Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 468
  • 780
  •   1
Отговори
# 60
Ако го спрат-Нури ще го засилят на дуел веднага си мисля..
Ще бъде вечния ратай и дуелист.
Росица също.

# 61
Предлагам на Иван и Андрей от догодина фермерът на седмицата да е спечелилият дуела. Може и да се прекъсне практиката на дуел да ходи ратаят, дето не ни е симпатичен. Щото може да отпадне, ама може и да се върне като шеф.
То и без друго опосумите непрекъснато променят правилата както им скимне, нека поне да е интересно.

# 62
  • Другата България
А, какво стана със спойлера с финалистите? Ако някой го има, да ми го прати, благодаря предварително!
Няма спойлер, има ЛС-та. Джоли е по тях, ще се отзове. Laughing Wink Hug
Няма отдръпване на Сашка от Сашко Laughing, просто защото никога не е имало приближаване. Това не знам от къде дойде, май от Йовчев, но Сашка никога не е имала нещо по-така към Сашо. Не го е харесвала като мъж, и е нормално, все пак тя е на 25 години, той на 38, а и като темперамент са твърде различни. Пусна се веднъж и зациркулира в пространството, и Сашето и той го повярва.
Няма ли да се спре с този имунитет срещу ратайство?
Защо да се спира? И в миналите сезони го имаше, не е нещо необичайно. Аз пък съм доволна от него, обърква доста сметки и схеми.
Митко е редно и ратай да отиде. Той досега тая Ферма ей така, на майтап и на курорт я изкара. Лежерно, мързеливо, подвря се при "силните на деня", майтапчета, шегички и необезпокояван стигна до почти края. А не му е мястото на него, нищо не е показал, с което да го заслужава.

# 63
Пратих ЛС на половината форум.
Ама да се знае, че може и да не е истина..

# 64
  • Варна

Аз съм от другата, дето не си. 😁

# 65

Аз съм от другата, дето не си. 😁

Пък аз съм от някакъв трети вид, дето не иска спойлер. 😁

# 66
  • София
Митко е редно и ратай да отиде. Той досега тая Ферма ей така, на майтап и на курорт я изкара. Лежерно, мързеливо, подвря се при "силните на деня", майтапчета, шегички и необезпокояван стигна до почти края. А не му е мястото на него, нищо не е показал, с което да го заслужава.
Също като Милена. Тя обаче дори не е забавна, а просто досадна и с прекалено високо самочувствие.

П.П.: Никой да не смее да ми праща спойлери.  Naughty Laughing

# 67
  • Другата България
 newsm61 smile3515 Защо ме подсещаш, че тъкмо бях забравила за нея....
Мдааа, самочувствие до небето, на знаеща, можеша, разбираща...а насреща нищо. Пардон, свиване на цигари и пафкането им.

# 68
Също като Милена. Тя обаче дори не е забавна, а просто досадна и с прекалено високо самочувствие.

П.П.: Никой да не смее да ми праща спойлериNaughty Laughing
😂😂😂Джолито само като види думата спойлер и праща.
Милена още във визитката си казва, че иска да е майката на фермата,  и го насади доста успешно в главите на хората, та не смеят да я пипнат, ужасна жена.

# 69
Край , приключвам.Който поиска получи, ....и който не поиска и той получи.
И тва е кой получил, получил.

# 70
  • Другата България
....и който не поиска и той получи.
Joy Joy Joy Hug Hug Hug
Дано само аз да съм от тези, непоискалите, че друг може и вътрешно да го приеме.

# 71
Ако го спрат-Нури ще го засилят на дуел веднага си мисля..
Ами да го засилят. Нали това искаме  - да минат всички през дуели.  И никой не казал, че силните трябва да са за накрая. 

# 72
Доволна съм,че Дидо спечели.За мен е фаворит.
   Искам го и фермер.Ратаи-Сашка  или Хриса,и за мъж ми все тая.
   Гледах сутринта Сашо при Деси  и Кадиев-ми на 39 г не ми е нормално да е вързан за мама,колкото и силна връзка да имат.Някак си дава вид на самодостатъчен за себе си.

# 73
Офф, чудя се аз къде изчезнахте, пък то имало нова тема.
Ензимче, благодарско!

Много се радвам за Дидо. Не можах много да чуя вчера. Само хвърлях по едно очо от време на време, но резултатът ме удовлетворява напълно.

# 74
  • Другата България
Аз отворих пак да погледна резултатите от двете анкети за фаворит за спечелване на Фермата.
И на двете едни и същи 4 човека са фаворити на гласувалите - Дидо, Гошо, Сашка и Росица.
Кога отново ще има анкета, Ензим?

Общи условия

Активация на акаунт