Истанбул [тема 47]

• 81 511
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря ти, Оги, за всичко споделено!

Запазих си адресите на бръснаря (той жени подстригва ли като е коафьор Simple Smile) и хотела с надеждата да ми се случи да ги използвам.

Здравей😊 Ами не знам, аз никога не съм виждала жена там хахаха, но това не ме смущава, още повече, че се чувствам перфектно дълго време след това.
Бях го попитала заради наши 2 приятелки, може ли да отидат и той каза, че ще се радва да ги посрещне. Те пътуват утре, дали са го включили и дали ще стигнат до него, не знам.😉😊

# 61
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Розова маслинка, чудесен разказ и снимки! А кое е заведението над Магнаурската школа, можеш ли да опишеш по-подробно.

bebeOgi, коафьора ви е хубавец! Нисичък е май, ама е много симпатичен.

# 62
Розова маслинка, ей такива разкази обичам, дълги, подробни, наситени с емоция.
Все едно, че съм там.
И ми даде сили, докато чаках пред лекарски кабинет и го четях.
Благодаря!

# 63
Розова маслинка, чудесен разказ и снимки! А кое е заведението над Магнаурската школа, можеш ли да опишеш по-подробно.

Момичета,  Heart Eyes Heart Eyes!
Заведението е Palatium, ето го в гугъл. Минах през същата врата, не съм сядала или поръчвала, никой нищо не ме пита. Simple Smile А така изглежда мястото с осветление:
Скрит текст:
https://www.google.bg/maps/@41.0059814,28.9804304,3a,90y,76.71h,90.72t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipPUJSuwATpNaXBLLzaxbaOoez__o7FYPobGcgpj!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipPUJSuwATpNaXBLLzaxbaOoez__o7FYPobGcgpj%3Dw203-h100-k-no-pi-0-ya203.73686-ro0-fo100!7i10240!8i5120

Нещо ми се реже линкът, сори, трябва да се копира целият

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 20:58 от Розова маслинка

# 64
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Много благодаря, Маслинке! Отбелязвам си го, ще си нося и фенер даже Grinning Изглежда като местата, на които се завира професор Лангдън, много ми харесва!

# 65

bebeOgi, коафьора ви е хубавец! Нисичък е май, ама е много симпатичен.

Хахаха да, така е, хубаво момче, нисичък е, но е много интелигентен, не е гей😂😂😂 и в действителност е още по-симпатичен отколкото на визитката 😊

# 66
Благодаря за приема. Имам такова питане. Пътуваме през Истанбул и имаме  престой от 20 часа. Имаме право на хотел за преспиване и екскурзия. Въпросът ми е, дали някой е бил  в това положение и какво можем да направим за  това време. Също и какво може да се купи извън летището, което няма да е проблем при чекирането.  За съжаление, мисля че, името на  хотела  ще се знае при самото пристигане. Предварително благодаря. Истината е че, в Истанбул не сме били никога Sad

# 67
  • Варна
Нашата екскурзия наближава -29ти Ноември, а времето се разваля - студ и дъжд. Май ще трябва пак да пренапиша плана

# 68
Здравейте, а как стои въпроса с паркирането в Истанбул? Ще сме отседнали в хотел Галата ла Белла и ще обикаляме с колата, ще ходим и до Юскюдар, нещо което е добре да знаем когато се предвижване със собствен транспорт?

# 69
Момичета, много моля за помощ, защото спешно трябва да организирам посещение в аквариум, в който има пингвини. Моля ви, кажете в кой точно има със сигурност, защото това ще е основната точка за посещение. После ще търсим наблизо хотел и т.н

# 70
  • Варна
Момичета, много моля за помощ, защото спешно трябва да организирам посещение в аквариум, в който има пингвини. Моля ви, кажете в кой точно има със сигурност, защото това ще е основната точка за посещение. После ще търсим наблизо хотел и т.н
Здравейте, аквариумите са два - Sea Life и Istanbul Aquarium. Вторият е по-нов и по-голям. Не съм ходила, просто това знам от темата и от сайтовете на аквариумите
https://www.istanbulakvaryum.com/en/creatures/gentoo-penguins

# 71
Благодаря, даже май вече са три аквариумите/ имало нов в някакъв мол в азиатската част, ако правилно съм разбрала/
Затова помолих за информация в кой точно има пингвини, за да се насочим към него и да търсим хотел в близост

# 72
  • София
Преди няколко дена бяхме точно в този мол в азиатската част Emaar, там в аквариума със сигурност има пингвини, но като цяло аквариума не е голям, по скоро е като атракция на мола.

# 73
Огромно благодаря! Как се стига до там с кола? Ферибот или? Хотел, от който сте доволни в близост?

# 74
  • София
Не съм била в другите аквариуми и няма как да ги сравня, но мисля, че този не е нищо особено и ако другите са по големи ще са по подходящи. Разгледайте го в сайта на мола за да не се разочаровате. Нашият хотел беше в Кадикой до пристанището и от там до мола пътувахме с такси. Едната вечер когато се прибирахме от европейската част по моста, който излиза в Юскудар също минахме близо до въпросният мол, той се намира в две високи еднакви сгради и отгоре има светещи надписи Емаар и се вижда от далече.

Общи условия

Активация на акаунт