Напротив, по мои наблюдения, които могат да имат тежест на статистически изследвания, едно 20 годишно девойче по би се залъгало на романтични обещания. Една "вряла и кипяла" жена си знае интереса и няма току-така да се хване на дълъг път с мъж, без нотариално заверен съюз. А и бракът не е някаква прищявка, на която имат право само пърхащите с мигли невинни създания. Всеки нотариус би ви го казал.
Напротив, по мои наблюдения, които могат да имат тежест на статистически изследвания, едно 20 годишно девойче по би се залъгало на романтични обещания. Една "вряла и кипяла" жена си знае интереса 
. Най-смехотворни са ми разни 35 +, които много държат да са "каки", понеже нямали деца и не били женени. Когато ми е било времето, тогава съм била луда и млада, тогава ми е отивало да се правя на девойче и да "пърхам с мигли". Една жена на 40+ вече трябва отдавна да го е играла това, да има попораснали деца и вече да се оглежда за екскурзийки с мъжа или с приятелки, а не тепърва да бърка пюрета, да опъва бръчки и да се чуди как да придума миУото за брак. Или пък да му доказва колко е независима и силна.То, дотогава ако не са го изиграли тоя театър и вече да са напаснали сметките и финансите....
Препоръчани теми