Анатомията на Грей - Тема №25

• 38 283
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
  • Countryside
Гледахте ли новата серия? Аз не разбрах защо все пак не пробваха с бебето, няма какво да губят, майката се съгласи, даже ги умоляваше...

Амалия с Линк, май ми харесват като двойка, дано се задържат и да се наплодят.
Сега остава Оуен и Теди да се вземат.
Корасик дали ще се вреди при Мер? Нещо май ще се разсъхнат нещата с ДеЛука...
Много ми се иска Алекс и Джо да си имат бебе/та. Незнам за кога чакат, на Мер вече на училище тръгнаха, а са набори с Карев.

# 181
То бебето на Теди е почти готово май, сигурно и в обикнове кувьоз би оцеляло.

Не пробваха с торбите, защото минимум от правна гледна точка нямат право и може да стане голямо мазало. Проучването не е доказало, че е безопасно и успешно.
Цитирам свободно: “И е по-малко жестоко да видят как умира сега, отколкото да го гледат как чезне седмици наред в една торба.”

Амилия и Линк май ми харесват заедно.

# 182
  • Countryside
Епона, правната страна е ясна, скандалът е ясен (ако го бяха позволили), но от морална гледна точка? Да, може да не оцелее в торбата, но поне ще знаеш, че си опитал и си му дал шанс. Нали затова са давали клетва като доктори.

Така се надявам Амалия да се вземе в ръце и да приключи с емоционалните изблици и драмите. Хубава двойка са с Линк, никога не съм се сещала, че могат да ги залюбят.

# 183
Ааа, как ще разделят Мер и Де Лука... Тъкмо им свикнах, сега пак отначало Grinning
И аз мисля, че Амилия и Линк си пасват. Поне визуално, не ми беше хрумвало никога, че може да ги направят двойка.

# 184
За Амилия и Линк имаше лека подсказка в серията с предозиралите в парка. Стояха двамата в коридора, приятелят на Бети мисля, че точно те го откриха мъртъв по кървавата диря.

# 185
Сиренце, и от морална пак не мисля, че е ок. Точно заради това, че не е тествано достатъчно. Няма ли да е мъчение да го гледат в торбата, да не надяват и в последствие пак да умре. Или да се окаже, че в торбата не може да се поддържа правилна среда и детето ще е с мозъчни дефицити и/или увреди по органите? На всички им се искаше, но просто не беше редно от никаква гледна точка.

# 186
Сиренце, дори от морална гледна точка не е правилно. Един от основните принципи на медицинската професия е "Преди всичко не вреди" , смъртта в този случай беше по- милостивия акт, отколкото да го измъчват бебенцето в тази торба, за която все още няма достатъчно данни. Те и затова дори не го интубираха.

И мен ми харесаха като двойка Амилия и Линк. А покрай Магито вече и Джаксън ме дразни.

# 187
  • Countryside
Знам, че сте прави, но да загубиш бебето в 5м е страшна трагедия, дори не си го представям и ми беше много криво да го гледам, признавам си.

Джаксън и Маги и мен ме дразнят. Ейприл ми липсва, и Кали, и Аризона.

# 188
Да, а жената загуби не само бебето, но и матката си. Sob

Джаксън и Маги винаги са ме дразнили, сега все повече и повече.

Ще ми е интересно как ще развият Амилия и Линк, нали уж "от това няма да стане нещо повече, само алтернативно болкоуспокояващо е", но дали???

# 189
Много тежка серия.
Да видим сега Джо ще тръгне ли да говори с майак си... Thinking

# 190
  • София
Беше тъпо това, че Теди се била разстроила. Егоистично някак. Всъщност трябваше да се дистанцира, не за да не се притесни тя горката покрай операцията на бебето, а заради жената, на която ще й извадят матката- да не гледа някаква надула корема да й се надвесва...
А Оуен си е направо токсичен. Като видя, че Амилия не му ходи по гайдата, изведнъж мина на нападателен режим и ѝ каза- че не е достойна за обичане и че не може да обича. Това е насилник, не знам защо го представят като добър персонаж. Незрял, лабилен, претенциозен, обичащ не децата и хората, а идеята за деца и брак, и любов.

# 191
  • София
Малко в повече взеха да ми идват драмите.
Първо Маги, дето изобщо не мисли, изтропа така кои са истинските й родители, и не помисли нито за бащите си (биологичен и осиновител), нито за никого. Абсолютно себична постъпка.
Сега Корасик като видя Теди и Оуен гушнати и кой знае какви скандали ще има и там.
Мер и Де Лука ще ги скарат сигурно.
Амелия и Линк ми допаднаха като двойка, още от епизода с масовото предозиране си го мислех.

# 192
Да, в новото промо нещата клонят към раздяла между Де Лука и Мер.

# 193
  • Countryside
Да, в новото промо нещата клонят към раздяла между Де Лука и Мер.
Аз казАх ли ви, че Мер и Корасик си един за друг Joy Амалия с Линк, Оуен с Теди и Мер с Корасик. Направо заспиват нещата. Само не знам какво ще измъдрят за скучните Джаксън и Маги.

# 194
Оуен не го искам с кобилката. По добре сам, или с един от гейовете. Joy

Общи условия

Активация на акаунт