Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 818
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, добре, че ме подсетихте за масажите с кафе😊! Преди 100 години една приятелка си правеше и беше страшно доволна. Имам два пакета готово смляно кафе и ето как ще го използвам😁. Дано само да не запуша канализацията🤔. Смесвате ли кафето с нещо, имам някакъв спомен, че тя смесваше, ама с мед ли  беше,  със зехтин ли🙄

# 316
Що си мисля, че аз този масаж го правих с утайката от кафето? По-нагоре прочетох, че не било правилно. Единствено си спомням, че в банята ставаше мазало.

# 317
С кафе, за да има кофеин, в утайката колко ли е останало✌😊

# 318
  • Бургас
Покрай вас се зарибих по скрабовете с кафе!
Взех един крем за лице на Микса за нетолерантна кожа,някой има ли отзиви?
Интересувам се и от олио за лице,подходящо за мазна кожа.

# 319
Не знам да има подходящо. Преди около година и нещо използвах едно на Лореал, уж моята кожа не е от мазните, такива подкожни комедони ми се образуваха, че и козметичката ми се видя в ужас. Оттогава съм ги захвърлила.
Това някъде из темата също го четох, не се препоръчват.

# 320
  • София
Покрай вас се зарибих по скрабовете с кафе!
Взех един крем за лице на Микса за нетолерантна кожа,някой има ли отзиви?

Здравей Еличка, аз ползвам в момента крем на Микса за нетолерантна кожа. Нарича се Pro-Tolerance- Rich (Богата кремообразна формула за лице и очи). За мен кремът е доста мазен и плътен, използвам го предимно вечер преди лягане. За през деня имам лек крем на Ларож Позе, отново за нетолерантна кожа. Комбинацията от двата крема ми се отразява добре.

За мен кремът на Микса е добра по-евтина алтернатива, но кремът на Ларож ми харесва повече.

# 321
На мен пък след няколко пъти масаж в банята с кафе ми излязоха страхотни пъпки по краката (най-вече по бедрата) и не повторих.

# 322
Аз си правя пилинг с утайка от кафе и зехтин,1-2 капки етерично масло по избор. Ефектът е страхотен при мен

# 323
  • София
А какво използвате, за да има блясък косата ви?

# 324
Момичета 🤗 ,
Добре че Ви чета , та да си проверя и аз съставките на кремовете и почистващите продукти. И се оказа , че в тоалетното мляко , както и в крема за лице, има течен парафин. 😫 Не знам дали има комедогенен ефект , но откакто смених мицеларната си вода на Гарние за чувствителна кожа , с тоалетното мляко , което преди много харесвах , кожата ми се скъса да избива. Аз се чудя и чудя от какво е , а той май ще да е от това. А си мислех , че е “невинен” продукт. По принцип ми излизат две- три пъпчици по време на ПМС, а от преди един месец направо е ужасно. Бях се изплашила супер много, всичко друго спрях , само не крема и тоалетното мляко. Сега ги спирам и двете и дано вече се изчисти напълно. 🙏🙏🙏

А вие бихте ли ми препоръчали що- годе чист лек крем за комбинирана кожа?
Благодаря! 😊

# 325
  • София
При мен единствено ма Mixa нещата нямат комедогенен ефект, освен всичко друго. Кожата ми явно е много нетолерантна, чувствителна, а е мазна в Т участъка и то доста. Използвам и мицеларна вода, и тоалетно мляко на Mixa. Много харесвам околоочния гел на Талодерма с ройбос, използвам го за цялото лице като дневен крем. Нощно време или хидрокрема на Лореал или пак гела с ройбос. По-тежки кремове не ми понасят, правят ми кожата  на учатъци с лющене. Пробвала съм Виши, Биодерма, Ла рош позе...не съм намерила още медицински крем, който да ми понася.

# 326

С тези два продукта се сдобих днес, отзиви?
Имам балсама и шампоана, не са лоши, но само два пъти съм ги използвала.

# 327
В един от най-добрите кремове за заздравяване,възстановяване и успокояване на кожата-URIAGE Bariederm Cica Creme втората съставка е парафин/минерално масло/.А крема е страхотен.Не съм имала проблеми.

# 328
Вече не знам какво да мисля и не спирам да се чудя от какво може да е. 😫

Ами да, то всяка кожа е различна и съответно едни и същи продукти/ съставки могат да имат съвсем различно действие.

Благодаря ви! 💐

# 329
  • Бургас
Илития благодаря ти за отговора,явно ще го ползвам само вечер.
Kremy би ли сподели ти кой крем на Микса ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт