная толкова много плаках че ме заболя главаталНе защото ще имам бебе а защото ме е страх от това което ме чака от тук нататък.

# 298
Здравейте отново.Искам само да кажа че аз едва онзи ден разбрах за бебето.И да си призная толкова много плаках че ме заболя главаталНе защото ще имам бебе а защото ме е страх от това което ме чака от тук нататък.
Ндей да плачеш
И аз доста умувах бях извън софия нямаше на кой да кажа по-точно не исках по телефона и
беше много гадно но сега съм сигурна че ще се справя квото и да става !
искам само бебчето да е живо и здраво и всичко друго ще си дойде на мястото
най-ме притеснява че ще се наложи да си променя начина на живот но може и да е за добро
Simple Smile всичко с времето си

# 299
Всъщност вече не плача,реших че това е много хубаво все пак да ставаш майка е едно страхотно приключение.Само където е неприятно ходенето по доктори.Ето аз съм в 6седмица и ми казаха да отида другата седмица отново на преглед за да видят има ли сърдечен ритъм.Но като чета тук че има дами на които са чули ритъма още в 6-тата взех да се плаша нещо.

Общи условия

Активация на акаунт