нищо не усещаш от кръста надолу. Донесоха ми телефона от предродилна зала и ме снимаха с бебчо и се обадих на таткото още докато ме зашиваха на масата. На следващия ден на собствен ход се качих до стаята. Пих обезболяващо само първия ден, носят и след това, но не ме е боляло толкова, че да го пия. Първите няколко дни наболва, но не е толкова силно, дискомфортно е лягането и ставането, но като се подпираш с ръцете и не натоварваш коремните мускули е поносимо. Учудващо бързо е възстановяването, но е добре поне първите седмици да има кой да върши всичко вкъщи, а ти да вдигаш само бебето.
Аз избрах Тина Киркова и д-р Ковачева. Свързах се с нея около 30 гестационна седмица и се уговорихме тя да ми е избора на екип. Препоръчаха ми я познати, изчетох доста добри отзиви и за момента съм със страхотни впечатления. По темата с бебето това, което съм чувала е, че зависи в каква стая си. Ако си във ВИП стая може да бъде при теб постоянно. Най-сигурно е да попиташ в болницата
Успех
Аз избрах Тина Киркова и д-р Ковачева. Свързах се с нея около 30 гестационна седмица и се уговорихме тя да ми е избора на екип. Препоръчаха ми я познати, изчетох доста добри отзиви и за момента съм със страхотни впечатления. По темата с бебето това, което съм чувала е, че зависи в каква стая си. Ако си във ВИП стая може да бъде при теб постоянно. Най-сигурно е да попиташ в болницата
УспехПрепоръчани теми