Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 4/

• 90 124
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
Никога досега не съм купувала мулти сити билети.
Прави ми впечатление, че цените им са по - високи от тези на стандартен двупосочен билет, но не мога да преценя кое е добра цена за такъв тип билет.

е, понякога са и по-ниски
късмет
основното тук е, че ще летите Хонг Конг - Сингапур веднъж, няма да се връщате, и пестите време и пари за билета за връщане

# 316
  • Sofia
Няма да летя Хонг Конг - Сингапур (не съм обяснила правилно) , ще летя от София до Хонг Конг и след това от Сингапур до София , харесала съм  круиз от Хонг Конг до Сингапур.
За края на годината ми трябват билетите, има време.

# 317
Никога досега не съм купувала мулти сити билети.
Прави ми впечатление, че цените им са по - високи от тези на стандартен двупосочен билет, но не мога да преценя кое е добра цена за такъв тип билет. Конкретно, София - Хонг Конг - Сингапур - София откривам на цени около 600 евро. Много ли е , добре ли е ? Чудя се, дали да чакам някоя от измислените промоции на катарците (или турците) или да купувам.
Ако имате няблюдения, ще съм благодарна да споделите.

Коя авиокомпания е 600 евро? За миналия декември аз купувах мулти-сити билети и следях доста с времето не паднаха.. Но ние пътувахме с Emirates  Брюксел-Куала Лумпур и Банкок-Брюксел и бяха около 600 евро на човек с включена застраховка пътуване за 2 седмици в Азия... Ако не търсиш нискобюджетни, цената не варира много, но около Коледа и НГ може леко да се вдигне... Аз купих билетите доста рано и бях на далавера...Smile
Между другото следях и турските авиолинии, катарските и КЛМ, цените им за нашите полети бяха по-високи... Всичко е въпрос на дати, но ти май питаше за около НГ, а там е малко по-скъпо... Ние летяхне обратно на 25.12.

# 318
  • Sofia
Пътечке, за 20 декември - 5 януари , приблизително гледам. На катарците е тази цена и не знам дали има накъде да пада, предвид периода.

# 319
Аз бях вземала от Катар преди време София-Сингапур-Бали-София около 600 евро беше. Сега това по-малко от 800 не съм го виждала на каквато и да е промоция, така че мисля цената ти е повече от добра, особено за НГ.

# 320
  • pomorie
Здравейте, включвам се за да споделя за моето пътуване преди няколко дни. Бях за купила билети София - Кьолн  Кьолн- Палма де Майорка първият самолет кацна в 12ч, а вторият излетя в 13:40ч. Много се притеснявах дали ще успеем, но нямаше никакъв проблем.Доста добре е организирано летището в Кьолн. Връщането беше Майорка--Берлин Берлин - София кацане в 13:20 излитане 16:20ч и тук вече беше лудница... Такова нещо не съм виждала, по 300 човека опашки за оставяне на багажа, за секюрити проверка.... Голямо чакане и това само за полети на Ryanair, представям си и за другите как е... Напълно уплътнено време от два часа и половина по опашките. Имайте го в предвид, когато пътувате през Берлин.

# 321
  • софия
Здравейте исками се да пътуваме август месец до Париж от София, ще съм Ви Благодарна, ако ме насочите

# 322
Купувате си билет и летите.
Какъв точно е въпроса всъщност?

# 323
  • гр. София
tzvetihc погледни австрийските авиолинии. Вярно, че е с прекачване във Виена, но понякога са по - евтини от ниско тарифните, а и кацат на Шарл де Гол, което не е за пренебрегване.

# 324
  • Варна
Здравейте. Предстои ми пътуване Варна-СанктПетербург-Москва-Варна в края на август-началото на септември.
Дотук добре, ама......... много скъпи билетите беее Sad
Засега ми излизат по около 180-200E. Смятах, че има чартъри - виждала съм цени съвсем приемливи - до 100лв./човек, но за момента не виждам такива предложения. Има ли някой опит с такова пътуване да сподели - ако изчакам още има ли шанс да хвана по-добра оферта или да вземам по-отрано?
И дали някой може да сподели мнение за Voyage Air - българска компания?

# 325
евтините чартъри са към Русия в самото начало на сезона и от Русия в края на сезона. Другите се пълнят достатъчно с руснаци

# 326
  • Варна
евтините чартъри са към Русия в самото начало на сезона и от Русия в края на сезона. Другите се пълнят достатъчно с руснаци
А кога стават известни чартърните полети? До този момент не намирам полети за август- само до края на юни.......

# 327
  • София
Има промоция на българия еър за пътувания до РИМ на промоционални цени. Офертата е валидна до 5.04.

Повече инфо може да видите на сайта на българия еър:
https://www.air.bg/bg/promocii/sezonyt-za-pytuvaniya-do-ot-rim-zapochna

# 328
А кога стават известни чартърните полети? До този момент не намирам полети за август- само до края на юни.......

Виж в aviobilet

# 329
  • София
Нова връзка...

Sofia – Stuttgart – Sofia, Директно от 27/10/2019
И много други на eurowings

https://www.eurowings.com/us.html

Общи условия

Активация на акаунт