Анатомията на Грей - Тема №25

• 38 323
  • 771
  •   1
Отговори
# 285
  • Другата България
Това не беше финалът, нали?
24 епизод?

# 286
  • София
24 епизод?

Не, не беше, 25 епизода ще има този сезон.

Много беше добър епизода  вярно че отдавна не сме гледали тази Анатомия!

# 287
Видях и аз сутринта новината, зарадвах се Smiley

# 288
Лелелел, изгледах я! Страааашна серия! И финалът! И Андрю! Андрю ми скри шапката! Еее, отдавна не бяха правили толкова силен епизод. Нямам търпение да видя какво става в последната.

# 289
Скрит текст:
Аз съжалих Маги Joy Това с палатката беше кошмар за нея, за мен също би било Grinning
А Андрю беше наистина много силен! Само дано не решат да го пратят в затвора и да го извадят... Впрочем актьорът се ожени миналата седмица и сега са на меден месец, надявам се не е решил да напуска.

# 290
  • Другата България
24 епизод?
Не, не беше, 25 епизода ще има този сезон.
Много беше добър епизода  вярно че отдавна не сме гледали тази Анатомия!
Благодаря ти! bouquet
Много добър епизод, определено.

# 291
  • София
Нормално, всеки би се застъпил за майка си Mr. Green
Така и не можах да ги видия тия двамцата като двойка, сори.

# 292
  • София
Промото за финала

https://youtu.be/xIiTIgSgd0w

# 293
Май още няма гледали финала. 🤔
Скрит текст:
Ако трябва да съм честна, Оуен ме изненада-мислех, че ще тръгне след Амелия, за да има драма, след като Теди призна, че го обича, ама той пък взе, че отговори на чувствата ѝ. Обаче като нищо Амелия сега ще тръгне да се бори за него 😒, защото приключи нещата със секси доктора.
А Мередит не я харесвам с Андрю и това си е. 😐

# 294
Аз го дръпнах тъкмо, но си го пазя за утре вечер с пуканки Joy

# 295
  • Благоевград
Аз го гледах преди малко
Скрит текст:
Хареса ми, че Джо влезе да се лекува, правилно решение. Но не ми хареса, че не сподели с Алекс, а с Мередит.
Глупавото гадже на Ейвъри (3 сезона й забравям името), хич не ме кефи. Колко злоба хвърли срещу него, не е истина. Да разберат, че не са един за друг и да се разделят. Тя да замине при Кристина, а на него да му намерят някоя най-накрая уравновесена, която да го приеме с всичките му "тежести", защото в крайна сметка той е добър в работата си, доказал се е през годините.
Скоро се рових да видя Андрю колко е голям - 89 набор е, а Мередит е 69-ти. Ми 20 години им е разликата, личи им на екран. Тя трябва да е някъде 40 годишна в сериала, той почти на 30, ако са ми правилни сметките. Харесвам ги, тя се пречупи, каза му, че го обича и съм щастлива  Heart Eyes
Оуен значително се подобрява, но и аз не очаквах, че така ще се развият нещата. Може би е осъзнал, че Теди най-малко го е наранявала, освен това ги свързва дете. Но ми е гадно, че Корасик ще реве сериозно. Толкова беше развълнуван от детските неща, които сглобява.
Амилия и Линк честно казано ги харесвам. Мисля, че там ще се развият отношенията им, след като тя няма вече да има надежди за Оуен.

Знае ли се кои актьори са подписали за следващите 2 сезона? Да се маха Маги, категорично. И тя се омъжи 2 седмици след Андрю, имаше снимки в Инстаграм. Да си ходи на сватбено пътешествие и да не се връща на снимачната площадка  Laughing

# 296
  • София
И аз го гледах още снощи, обаче... ми, след предпоследния силен епизод, сега малко скучен ми се видя този. А и очаквах 2 часа финал, те само 1...
Скрит текст:
И очакват да седим и да се чудим какво е станало с Джаксън цяло лято ли? Хм.
А Маги наистина изля толкова помия, че направо на мен ми стана гадно. Все едно го мрази.

# 297
Има даже и букви.
На мен ми е интересно, сега Бейли като ги уволни половината, кой ще работи в тази болница.
За Джо се радвам истински, айде другия сезон и бебе.
А какво е станало с Джаксън ли? Чесно, все ми е тая. Маги ме накара да не го харесвам, със Ейприл го харесвах повече.

# 298
На мен пък основно ми е Джаксън да е добре, той, Алекс, Бейли и Ричард са ми любимите персонажи, донякъде Джо, Делука, Мередит и Амилия. То май повечето изброих 🤣 Надявам се Амилия най - сетне да е щастлива, а историята с Мередит и Делука ми стана интересна. Надявам се и аз на бебе Джолекс. И да се върна пак на Ейвъри, да му разкарат това мрънкало и да му намерят свестна жена.

# 299
  • София
Да ви кажа, аз още си се надявам да разкарат Джо Grinning Много ми е неприятна актрисата, на героинята и измислят постоянно драми, но все е досадна. Искаше ми се друга да си намери Алекс.
ДеЛука е готин, но се надявам и за Мередит да има друг.

Общи условия

Активация на акаунт