Дневникът - тема 96 - Да отслабнем всички заедно!

• 43 621
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Herzen мога да кажа @Поддържай температурата на горене@ , но ще е кофти хумор и затова пожелавам бързо оздравяване и после ще действаш с нови сили за постигане на целите  Innocent...

# 616
Herzen, бързо оздравяване! Права е Белла - личната ми каза, че вълните всъщност са повишена температура и да я меря и записвам няколко дни. Било част от процеса на отслабване, само дето не отслабвам Joy Все пак ми даде направление за ендо, да видим тя какво ще каже (освен редовното мъмрене да отслабна).

# 617
Зравейте!
Отчитам си днешния пилатес в зала.Незнам колко изгарящо действа на мазнините,но поне ме разтегна отлично.Вчера бях режимна,до вечерта към 21-22ч когато се изложих с едно тлъсто парче суджук.Толкова ми пристърга ,че се предадох на изкушението.Как да ги ям тези моркови и разни зеленчуци в този студ,хич не вървят.
Сега съм си взела една зелена салата уж да си я правя и да хрупам,но така ме боли корема тези дни че незнам,какво да ям вече. За обяд съм си купила риба и имам зелева салата,това ще е обяда.Това ми е по режим.За вечеря имам пък бобови.,но ще мисля пак като дойде вечерта.
И сега пия трето кафе,знам че никак не е режимно,вдига май кортизола ли беше,който пък хич не беше добре за освобождаването на мазнините,но това е положението.

Приятен ден момичета!И умната:)

# 618
Ами  Herzen, аз съм го казвала и друг път, нещо съвсем просто - намалих количествата без нищо да изключвам и преструктурирах храненията - сутрин ядях всичко и много, вечер леко и спрях похапването късно вечер. И бавно и търпеливо, стана. 2009-2010 свалих 23 кг, 2013 почнах дом.фитнес - паднаха още 5 кг, и последните 2 миналата година. Общо 30. Не обичам крайностите, затова нищо не изключих, дори сладкото. Една грешка направих - преди няколко години силно намалих мазнините и резултата беше упорит косопад и акне. Някак неусетно ги увеличих и всичко се оправи.
Идеята ми беше да продължа с начина ми на хранене, който не беше лош, проблема ми бяха количествата.

# 619
Ами  Herzen, аз съм го казвала и друг път, нещо съвсем просто - намалих количествата без нищо да изключвам и преструктурирах храненията - сутрин ядях всичко и много, вечер леко и спрях похапването късно вечер. И бавно и търпеливо, стана. 2009-2010 свалих 23 кг, 2013 почнах дом.фитнес - паднаха още 5 кг, и последните 2 миналата година. Общо 30. Не обичам крайностите, затова нищо не изключих, дори сладкото. Една грешка направих - преди няколко години силно намалих мазнините и резултата беше упорит косопад и акне. Някак неусетно ги увеличих и всичко се оправи.
Идеята ми беше да продължа с начина ми на хранене, който не беше лош, проблема ми бяха количествата.

Значи сте се хранили 2 пъти дневно,правилно ли съм разбрала?

# 620
На мен ми е доста криво да си го призная, а и да го реализирам, но днес ми се възвърна апетита . От къде се завърна и защо изобщо не ми е ясно, но ... със закуската и обяда успях да си набавя калориите за деня. Сега отивам да си купя голяма бутилка газирана вода и ще окажа отпор! Стискам си палци/.

# 621
  • Козлодуй
bella_ciao, и аз ти стискам палци защото и аз днес съм като вълк гладна - не ми се приказва направо изядох всичко което ми видяха очите - добре че не държа вредни неща около мен ама калориите си казват тежката дума

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 16:21 от pvacheva

# 622
Момичета, дръжте се Hug И аз съм си запълнила макросите, но имам още 300 калории, които обаче трябва да са без В, М и П ?! Или ФП се е побъркал, или аз. За всеки случай довечера съм на прясно зеле - ще го ръфам като ябълка Satisfied

# 623
Аз уж не държа, но се започна още като ми замириса на филийка с кашкавал на закуската ... после си помислих, че ако преди обяда хапна една ябълка и после само салатки с малко дресинг ... но се метнах като невидяла на едни пържени картофки! И след това така ме досрамя, а и ми стана тежко ...

А до вчера така не ми се хапваше нищо. Даже се зачудих какво ми е, да не взема да зачезна ... и ето на! Нищо не ми било.
Сега ще гледам да се самохипнотизирам пак. 

Разликата от вчера с днес е, че днес се чувствам много уморена. Не знам защо. Може да има връзка с апетита .

beki8 аз съм чувала, че сурови плодове и зеленчуци отварят апетита. НЕ знам дали е вярно, така съм чувала.

# 624
Умората и недоспиването повишават апетита. Иначе няма от какво да се срамуваш - станалото станало, продължаваш напред, но да не стане практика, че надолу се търкаля по-бързо, отколкото се бута нагоре...
Не ми пречи зелето, поне до сега не съм имала проблем. Обаче с него ще надвиша В. Още ще мисля и най-много да ги зарежа тия 300 калории и да пропусна вечерята.

# 625
да. явно умората е. ще видя какво ще правя.

# 626
  • Козлодуй
beki8 ако имаш смелост да пропуснеш вечерята е супер и аз трябва да направя това ама едва ли ще стане Simple Smile

# 627
Беки, по-добре не пропускай вечерята според мен, но ти знаеш най-добре как се чувстваш.
Аз си направих една тенджера с чай от джинджифил и сега пия.
Купих,сварих и изпих няколко тенджери последните месеци-нали го дават за отслабване,пък освен това ми харесва а пък и за грипа е добре,настинки и т.н.Май подтиска апетита.

Пачева многог са гадни тези дни,всичко ама всичко ти се яде и все си гладен!Ако искаш пробвай чай от джинджифил за апетита,ако не си пробвала  естествено.

# 628
Имаше период, в който като минеше 18 ч. и не можеше да ме накараш да близна, не да се храня. Но тогава работех до 17 ч. и в 18 ч. вече бях вечеряла. Сега се прибирам към 18,30 ч. и вечерям в 19 ч. Сигурна съм, че ако пропусна вечерите за 3 дни ще свикна пак, но ще трябва да имам готова закуска, която трябва да се приготви вечерта и има вариант да хапна по инерция. Ще пробвам да видим как ще се справя.
(Sladurka) според кръвния ми тест джинджифил не е ок - за цяла година съм го изключила.

# 629
  • Мадрид / София
+1 за недоспиването, че те кара да ядеш без да чувстваш засищане. А и си е доказано, че е така лабораторно.
Ако чувствате глад, хапнете храна богата на белтъчини. Засища, а и за разграждането ѝ се изразходват повече калории отколкото влизат с тази храна, което ще рече, че калориите в случая не са толкова важни.
И аз имах миналата седмица гладен ден, дето ми се ядеше и ядох всякакви работи. Следващите дни обаче всичко си е нормално под контрол. Така че, ако е инцидентно, не е толкова важно, че ще си хапнете един ден от каквото душа иска.

Общи условия

Активация на акаунт