Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 4/

• 90 132
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
# 286
хубаво е да се провери преди да се прави забележка...
Разбира се- хубаво е и се отнася същото за Вас. Simple Smile И двете думи съществуват, но са с различни значния.
Не съм искала да се заяждам- просто тази дума ми боде очите всеки път и на Вашия пост се падна да напиша забележката- тя е без лоши чувства.
Мир! Wink

# 287
Правилно го обясни, дано сега не се разрази ненужен спам спор

# 288
  • тук-там
Не се карайте! Важно е да хванем самолета.
Катарците имат за Малдиви -  390 евро до края на юни.

# 289
Търся билети за началото на юли за Барселона. Най-ниска цена за трима души отиване и връщане намирам 368 евро.

# 290
  • на път
Летя август за Шанхай. Миналата година го правихме с Катар на много добра цена, но имаше голям престой в Доха. Сега ги дебна да дадат цена за 1 класа. Много ми хареса салонът. Имам ли шанс?

# 291
За първа едва ли. Бизнес съм виждала повече от веднъж с оферти тип 2 билета на цената на един, но пак си е сериозна сума.

# 292
Летя август за Шанхай. Миналата година го правихме с Катар на много добра цена, но имаше голям престой в Доха. Сега ги дебна да дадат цена за 1 класа. Много ми хареса салонът. Имам ли шанс?

защо шанс? плащаш и летиш, цена и сега си има.
Иначе при промоциите обикновено намаляват и първа и бизнес класа

# 293
  • на път
Миналата година, като купих билетите започнаха да ми заливат мейла да си ъпгрейдвам пътуването  на добра цена за първа класа (всеки ден все по-изгодна). Докато се тутках, една седмица преди пътуването спряха ... Като се качих в самолета съжалих сто пъти.

# 294
а, това е друго

това зависи колко са им пълни различните класи в момента, какъв ти е статуса с катарците, колко ти е скъп билета...

при голям късмет и безплатно дават, ако са на зор, ама щом не ви пращат нищо, сигурно не са

# 295
Здравейте, спешно ( за др.седмица) търся сам.билет за човек,който ще пътува с домашен любимец(отпадат нискотар.авиокомпании) - полети от България до Германия ( Дюселдорд,Дортмунд,Франкфурт или Кьолн) ? Бихте ли дали насоки в кои търсачки да търся ?

# 296
  • Пловдив
Здравейте, спешно ( за др.седмица) търся сам.билет за човек,който ще пътува с домашен любимец(отпадат нискотар.авиокомпании) - полети от България до Германия ( Дюселдорд,Дортмунд,Франкфурт или Кьолн) ? Бихте ли дали насоки в кои търсачки да търся ?

За Германия съм купувала с австрийските авиолинии и България еър, Луфтханза също превозват животни, проверете през техните сайтове за цени и условия.

# 297

търсачките са в първото мнение
примерно skyscanner, kayak, google flights
само че след като намерите полета проверете в сайта на компанията какви са точно условията за животни

# 298
Здравейте, търсим си билети за Ница за края на август. Наблюдавам от известно време, но най-евтините за този месец през azair,  са 700 лв за двама от Букурещ... Някой да е засичал на по-добра цена?

# 299
Сигурно сте огледали вариантите, но все пак да кажа, че преди време летяхме до там и най-добрата цена беше на Луфтханза, така че си струва да се хвърли едно око на “нормалните” авиокомпании. Ето и сега погледнах съвсем бегло и един вариант 20-23.08 излиза 310лв само с ръчен багаж и +100лв с чекиран.

Общи условия

Активация на акаунт