Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 4/

• 90 114
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Кога беше рождения ден на уиз Еър и колко процента отстъпка даваха на датата?

# 346
  • София
19.05.
Но мисля, че нямат фиксирана отстъпка за този ден.

# 347
Има ли фирми, които биха закупили за нашето семейство евтини самолетни билети? И да ни обяснят с пълни подробности изисквания за багажи и т.н. и биха ни резервирали къде да спим.

# 348
ми туристически агенции, срещу съответното заплащане...
но аз не съм видял някой от агенция да ти търси евтини билети и да дебне няколко седмици както човек сам си го прави, просто им казваш дати и получаваш билети... може и да има такива де

ако искаш мога да ти обясня каквото трябва, пусни едно лично съобщение какво точно търсиш

# 349
Здравейте! Може ли да ми съдействате с намирането на изгодни билети до Тенерифе от София за 4 човека. Датите са от 6 юни до 11 юни. Благодаря Ви! ☺

# 350
  • София
Да се оплача, че съвсем бях забравила за ваучера ми от резервирането на кола под наем и нощувки през уизейр и съответно точно преди месец е изтекъл..
Но пък благодарение на една от търсачките в първият пост си харесах полет до Братислава, отиване и връщане 12-15 юли срещу едва 40 лв на човек. Така се сдобихме с една семейна есккурзия за няколко дни до Братислава, цялото семейство, пет човека срещу само 200 лв Simple Smile
Надявам се, че новият ваучер, които бих получила срещу резервациите в букинг този път ще го използвам по предназначение Simple Smile

# 351
От къде този полет, ще споделиш ли линк, може и на лични Simple Smile

# 352
Проверете в сайта на Wizzair - за юли има добри комбинации.

# 353
  • Берлин
Аз съм в опит да открия изгодни билети Берлин-Париж за април догодина. Подготвям един специален подарък за юбилей и се иска планиране и стиковане на сто неща. Та в тази връзка - easyjet имат изгодни цени,но пък разписанието им е до 31.03.2020. Имате ли представа кога излиза по-дългосрочно разписание? Или друга идея да ми подхвърлите...Благодаря

# 354
Аз съм в опит да открия изгодни билети Берлин-Париж за април догодина. Подготвям един специален подарък за юбилей и се иска планиране и стиковане на сто неща. Та в тази връзка - easyjet имат изгодни цени,но пък разписанието им е до 31.03.2020. Имате ли представа кога излиза по-дългосрочно разписание? Или друга идея да ми подхвърлите...Благодаря

Има ли изобщо излезли разписания за след 1 година Simple Smile

# 355
  • Берлин
Очевидно да (след като пиша до 31.03.2020-почти година е).

# 356
Wizz Air  20% отстъпка! Всички полети, всички дестинации! Ако резервирате днес!*
*Отстъпката от 20% важи за цените на билетите, включително данъците и задължителните такси, но изключва административната такса. Отстъпката от 20% важи за всички полети и всички дестинации. Тази промоция важи на 2 май от 00:00 до 23:59 Централно европейско време. Периодът на пътуване е ограничен. Всички пътувания трябва да бъдат завършени до 30 юни 2019 г. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или мобилното приложение на WIZZ.

# 357
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз следях едни дати за пътуване до Лисабон и Будапеща на WIZZ.  За първи път се уверих с очите си, че цените се покачиха доста в деня с отстъпката. Не взех билети.
Днес обаче трябва да купя задължително, защото ми изтича до 23,59 ч. кредита от 58 евро от Букинг. Имам обаче 2 въпроса.
1. Къде ще ми излезе приспадането на кредита?
2. Когато търся билети за 2-ма цената е по-ниска от 2-ма + дете. Мога ли да взема 1 възрастен +дете и отделно още 1 възрастен?

# 358
шушито, приспадането на кредита излиза при плащане. Следете внимателно стъпките и ще Ви даде възможност да платите с него. За съжаление точно как ставаше не се сещам, че само веднъж съм го правила, но със сигурност няма как да го пропуснете. Не виждам пречка да купите отделно билети.

# 359
Аз следях едни дати за пътуване до Лисабон и Будапеща на WIZZ.  За първи път се уверих с очите си, че цените се покачиха доста в деня с отстъпката. Не взех билети.
Днес обаче трябва да купя задължително, защото ми изтича до 23,59 ч. кредита от 58 евро от Букинг. Имам обаче 2 въпроса.
1. Къде ще ми излезе приспадането на кредита?
2. Когато търся билети за 2-ма цената е по-ниска от 2-ма + дете. Мога ли да взема 1 възрастен +дете и отделно още 1 възрастен?

Цените се покачват, когато хората купуват билети. Когато има отстъпка, хората купуват повече, затова може да се покачват по-бързо от обикновено. За най-добри резултати купувайте възможно най-рано след началото на отстъпките.
Спокойно може да вземете 1 възрастен + дете и отделно един възрастен, но няма да ви важи discount club за отделния билет.

Общи условия

Активация на акаунт