Откраднат живот: Анатомия на гнева - ТЕМА 66

• 29 992
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Споко, ако не е този сезон, то в седми ще опекат питката двамата Joy

araselia, след онова паметно спиране на Банков и Зорница в 4-ти сезон, на нищо такова не бих се изненадала Grinning
  Срам не срам, ще призная ,че това съм го пропуснала 🙈 Аз се зарибиха чак този сезон ,предните ги гледах от тук от там . Обаче си спомням много добре ,че плаках на сватбата на Магда когато арестуваха младоженика ,много ми стана мъчно - цял живот чакаш принца на бял кон, времето минава ,часовника тиктака неумолимо ,и изневиделица изглежда,че слънцето ще изгрее и на твоята улица ,и хоп пак шамар от съдбата и се връщаш в начално положение 😭

# 676
Скрит текст:
Къде е това там?

В Инстаграм е писала, че няма да се връща за сега.

Ето тук
Цитат
Дария Симеонова относно завръщането ѝ в ОЖ

Скрит текст:

Ами и аз същата снимка имам предвид 😀
Не виждам някой да й е написал, че Ирина се справя по-добре и тя самата е написала, че няма да се връща.

# 677
И една Стаменова:

# 678
Да споделя: потърсих в търсачката  физиологичното явление „вагинален вятър“, да обогатя общата си култура.
Не знам какъв е точния термин на български и вероятно вятър е доста по-свободен превод, но по света се ползва официалното название vaginal flatulence.

# 679
  • София
Явно ще закъснее днес епизодът.  Laughing

# 680
  • Берлин
Не е проблем да закъснее. Само да не спре токът, докато им спира на сладурите токът Simple Smile

Оф: гордея се с жените,които не се отказаха и не приеха лъжливото извинение на в.симеонов (нарочно с малки букви)

# 681
  • Разпиляна във въображението
Щеше да държи още, ако не беше отвратителното изказване на депутата от партията му.

# 682
Стаменова с ужасно сложено червило в сцената в асансьора..

# 683
Някой забеляза ли лошия фотошоп на сватбената снимка на пациента с 3те промила и жена му?😂

# 684
  • Кърджали
Защо ли си мисля че Захариев ще подаде на заплахите на заместник министъра

# 685
Защо ли си мисля че Захариев ще подаде на заплахите на заместник министъра

Няма да се изненадам...

# 686
Горката Магда. На какъв се натресе...

# 687
Много подходяща музика за секс... чудно 😒

# 688
Пфуууу, алелуя. Направихме сефтето.

Хахахаххаххах, Христо хвана Магда хахахах

# 689
  • Разпиляна във въображението
Как "страстно" гледаше Кая. И така вече имаме показно и по загуба на девственост. Филмът продължава да е силно образователен.

Общи условия

Активация на акаунт