Направи си сам от нищо нещо - 5

• 91 578
  • 350
  •   1
Отговори
# 270
Бих ви предложила и друга идея за пръстени за салфетки. Да се изрежат от картон и с декупаж да се направят коледни мотиви. Им хубави коледни салфетки, или декупажна хартия с мотиви, може да станат много красиви. Допълнително може да се декорират с маниста, панделки и т.н.

# 271
Бих ви предложила и друга идея за пръстени за салфетки. Да се изрежат от картон и с декупаж да се направят коледни мотиви. Им хубави коледни салфетки, или декупажна хартия с мотиви, може да станат много красиви. Допълнително може да се декорират с маниста, панделки и т.н.

Направо от средата на тоалетната хартия или на кухненското роло отрежете и направете с декупаж . А ако намерите и стреч при него средата е по корава и няма да се огъваа.

А моята идея е да намерите клон с диаметър 7 8 см  и дебелина поне 2 пръста и да отрежете на филии , премахвате някакси средата и залепвате някаква декорация от горе  - елени, снежинки , зелени и червени мъниста , коледна звезда , ангелче и т.н .

# 272
Днес си видях меморито от Фейсбук 2019.
Много лесен Коледен Венец с подръчни материали. Мисля, че се е получил добре.
Един картон, шишарки, някакъв прозрачен стар шал и една златна лента за увиване.

Трябва да си направя нещо ново, че това май замина някъде, а изоставам вече, нямам никаква украса все още ...

# 273
Хайде и аз тогава да копирам идеята на AniNe и понеже нямам нови неща за тази Коледа и НГ, ще ви кача мои неща от предни години.
Цветен център за маса с комбинация от естествени и изкуствени цветя, и клонки
и друг без цветя
Кошница за подарък направена от мен 
И малко украса с храна, но т.к. не е много по темата я слагам в скрит текст
Скрит текст:
Надявам се музата да ме споходи и да сътворя нещо ново поне за Коледа, че на НГ няма да сме вкъщи.

# 274
За поредна година във ваканционния ни имот имаме камина от кашони и подръчни материали 
И гномчета от чорапи и подръчни неща

# 275
  • Бургас
Ейййй,ама много са хубави, Мила!
Аз така и не се наканих да си направя такава камина, ама нямам и място.
А толкова да ги харесвам!

# 276
Мила наистина е прекрасно! Heart Exl

Аз и днес си гледам още едно мемори от 2019 и пак се ядосвам, че продължавам да не правя нищо по въпроса..

Такава прекрасна творба коята Мила показа със сигурност няма да направя, но поне един венец да си увия за вратата тази година Sweat

# 277
Благодаря момичета за милите думи. Насреща съм, ако някой реши да прави и има въпроси

# 278
  • Пловдив
И моя венец е готов.

Пре уикенда ако времето е хубаво ще се развихря и  по двора с лампичките.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 12:48 от k sh

# 279
Тази година ме е ударила музата. Изпълнението не е много професионално, но с подръчни материали(каквото имах вкъщи) - толкова. Важно е, че децата са доволни, мама също

# 280
Имах две хартиени торбички от пазаруване в dm, които се канех да изхвърля. В последния момент обаче се сетих за няколко видеа, които бях гледала наскоро, и в които показваха как от такива торбички могат да се направят органайзери.
Буквално за десетина минути успях да направя два. Оказаха се изключително практични и могат да се използват за съхранение на най-различни неща – прежда, игли и конци за шиене, козметика, книги, чорапи или бельо.

# 281
Не помня дали ги споделях някъде из темите Simple Smile Феички от картонени кутии за яйца Simple Smile

# 282
Феичките са готини!

Органайзерите от книжни торби са практични, НО са мнооого нетрайни - това чудо за нула време ще се скъса и пак ще се наложи да иде на боклука........

# 283
  • Бургас
А ако се мине с нещо, което да запечата хартията? Лак, гланц или де да знам и аз какво,че да се образува твърд слой на хартията? Дали няма да се получи ?

# 284
Нищо не е вечно. Дори и най-скъпата техника с времето се поврежда и отива на боклука. Аз обаче реших да подредя кълбетата си прежда и да видя колко време ще издържат органайзерите, преди да започнат да се разпадат.
Не трябва да забравяме, че те са предназначени за съхранение – просто да поставиш в тях нещо леко и дребно.
Разбира се, винаги можем да си купим пластмасови или платнени органайзери, но тези са хартиени, защото темата е: „Направи си сам – от нищо нещо.“
Скрит текст:
И едно нетрайно, но симпатично снежно човече Joy

Общи условия

Активация на акаунт