Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 453
  • 780
  •   1
Отговори
# 45
Мери, едва ли сме единствените. Wink Само Радка да не ни надуши. No Mouth Satisfied

# 46
  • Другата България
 Laughing А, аз Симо го харесвам като мъж, и като персонаж именно защото е обран и неконфликтен. Но съм наясно, че няма шанс с акули като Гошето и Нури. Няма да го "пуснат" напред, все ще го отстрани някой по пътя му към финала. Но дори и Радка да е "наградата" от участието му, все е нещо, няма да е валат. Laughing

# 47
Нури и Сашка ратаи би било ок. Пък за дуел все едно кой от двамата. Росица е дразнител, Сашка също, само друга разновидност.

# 48
Алоууу, е сега вече за Симо се скарахме.
Нема да го пипатеее щото, щото...ще ...аха де.

# 49
  • Другата България
Ти да мълчиш, че имаш да ми връщаш. smile3516 smile3515 smile3533
Относно изборът на Сашо, ако е Роман - ами не е според мен защото Роман е най-заслужил, а защото е бил на неговата пейка. Субективна преценка един вид.

# 50
  • Варна
Хубава битка, не бях за никой, моят фаворит е Роската. 😉

# 51
След вчерашните откровени подигравки на Сашка по адрес на Сашо, искам да я видя и аз ратай и на дуел. Беше ми симпатична до един момент, но нещо в последните седмици си показа рогцата.

# 52
Цоп и аз тука, благодаря за новата тема.

Не мога да кажа дали харесвам Роман, но и аз съм на мнение, че умишлено се прави на по-вятърничав и лекомислен отколкото е. Моите адмирации, че пази личното си пространство и не експлоатира драмите си. И аз смятам, че ще надмогне антипатиите си към Росица и ще подходи стратегически, опитвайки да отстрани я Нури, я Гошо - по-скоро Нури, като знаем как не го харесва.
Остават все по-малко фермери, по-кекавите отпадат един по един, трябва да играят с мисъл, а не с чувства. Всъщност Роман още от самото начало играе със стратегия. Усети, че емигрантите са по-малката група и ще бъдат елиминирани един по един от "патриотите", присламчи се към тях, създаде приятелства, които могат да му помогнат не само да не го избират за ратай и дуелист, а и при финално гласуване.
Другият със стратегия е Гошо, но пък неговата е толкова противна!
Статегия май има и Нури - да не влиза в конфликти, да не бяга от работа - май само той се подготвял не само откъм умения, но и откъм поведение. Както казва, малко знания, повече алгоритми. Гледал човекът, анализирал, направил си изводите.
Според мен с всички сили трябва да се стараят да отстранят Нури, защото на финал може да отвее всички, дето са там. Нури идеално се вписва в профила на победител във Фермата от предни сезони: кротък, отруден, неконфликтен човечец от малко населено място, с отлични фермерски умения и работлив до припадък.

Не знам дали ще ми липсва Сашо във фермата. Не очаквах уж интелигентен човек да е толкова ограничен в разбиранията си за света, в който живеем. Беше ми симпатичен докато не стана фермер на седмицата. Тогава всъщност осъзнах, че неговата прецизност е свързана с една подлудяваща мудност. Работя с такъв прецизен човек и макар самата аз да не съм особено импулсивна, страхотно се изнервям, когато започне баааааавно, премеееерено и изразииииително да обяснява каква сумичка да се добави в справката - има-няма 15 минути, докато стигне до едно число. Смятам, че затова Александър е самотник - просто не са много хората, които могат да изтърпят бавните обороти. С това си обяснявам и отдръпването на Сашка.

Малко лирично отклонение, но снощи сънувах Симо. Нещо се шегувах, ама той не ме разбра и ми се обиди. Каза, че не искал да е покрай такъв човек като мен. Уж помних какво го бъзиках, ама после се събудих... и вече не помня. Та, така, изгърмях си шансовете със Симо.

Бре, колко съм писала. Айде, от мен да мине, на ви чаршаф, да се завивате в това студено време.

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 14:54 от Дидичка

# 53
  • Стара Загора
Искам Дидо да е фермер. Радвам се , че спечели! Ратай от жените: Милена, Сашка, Ваня, Хриса(само не Лили или Роси). От мъжете - нямам претенции, само да не е Нури(дано да си спечели имунитет)!

# 54
Симо наистина е свястно момче, няма да споря с вас.  ☝🏻Усещам, че ще има форумен дуел за него.

# 55
На мене пък Симо не ми 'аресва - ни външно, ни никак, тъпичък ми се струва. То май ни един мъж външно не ми харесва у тая ферма. Е, Дидо донякъде, ама като имаше коса, сега - не толкова, много съм гадна. Simple Smile
Все едно ми е кои ще са ратаи, но искам на дуел да ходят хора, които още не са били - Сашка, Милена, Нури, Митко. Последния не го виждам срещу никого, шансове никакви за победа. Може да реши и да си ходи по здравословни причини според мен, да си спести излагацията на дуел. Simple Smile Този тежък човек, 50-годишен, не вярвам да се е оправил. Ще видим.
А, какво стана със спойлера с финалистите? Ако някой го има, да ми го прати, благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 15:36 от Ензим

# 56
Според мен , който и да е от мъжете ако е дуелист ще извика Митко.Просто дойде и неговия ред, по слабите отпадат.
Ако Митко обаче е дуелист, мисля че ще извика Симо .

# 57
  • тук и там
Благодаря за темата!
Blue Heart
Радвам се че Дидо победи.Надявам се и той да стане фермер на седмицата.Не знам Сашо кой би посочил,честно казано..
Роман на мен ми е най-анти.Даже и Христина вече ми е по-приятна от него,смятайте...Време е Митака да ходи на дуел,щото така-със тоз болен крак,до финала може да я докара.Лошо стечение на обстоятелствата-но в края на краищата, не е  на курорт там..Едната седмица я изкара на леглото(като фермер).втората-на стол-плете чорапи..ами стига толкова!Нито е бил ратай,нито дуелист.Аз искам да видя хора,които не съм виждала на дуел-Митко,Сашка,Милена примерно..

# 58
  • Разпиляна във въображението
Няма ли да се спре с този имунитет срещу ратайство?

# 59
  • тук и там
Ако го спрат-Нури ще го засилят на дуел веднага си мисля..

Общи условия

Активация на акаунт