Анатомията на Грей - Тема №25

• 39 168
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
  • До морето
Аз гледам сериала от първия епизод, в 12-ти клас бях тогава и обсъждахме епизодите в междучасията.
Аз затова и го гледам още, сърце не ми дава да го зарежа, то половината ми живот мина с тези докторя. Ама вече наистина насила. Ето сега след НГ не съм гледала, само ви чета. Като ми дойде музата, ще изтегля няколко наведнъж.
А преди ставах в 7 да го тегля в петък.

# 631
  • Благоевград
И аз го гледам от 2005, когато го пуснаха по БТВ. Бяха страхотни епизоди, вълнуващи. Пораснах със сериала, но сега и аз не съм гледала новите серии. Някак след напускането на Дерек вече не е същото. А сега се ядосах и за Алекс и честно казано не ми се гледа. Елън не е достатъчна, за да носи на гърба си сериала.

# 632
  • Пловдив
И аз го гледам от самото му начало през 2015 - някъде около май ще е било, когато се чудех какво да гледам и попаднах на ето тази снимка в реклама на някакъв докторски сериал...
Скрит текст:
Пуснах първата серия и... изгледах целия първи сезон Laughing
После нямах търпение, да се появи и втори, и трети и т.н.т. до смъртта на Дерек в 11...
Честно, о тогава го гледам някак си по навик, а сега дори не съм изгледала и един епизод от последния сезон - куца ми определено Sad Чета си ви тук, за да знам какво става, но сега и Алекс като го няма... Сигурно ще изчакам, да излезе целия сезон и тогава ще си го дръпна наведнъж.
Мисля да си направя един  маратон от сезон 1 Heart
p.s. Докато търся снимката, колко страхотни сцени си припомних Heart

# 633
Аз пък това лято го открих. Изгледах всички сезони до този момент, повторих го даже, пети сезон съм го гледала няколко пъти, любим ми е, но в момента ми е скучно и превъртам клипчета в ютюб от новите епизоди и чакам да свърши сезона и да ги изгледам наведнъж.
На мен Дерек и Меридит никога не са ми били любимци, но много обичах Марк, Кристина и Кали. След тяхното излизане ми стана малко по-суховато, но още имаше какво да се  гледа. Сега ми е малко - дайте да измислим драми заради самите драми Rolling Eyes

# 634
Мередит никога не ми е била любимка на мен. Харесвам я, но до там. Моите любимци повечето отдавна ги няма. А за мен след 8 сезон сериала си изгуби чара. Даже ми беше направило впечатление, че някак до 8 сезон самият им сет беше светъл и приятен, а от началото на 9 сезон до сега ми и едно тъмно и мрачно. Осветлението ли промениха, аз ли не съм в ред не знам. 😂 В момента гледам заради Делука и Джо главно. И за Линк и Амелия от части. Другите грам не са ми интересни. Вкараха някакви нови лица след Аризона и Ейприл ама пред тяхните персонажи, новите ми бледнеят.

На мен също 5 сезон ми е любим.

Оуен и Джаксън са ми в момента страшно излишни. Бяха интересни до да речем преди 2 сезона и след това ми станаха някакъв досаден пълнеж.

Теди си я харесвам, ама и покрай нея нищо интересно.

А това с новия доктор ми е толкова изсмукано. Еле пък тая глупост, че Кристина го праща. Приятен е доктора, ама когато вкарат нов персонаж само и само да е любовен интерес на някой съм леко предубедена.

Надявам се да почнат да показват повече Карина. Забавна ми е.

# 635
Мен за Оуен ме е страшно яд, защото в началото като се появи беше жесток. Цялата му история с Кристина, работата му като шеф на хирургията бяха страхотни. След Кристина с Амилия в началото нещата бяха хубави и интересни и постепенно всичко слезе надолу. Сега от най-любимия ми герой се превърна в просто един скучен персонаж.
А за Ейприл и Джаксън още страдам.

# 636
И аз го харесвах много, както и Джаксън, но в момента и с тях и без тях ми е все тая. Развалиха ги като персонажи.

Как ми липсват ранните сезони...🙁

# 637
  • в сърцето на един мъж...
Аз май на 5ти сезон спрях Sad След като изпотрепа основните герои и нямаше вече тръпка Sad Липсва ми много, гледах го с интерес, повтарях си серии, сега ако хвана някоя, гледам, но го няма това очарование вече.

# 638
За мен след смъртта на Дерек отиде всичко по дяволите, че да не кажа и след напускането на Кристина. Тя е една от малкото с достоен финал в сериала, както и Джордж, може би Марк и Лекси. Изи, Кали, Ейприл, Аризона, Теди (която ту се маха, ту се връща), а сега Алекс много ги претупаха.

# 639
Изи и сега Алекс са ми най-смотаните финали. Еле пък за Изи винаги ще съм бясна. Много мразя наистина, когато отношенията на някой актьор с продуцент/сценарист и подобни са по някакъв начин включени в сериал. Мен не ме интересува и смятам и другите гледащи, че Шонда Раймс е в някакъв конфликт с Катрин Хейгъл примерно, аз гледам сериала и за главен герой си заслужаваше и Изи достоен финал. Поне да я бяха убили заедно с Джордж, беше много красива и тъжна сцена, но не Шонда Раймс има его до небесата и така. Марк Чери и Николет Шеридън се съдиха в Отчаяни съпруги, ама въпреки, че убиха героинята й направиха много красив епизод. Така се прави.

# 640
  • Пловдив
И Изи, и Аризона, и Кали, да не говоря пък за Дерек имаха супер скалъпени финали Sad
За Алекс като Ви чета много се ядосвам... Надявам се, все пак да се завърне, когато се стабилизира - макар и само за 1 епизод, за да си има подобаващ финал.

# 641
https://www.instagram.com/p/B9GD8ogFHrQ/?igshid=1k7pxyc1xxvmk - ето, ще има сбогуване. Тъжно ще ми е, но в крайна сметка го заслужавахме като зрители поне това.

# 642
  • Разпиляна във въображението
Ще го гътнат. Офффф. Той ми бе любимеца. Даже го исках с Мер по едно време.

# 643
  • Пловдив
Ооо, този епизод ще го гледам Heart

# 644
Сега видях промото и направо го тегля...после ще споделя.

Редактирам се - не било в снощния епизод сбогуването с Алекс.
Скрит текст:
Серията беше хубава . Напоследък Бейли има силни сцени. Само това изчезване на Алекс продължава да е тъпо. Явно в Америка не е странно някой да си хване шапката и да се погуби от света....Това  с Теди и Корасик накрая беше съвсем не на място , тази история за мен беше достатъчно довършена вече.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 12:23 от Г-жа Гертруда Смехуркова

Общи условия

Активация на акаунт