Остави ме защото не мога да имам деца

• 26 398
  • 482
  •   1
Отговори
# 360
  • France
Айде, Сиренке, за домашно, да провериш в бг тълковния речник, какво точно е равноправен и какво - еднакъв. И по 10 реда от всяко определение. Че има разлика, има! За това и не използвам нито еднакъв, нито еквивалентен.

И както казват братята французи: които си приличат, се привличат. Полярностите ги има повече по  тв-то, от колкото в реалния живот.

# 361
  • France
Хората първо гледат корицата, а после се опитват да те опознаят.
А равноправният съюз не изключва физическото привличане, едно уважение не е достатъчно, не става дума за майка ти все пак...
Не съм и твърдяла обратното, нали. Казвам, че не е достатъчно.
И уважението не е достатъчно, но е основополагащо!

# 362
Провайдър и кокона също може да са равноправни - всеки донася по нещо във връзката.

# 363
  • France
Дааа, единият е трофей, а другият колекционер. Страхотен принос, страхотна връзка. Sunglasses

# 364
  • София
Не съм и твърдяла обратното, нали. Казвам, че не е достатъчно.
Познавам хора, които доста уважавам, но определено ще си останем дотам... Имам предвид - които са ми показали, че корицата им харесва.
Ще зауважавам някого, след като се опознаем, което едва ли ще стане, ако не се харесаме визуално, физически, сексуално...
Освен ако под "уважаване" нямаш предвид друго Joy

# 365
Не е нужно да е колекционер и трофей. Отново се озадачавам защо думичката провайдър има негативна украска, нещо като мутроид, насилник, необичащ мъж...

# 366
Не е нужно да е колекционер и трофей. Отново се озадачавам защо думичката провайдър има негативна украска, нещо като мутроид, насилник, необичащ мъж...
Не е негативна окраската, а по-скоро указва посоката към дивана, на който  провайднатата просто си лежи на едното бутче, а като се умори, се мести на другото.  Чиста женска завист си е, да знаеш. Grinning

# 367
  • France
Куко (нали така се чете?), точно като респект използвам думата.

Тоест, само с уважение не става, но без, е невъзможно. Някои се пробват и после пишат теми в бг-мама...

Напротив, Сирен, нямам лоши чувства към тази категория мъже. Някои са много внимателни към провайдваните им жени (обикновено тези, които са избирали жените си и по други критерии) ... По-скоро не разбирам как в нашата епоха и по нашите географски ширини и дължини, ще предпочетеш да го играеш хетера, след като има по-интересни роли.
К'во да правиш, влакове, пътници, разписания...

# 368
Защото не е точно по темата...

Скрит текст:
"Интересни" са ролите на хартия - работещо момиче, динамична среда. Обаче реалността е - недостиг на време, главоболия, хора, които ти цедят силите. Провайднатата също може да си прави интересното, а в крайна сметка и да си намери работа, в която ще я уважават повече от работещите момичета, щото си знае цената. Не подценявайте силата на fuck you money.

# 369
  • София
Честно казано, на моите години, особено в понеделник сутрин  Mr. Green, си мисля, че не бих имала нищо против да ме издържа някой, който изкарва в пъти повече от мен.
Може би е от възрастта или от работната ми атмосфера, която се вмирисва все повече, а имам още 16 години. И те ще са по-лошите от вече изминалите 16, и физически, и психически.

# 370
  • France
Скрит текст:
И понеже няма безплатен обяд, трябва да си заслужиш "провайдването". Което може да ти излезе по-скъпо от това да ставаш рано понеделник. Да си гейша, си е също професия, но на пълен работен ден, 7/7. Въпрос на вкус... Flowers Hibiscus

# 371
  • София
Скрит текст:
И понеже няма безплатен обяд, трябва да си заслужиш "провайдването". Което може да ти излезе по-скъпо от това да ставаш рано понеделник. Да си гейша, си е също професия, но на пълен работен ден, 7/7. Въпрос на вкус... Flowers Hibiscus

Защо толкова крайно?
Не може ли нещо посредата- 4 часов работен ден с възможност за отделяне на внимание и на себе си, и на провайдъра, и на децата, без да се превръщаш в многоръкия Шива? Simple Smile

# 372
Някои имат много романтични представи за "гледаната" жена.

# 373
Скрит текст:

Защо толкова крайно?
Не може ли нещо посредата- 4 часов работен ден с възможност за отделяне на внимание и на себе си, и на провайдъра, и на децата, без да се превръщаш в многоръкия Шива? Simple Smile
АбсурТ дай примери за възможности за работа на 4-часов работен ден. За повечето професии в БГ просто не се предлага подобна опция. Аз работя в сфера, в която компаниите са големи и повечето международни.  Освен варианти за home office на ИТ специалисти, никакви други форми на гъвкава заетост няма, камо ли на 4-часов работен ден.

# 374
  • София
Права си, няма, а въпросът е защо?
Защо жените не искат да отвоюват почасова работа, а тичат да се уеднаквяват с мъжете?
Защо напират да се върнат на тръстиката преди да им е свършило майчинството, дори и мъжът им да си е на мястото и да провайдва качествено?
Защо, накратко, не си защитават собствения коридор, ами все гледат да изземат мъжки функции?

Общи условия

Активация на акаунт