Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 4/

• 89 491
  • 767
  •   1
Отговори
# 735
Голямата промоция е към края на месеца, не в началото.

# 736
Голямата промоция е към края на месеца, не в началото.
Те за това да си вдигнат цените предварително... иначе как ще могат да ги намалят за промоцията 😂

# 737
За кога мога да очаквам по евтини билети до Лондон? За две деца и един възрастен? Къде мога да следя цените и за кой месец?

# 738
  • гр. София
Sesylle погледни WIZZ. До март месец има цени по 18,99 лв. в посока. 3 полета на ден.

# 739
Sesylle погледни WIZZ. До март месец има цени по 18,99 лв. в посока. 3 полета на ден.

Страхотни цени са наистина, ще го мисля. Искаше ми се юни, юли... Но тогава са по 100-170лв.

# 740

Страхотни цени са наистина, ще го мисля. Искаше ми се юни, юли... Но тогава са по 100-170лв.

Е, много ясно, че цените варират според търсенето...

# 741
  • София
Не пропускай да погледнеш цените и на Изиджет и British airways.

# 742
7-14 април, двупосочно Лисабон 152 лв с Уиз дискаунт. Добра цена е като се има предвид, че е католически Великден.

# 743
  • Пловдив
7-14 април, двупосочно Лисабон 152 лв с Уиз дискаунт. Добра цена е като се има предвид, че е католически Великден.
супер! ама 7 дни са ми много Blush инак и аз търся...

За о.Корфу от де да диря полет, за да се ориентирам за цената...?

# 744
Не са много, аз бях 4 и не ми стигнаха, въпреки че ставахме рано - бяхме първи в трамвай 28 Grinning. Може да се отиде за два дни и до Порто.

За Корфу пробвай от Солун или Кавала.

# 745
  • Пловдив
Не са много, аз бях 4 и не ми стигнаха, въпреки че ставахме рано - бяхме първи в трамвай 28 Grinning. Може да се отиде за два дни и до Порто.

За Корфу пробвай от Солун или Кавала.
да, да...аз финансово имах предвид Wink

# 746
Ей,за Корфу и аз се нареждам,свиркай ако измислиш нещо. Иначе пътя е мноооого. Но е много красиво

# 747
За Корфу се ходи с кола, иначе хем е много криво, хем като си там пак ти трябва кола

# 748
  • София
Корфу си е най- добре с кола, за да може и там да се обикаля с нея. Ферито може да се гване от Игуменица или Лефкими.
По темата СФ Ница за края на февруари има изгодни цени. Идея е защото тогава има карнавал и може би ще е интересно да се види.

# 749
Пиша с молба за помощ. Интетесува ме полет София Лисабон с Луфтханза. В събота на 18ти ми дава цена 322лв, но като птоменя да е еднопосочен, цената става над 600лв за същия полет. Това ли оказва влияние на цената?
Връщане пак на 18ти търся, вече може с нискотарифните, гледам в azair. Директни няма, все е с прекачване. Установявам разлика в цените в azair и в сайта на конкретната авиокомпания. Също ако реша така да купя билети - отиване с Луфтханза и връщане с 2 полета нискотарифни, всичко да стане за 1 денонощие, кой билет трябва да купя първо. По 2 часа между полетите ок ли е като време?

Общи условия

Активация на акаунт