Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 4/

• 90 117
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
Бихте ли подсказали къде да погледне човек за билети до Монреал?

# 331
Здравейте! Къде гледате за полети до Мексико? Като идея ми е да го посетя и искам сама да си го организирам, но не съм наясно много, за това приемам всякакви съвети. Благодаря ви предварително!

# 332
в първия пост има сума търсачки за полети
аз лично откакто осакатиха матрицата ползвам гугъл флайтс
https://www.google.com/flights/

# 333
За пътуване и престой в Атина кога е най-благоприятно? От София

# 334
  • Sofia
За пътуване и престой в Атина кога е най-благоприятно? От София

Може би сега и есента. Лятото е много горещо.

# 335
Ще пътувам София - Родос с прикачване през Атина с 2 отделни компании, но на един билет. Трябва ли да си премествам чекирания багаж от единия самолет на другия или ще ме чака направо в Родос?

# 336
  • I want it all and I want it now.
Те ви преместват багажа.

# 337
не е съвсем сигурно. Обикновено ако първия полет влиза в страната трябва да минете митница с багажа и после домашен полет без митница. Сега както сме в ЕС не знам дали се налага, най-добре питайте на чекина в София.

# 338
Благодаря, ще попитам и там.
Иначе компаниите са гръцките Aegean и Olimpic.

# 339
  • I want it all and I want it now.
Има тел. на сайта на летище София направо звънете.

# 340
  • София
Оглеждам се за билети за Малта-края на октомври,началото на ноември  за престой 3-5 дни.Нямам точни дати.По кое време може да очаквам най-ниски цени  на билетите?

# 341
най-ниски евенуално за полети ноември, резервация след като свършат ваканциите септември
ама след като сте решили, хвърляйте по едно око и преди това, може да излезе нещо

# 342
  • София
Според вас ще има ли някакви великденски промоции на различните авиокомпании тази година?

# 343
има
примерно това ми беше в пощенската кутия
https://offers.klm.com/BG_EN/?WT.mc_id=L_BG_Email_ExactTarget_Ca … .i_vid=141829782#!/

# 344
катарците също имат от доста време много изгодни цени до Нова Зеландия и тихоокеанските острови, не е свързано с Великден

Общи условия

Активация на акаунт