Анатомията на Грей - Тема №25

• 38 329
  • 771
  •   1
Отговори
# 300
  • Вестерос
Бейлито е куку да уволни Мередит, която е един от собствениците на болницата...

# 301
Не знам още за какво уволняване иде реч, но предполагам, че като лекар само може да я махне. Реално пак ще си остане собственик...

Иначе разликата в годините на Де Лука и Мер е наистина 20.

# 302
  • Countryside
Амалия с Линк
Оуен с Теди
Мер с Корасик, съжалявам за ДеЛука, сладък е и много мил, но си е детко и не си подхождат. По спомен Корасик беше загубил сина си и 3-те деца на Мер ще са му екстра.
Джо и Алекс са си екстра, някак пресилена ми е нейната драма. Все пак е сървайвър, да забременява и да ражда, че да не се занимава с глупости.
Джаксън категорично без Маги. Ужасно ми е досадна. Да я залюбят с друг или да забягва.
За Джаксън няма май персонаж, ще трябват нови лица. Гледах само до епизод 23, ще трябва да наваксам с 24 и 25.

# 303
  • София
Джакаън винаги е бил лигльо. Освен в работата си. Нараняваше всяка, с която е. По принцип не харесвам образа на Маги, но в случая му каза верни неща. Той я башваше, че е изпуснала неща, вместо просто да приеме, че не й е кеф нещото и чак после тя избухна, а после сърдитко, че "така мисли за него". Беше я оставил също без отговор и после "ама искам да се върна и всичко да е постарому". Лабилен и разглезен с чувство за безнаказаност.

# 304
  • Countryside
Може, аз съм гледала до 23ти епизод, там е предложението за къмпинг. Джаксън не е стока, но Маги просто не му подхожда. Що ги мъчат двамата? Тя си беше екстра с ДеЛука и не беше такова мрънкало.

# 305
  • София
Верни неща му каза Маги, ама биваше ли чак по такъв начин да му ги каже, имах чувството, че наистина го мрази. И му каза, че той не харесвал нея самата, каквато е. Ами и тя не го харесва какъвто е, какво прави с него тогава? При нея обаче нещата могат да се променят, докато при него това е минало и той не може да го промени -  с какво е виновен, че е израснал в богато семейство и без перипетиите на обикновените хора?

# 306
  • На брега на морето
Аз последните две седмици изгледах целия сезон, включително днес и последната серия. На мен ми хареса. Имаше много силни моменти, имаше и пълнеж. Общо взето и Мередит и Андрю ми харесаха, Амелия и Линк също. Теди и Оуен се надявам наистина да се съберат и да не им измислят някоя драма. За Джо ми стана много мъчно. Маги мен лично не ме дразни, дори ѝ симпатизирам. Изобщо аз съм пристрастна към анатомията и така изгледани наведнъж сериите ми харесаха. Може би, ако ги бях гледала поотделно щях да съм разочарована.

# 307
  • Другата България
На мен и Амилия/Амелия и Линк са ми като Мередит и Андрю.
Прекалено голяма възрастова разлика.
Но не смятам, че ще променят това сценаристите, тоест, мисля, че и в следващия сезон Мередит ще си е с Андрю.
Сега месеци ще мислим какво по ягодите е станало с Джаксън... smile3515

# 308
  • София
Вярно, че е драма, но ми идват пресилени някои неща.
Кои се разделят, щото единия не обича къмпинг, а другия не? Само някакви крайни къмпингари примерно, които искат да си живеят така, а на другия не му понася.
И аз обичам на къмпинг, мъжът ми е фен на ваната и ОИ. Еми, не сме се разделили, макар че е имало мрънканици и караници къде да почиваме.
Много обидчиви в тези сериали 😂 

# 309
  • Разпиляна във въображението
Не мисля, че Амелия отряза Линк. Просто му каза, че до момента е бил наистина заместител на Оуен. Сега ще продължи напред и той ако иска може да й даде време и ще се види накъде вървят нещата.

Целият вид на Маги ми беше един никакъв. Каза му верни неща, но все едно и двамата не се харесват извън образа им на лекари и то в болницата. Извън това нямат допирни точки.

И аз съм от изненаданите, че Оуен избрал Теди. От друга стара му се радвам, защото най-накрая ще получи семейството, за което копнее от толкова много сезони.

За Мер и Андрю не знам. Разликата им е наистина голяма, но знаели се.

# 310
Вярно, че е драма, но ми идват пресилени някои неща.
Кои се разделят, щото единия не обича къмпинг, а другия не? Само някакви крайни къмпингари примерно, които искат да си живеят така, а на другия не му понася.
И аз обичам на къмпинг, мъжът ми е фен на ваната и ОИ. Еми, не сме се разделили, макар че е имало мрънканици и караници къде да почиваме.
Много обидчиви в тези сериали 😂 
Според мен не се разделят заради къмпинга. Прото това беше катализатора. Той и казва обичам те, заживей с мен, тя му казва млякото ни свърши отивам за мляко и не се връща...ами къмпинга им е най малкия проблем.

# 311
От къде да изтегля бг субтитри за 25 - епизод?

# 312
Аз ги свалям от addic7ed.

Според мен Маги и Джаксън бяха една от най-несъвместимите двойки. Къмпингът беше последната капка в чашата. Кофти е обаче, че сега чак септември ще стане ясно къде е изченал. Залагам на паднал в някоя пропаст или просто е искал да я сплаши и затова се бави Smiley

Гейовете ми бяха излишен пълнеж на фона на целия екшън.

Кашата с Ричард, Мер и Алекс стана голяма... Нямам идея как ще завъртят нещата, но едва ли ще ги извадят от сериала.

Всъщност някой знае ли дали всички са си подновили договорите или ще има напускащи?

# 313
  • До морето
Аз пък да питам откъде дойде името на бебето? Теди каза на Амелия, че не са имали време с Оуен да обсъждат име. Значи е нещо свързано с двамата това Алисън?
Другото мина между другото - мъглата, затвора, гейовете и онази дето не искам да й споменавам името, която е с Джаксън - всичко ми е сякаш вече съм го гледала.

Твърдо за Корасик и Мер, харесвам го и ще й пасне. Много кофти го прецакаха.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 09:55 от Boho chic

# 314
  • Варна
Здравейте,
Може ли , който се изтеглил субтитри за последната серия, да ги сподели, тъй като не мога да ги изтегля от addic7ed.
Благодаря Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт