VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 10 /12.11.-19.11.2018/

• 84 245
  • 2 454
  •   1
Отговори
# 1 710
Аз май ще пропусна брадъра, докато Албена е лидер. Гнусна история, но биги ги дърпа тези конеци - Албена се засили да става лидер и хайде дадоха й роля на режисьор. Само не разбирам тези простотии Радка Тушева ли ги ги гласи, или Тупарев?

# 1 711
На Благо му залипсва наргилето, не друго

# 1 712
  • София
Златка пак започна да казва на Благой кога да говори, кога да мълчи, какво да мисли...

От всички Весела е най-прецакана с този костюм. Ако тя има претенции, ще е с право.

# 1 713
''Аз знам как да... знам какво да направя.''- Златистата за Блажения.
Манипулаторка?!
Не искам да напиша това, което искам.

# 1 714
  • ВАРНА
 Весела я докараха в костюм на Кардашиян.

# 1 715
Весела ще го играе Ким Кардашиян.

# 1 716
Покъртителен е костюмът на Весела.
Cringe-вам как Уош постоянно й го попипва и пошляпва. Блякс.

# 1 717
  • У Диспансера ...♥♥♥
На Блажко някой повярва ли колко е ревнив 😄 За да  не му пилят на главата после се направи на много ядосан 😄

# 1 718
  • Испания
Отрова Вулева ще играе себе си.

# 1 719
Златка с това знаене как да знае какво да направи си е лика прилика с Божигол, който само той си знае какво му е, човек като знае какво му е... Но има време за брак и с Божигол тя.

# 1 720
Благой какъв го играе. Изобщо не му вярвам.

На Благой изобщо не му пука кой/какво ще целува Злата тъпото, обаче усети, че за нея е важно той да ревнува, и той това се мъчи ли, мъчи да прави милият. Много ми е жал за момчето.

# 1 721
  • Варна
Колко дни смятат да ни мъчат със снимките? Май няма да е днес премиерата. Големи драми, голямо чудо. Ако ги бяха накарали кекс на живо да правят, по-малко драми щеше да има. Нещо сценаристите зациклиха май.

# 1 722
Обаче забелязахте ли как Цецо вече не гримира Емануела?

# 1 723
На Блажко някой повярва ли колко е ревнив 😄 За да  не му пилят на главата после се направи на много ядосан 😄
Хаха, да, Благо пак зяпна неразбрал каква нова драма се задава...Joy И като зацепи, се направи на възмутен и сърдит. Хич пък да няма усет кога трябва да ревнува...

# 1 724
Премиерата са е запазили за утре сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт