Дневникът - тема 96 - Да отслабнем всички заедно!

• 43 623
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Аз след уикенда съм задържала постигнатото. Уикенда беше дъждовен, аз не бях във форма и си останах в къщи.

# 601
Привет от мен! Hug Преди 3 години ,пазих диетата на Ваня Червенкова. Бях много доволна. Сега пак реших да я спазвам , плюс фитнес. Bicyclist Искам около 10кг да смъкна, но и релеф да има Trollface

# 602
добре дошла, in_my_mind   Hug
цък-цък, много желаещи за моно, дали и аз да не се примъкна

# 603

Хайде идва лято Wear Bikini

# 604
И аз го дебна Моното, но го пазя за седмиците преди моретата. Точно, за да доизчистя, каквото остане Simple Smile

# 605
  • Козлодуй
 И на мен ми е рано за диети ще ги правя в седмиците преди повода Simple Smile
Да се похваля вчера вечерях само салата със сирене без да съм на режим обикновено вечер ям по няколко ястия и дояждам със семки сирена и кисело мляко ама вчера ударжах фронта само със салата - за мен това е голямо постижение защото обикн го правя само ако съм на режим Simple Smile Може би разговора тук ме накара да се замисля а и бяхме обядвали добре неделно и затова дружно решихме да минем на по-лека вечеря Simple Smile

# 606
А моята вечеря беше един шоколад....70%.    Smiley
Не ми се ядеше друго....

Скрит текст:
Напоследък усещам, че диетичните теми, които чета, някак ме натоварват....нищо ново не научавам, все едно и също чета.....калории/глад, глад/калории.Никога не съм била фен на диетите, явно и затова не ме влекат и вълнуват.Записвам се по-скоро по навик....май трябва да престана.
Почти година поддържам сваленото тегло без никакъв проблем, ям си моите храни, угаждам си по поводи, понякога преяждам, понякога не ми се яде...вече почти не мисля какво/кога/как да ям.
Та, мисля да приключа със "стажа" си в диетичния подфорум.

Успех на всички с постигане на целите!   Gift Heart

# 607

Днес съм на цитруси, много ми липсваха плодовете. Утре не знам още.

# 608
А моята вечеря беше един шоколад....70%.    Smiley
Не ми се ядеше друго....

Скрит текст:
Напоследък усещам, че диетичните теми, които чета, някак ме натоварват....нищо ново не научавам, все едно и също чета.....калории/глад, глад/калории.Никога не съм била фен на диетите, явно и затова не ме влекат и вълнуват.Записвам се по-скоро по навик....май трябва да престана.
Почти година поддържам сваленото тегло без никакъв проблем, ям си моите храни, угаждам си по поводи, понякога преяждам, понякога не ми се яде...вече почти не мисля какво/кога/как да ям.
Та, мисля да приключа със "стажа" си в диетичния подфорум.

Успех на всички с постигане на целите!   Gift Heart

Ееее, а кой ще даде баланс в темата?! И опит, и знания, и пример?!
Не спазвам твоя режим, но принципните разумни съвети, които даваш, са ми много полезни.

# 609
Краси, изцяло на една вълнА сме!  Hug
Аз все още се появявам тук- там де, но със затихваща сила, усещам.
Не само ще липсваш, а и отсъствието ти ще е осезаемо.  Heart Eyes

# 610
Здравейте момичета!Да си отчета днешната тренировка от преди малко-бягане на пътеката.Започнах си уж храната по режима и засега съм стриктна,всъщност втори ден ,като всеки ден от режима ми се повтаря по два пъти.
Хубава вечер!

Не съм ви чела,малко по късно.

# 611
  • София
Аз не съм на конкретен режим, но съм ограничила храната.
Закусвах и вечерях кисело мляко с мюсли, банан и канела. Обяд салата, имаше малко пиле и кашкавал в нея, следобед малко сушени сливи.
Преди съм отслабвала така и реших пак да пробвам няколко дни.
Може би трябва да сметна колко калории са, че май май не са малко.

# 612
Не се отказвайте съвсем, Тили и Краси.
Аз следя ежедневно отслабващи форуми от 2008. Те ме мотивираха да започна отслабващия процес през 2009. Диети никога не съм спазвала, всъщност не съм следвала никакви съвети от форумите, действах си по моя стратегия, която се оказа успешна. Дори ще кажа, че четях, за да знам какво НЕ трябва да правя, за да отслабна Simple Smile
Разбира се научих и много полезни неща.
Нямам какво повече да свалям, но още чета заради мотивацията. Имам чувството, че ако се откъсна от тази тема, ще се отпусна. На френски се казва, да бъдеш в соса. Та искам още дълго да бъда в соса, пък и винаги се научава нещо.

# 613
Е, кажи и как отслабна Simple Smile
Аз съм болна и с температура, нищо диетично и спортно не извършвам от три дни

# 614
Херцен,гледай здравето!То е най-важно,после пак на терена:)
Пожелавам ти бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт