Фермата 4 - Съединение - тема 10 (12.11. - 18.11.)

• 31 490
  • 780
  •   1
Отговори
# 75
На мен Сашо ми е типичния "стар ерген". Не казвам, че е лош нито стар, но е труден за издържане във връзка. Досадно педантичен и подробен, пипкав и обяснителен. Такъв познат също имам Smile  Изобщо в този сезон откривам доста характери от ежедневното ми общуване. Продължавам да твърдя, че образите са добре подбрани и за разлика от предишни сезони са "представителна извадка". Не ми се набиват само негативните им страни така натрапчиво, както например на участниците от Фермата 3.

# 76
В инстаграм Роман е написал, че финалът ще е на 16.12.

# 77
  • Другата България
Ехааа, Ензим, благодарско за анкетата. Hug bouquet
Гласувах, въпреки че за втора жена определено се затрудних, честно.

Значи около месец до финала, 5 седмици горе-долу, правилно ли смятам?

# 78
И аз се радвам, че откривам и хубави, и лоши черти в участниците. Затова и тази година предаването ми се струва някак по-малко дирижирано откъм характери и реакции, иначе продуцентските глупости отдалече се забелязват.
Във всеки има и по нещо хубаво, и по нещо лошо. Гошо например печели с това, че работи и се забавлява, но губи с развяването на патриотизма си, Митко си е мързелив и скатавка, но пък има страхотно чувство за хумор и т.н.
Браво за добрия подбор, догодина пак така, само да си спестят типажа Хриса, моля.

# 79
Ми аз харесвам само една от жените .
Та гласувах за трима мъже и една жена.

# 80
  • София
Аз също се затрудних с двете жени, затова гласувах за една и за трима мъже.  Blush

newsm61 smile3515 Защо ме подсещаш, че тъкмо бях забравила за нея....
Мдааа, самочувствие до небето, на знаеща, можеша, разбираща...а насреща нищо. Пардон, свиване на цигари и пафкането им.
Мери, много извинявай, не беше изобщо умишлено.  Blush Hug Ама и ти, как си в състояние да забравиш, дори за миг, един от най-дразнещите персонажи?!  Laughing
Ох, с тези спойлери голям купон.... вече само с едното око гледам, като си отварям съобщенията.  Joy

П.П.: Писали сме едновременно с Джоли.  Hug

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 16:57 от Reinа

# 81
Аз за жените доста трудна работа кой да подкрепя.
https://www.instagram.com/p/BpUKd_WCZKE/?utm_source=ig_share_she … hid=1v9vkm704smoy
И нали знаете подкрепете Роман 🥂🥂🥂

# 82
  • Другата България
Ми аз харесвам само една от жените .
Та гласувах за трима мъже и една жена.
Joy hahaha От вчера само се хиля с тебе.
Аз си признавам без бой, че наистина не знаех за коя втора жена да гласувам и гласувах за ....
Скрит текст:
Христина
. Embarassed
Не знам може ли за трети мъж, като Джоли-то? Thinking

# 83
Merri ☝🏻Как можа.
Пусни един глас за моя човек.
Сега една приятелка тъкмо ми пише че е за Нури, такава реч и изнесох, малко на Гошо заприличах 😂😂😂

# 84
  • Другата България
Твоя човек вече писах, че не го харесвам, ама никак. И няма да си променя мнението.
За Симо ще е , ако може да е за трима мъже.

# 85
Предполагам, че разбирате, че се шегувам.

# 86
Че защо да не може за трима мъже? И аз така гласувах. То във въпроса не е уточнено. Може и за 4-ма мъже според мен... или 4 жени (ха сега да ви видя Smile )Аз друго не мога да си се начудя. Защо на предната анкета съм гласувала за Росица в 4-ката, тъй като не я харесвам още от началото. Вероятно съм решила, че ще е на финал въпреки моите чувства.

# 87
  • Другата България
Предполагам, че разбирате, че се шегувам.
Hug Не се притеснявай, аз мисля, че тонът е добронамерен, личи си, когато не е такъв.
Поне от моя страна всичко е точно. Peace
Че защо да не може за трима мъже? И аз така гласувах. То във въпроса не е уточнено. Може и за 4-ма мъже според мен. Аз друго не мога да си се начудя. Защо на предната анкета съм гласувала за Росица в 4-ката, тъй като не я харесвам още от началото. Вероятно съм решила, че ще е на финал въпреки моите чувства.
Значи трия и давам 4-ти глас за Симеон. Crossing Arms
Защото на финал се предполага да са 2-ма мъже и две жени, както досега. Затова ми се струва нереално за трима мъже, щото всъщност няма как да са на финал освен ако не измислят нови правила.

Shocked Росица с повече гласове от Дидо! newsm44

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 17:21 от Merri_An

# 88
От мъжете гласувах за Гошо,Дидо и Нури на финала ,но съм скептично настроена  за някой от тях .Довечера като гледам от промото Роман и Дидо  ще се състезават за фермер

# 89
👀А аз в предните анкети съм гласувала за Георги, Дидо и Росица . Сигурно нещо ми е дожаляло за Георги. На мен ми дай да съжалявам някой.

Общи условия

Активация на акаунт