Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 682
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Аз ползвам тампоните за грим на Агива и съм много доволна Blush.
Стана ми интересно за тази сребърна вода. Миналата зима лекарка ми беше изписала и аз я купих, но почти не съм я ползвала и си седи в хладилника. Може да й намеря приложение, когато ми свърши серумът на Билка Blush

# 121
  • София
Обтриването на лицето със сребърна вода при мен доведе до изсушаване и белене. Сина ми също е ползвал, заради акне и при него започна да се бели кожата. Имайте си едно на ум.
Тампони за грим, най хубавите за мен са тези на Велнеа:
Скрит текст:
Меки, не драскат и не се раздояват.
Взех си комплекта на Ревюел Мезодерм, основно заради околоочния, който споменахте, че се бори с подпухването....Еми никакъв ефект за съжаление. Дори го оставих в хладилника и пак нищо. Освен това усещам стягане и сухота след като попие, и не, не ми харесва това усещане. Ще продължавам да търся....Frowning1

# 122
  • София
+1 глас за тампоните на Cien. От всички, които съм пробвала, тези са най-добре като съотношение качество - цена.

# 123
Странно е сребърната вода да доведе до пресушаване и белене на кожата. Дали е била с чист състав? Thinking Все пак се използва също и за промивки и компреси при изгаряния и труднозарастващи рани (включително диабетни), т.е. освен да обеззаразява мястото, би трябвало да благоприятства изграждането на нова тъкан, а не да свлича кожата.

# 124
  • София
Ми пробвай и ще видиш.
И какво значи "чист състав" за една сребърна вода?

# 125
Ми пробвай и ще видиш.
По принцип сребърната вода се разрежда мисля че беше 1:4 Примерно 10 мл. сребърна вода на 40 мл. чиста вода преварена.
Не съм на 100% абсолютно сигурна в съотношение разреждане.
Ползвала съм много отдавна.
Аз я ползвах за промиване на клепачите на очите.
И съм нямала проблем.

# 126
Ми пробвай и ще видиш.
Значи, че не знам какъв продукт сте ползвали.

Да, пробвала съм, проблем не съм имала.

# 127
  • София
Сребърна вода купувана от аптеки. Правя си от нея капки за нос, пием я, ползваме я за рани, ухапвания, каквото се сетиш. Но, обтриване всяка вечер на лицето доведе до пресушаване и белене на кожата при мен и сина ми. Не знам какво странно има, че чак не ти се вярва.

# 128
От около 2-3 сед. ползвам на Ревюел Мезодерм- дневен крем и нощен крем. Мислех, че ще дойдат тежки за моята кожа- вече клоняща към нормална.Харесват ми като апликация и усещане.Мажа обилно крема, който на допир е сякаш влажен и мазничък.Масажирам леко и оставям сам да попие. Всичко се поема от кожата и тя става мека и гладка без да е мазно.Не съм гледала състава, но мисля, че овлажнява добре - кожата ми много го харесва.Ако обаче сложа малко крем започва да ми опъва кожата.Имам чувството, че за суха кожа няма да е достатъчен.

Относно околоочния гел - леко ми намаля подпухването от него.Не изчезва напълно, но видимо е по-добре зоната под окото.

# 129
Зимaтa, зa моятa зaсушaвaщa се кожa, Мезодерм и Хидрaлифт сериите ми идвaт леки и недостaтъчни. През този сезон имaм нуждa от по-тежки и богaти кремове. До другите им серии не съм стигнaлa още, че имaм достa нaотворени буркaнчетa с кремове, които чaкaт дa бъдaт измaзaни.

# 130
  • Стара Загора
Гледах преди малко в брошурата на Елитис, че ще има намаление комплекти на Revuelle -50% Grinning Цените са смешни.

# 131
  • София
Малко отзив за какаовата маска на Ziaja:
Доста редичка, ще свърши бързо, но не го отчитам като надостатък, не обичам да ми заседяват продукти. Като че ли ми е доста жива и хидратирана косата след него, стига да не се лъжа и да е от някой друг продукт този ефект. Не съм очаквала повече от маска за 5лв, така че съм доволна. Продължавам да тествам предложенията и благодаря.

# 132
  • София
Гледах преди малко в брошурата на Елитис, че ще има намаление комплекти на Revuelle -50% Grinning Цените са смешни.
Откога?

# 133
  • София
От този шампоан съм доволна – https://makeup.bg/product/364180/#/option/535286/
От седмица го тествам, със слаба коса съм, която се омазнява бързо в корените, а дължините са сухи. С него косата изглежда все едно съм слагала маска – по-тежка, по-лъскава, по-здрава. Може би от него ми се омазнява с половин идея по-бързо, но понеже и климатиците работят, нищо чудно да е от тях, не съм сигурна.

# 134
  • София
От климатик косата ми се омазнява на отрицателно време.

Общи условия

Активация на акаунт