Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 4/

• 89 455
  • 767
  •   1
Отговори
# 750
В събота на 18ти ми дава цена 322лв, но като птоменя да е еднопосочен, цената става над 600лв за същия полет. Това ли оказва влияние на цената?
Да, еднопосочен е по-скъп от двупосочен в повечето случаи (изключение е нискотарифна компания и ако има голяма конкуренция от такива). Може да купиш отиване и връщане и да пропуснеш връщането.
Няма значение кой билет ще купиш първо. Остави поне три часа между полетите, ако са на отделни билети. В Лисабон остави колкото време ти трябва плюс два-три часа.

# 751
  • Сф
Гледам някакво намаление на цените на катарците, това ли е дълго чаканото или да изчакам?

# 752
Аууу...дойде ли? Е те сиа ако видя повод да се гътна от яд, че купих по Коледа.... 😮

# 753
Е това е, колко намаления чакате?

# 754
  • Сф
Чаках за повече дестинации, не толкова като цвни

# 755
  • София
За тези, които следят споделете нещо заслужаващо си.

# 756
За Малдивите са значително по-скъпи от преди НГ. Над 100 евра на билет двупосочен - нагоре.

# 757
  • Пловдив
Може ли линк...?Къде гледате?

# 758
  • София
Може ли линк...?Къде гледате?

https://booking.qatarairways.com/nsp/views/fafiIndex.xhtml?selLa … p;iid=ALL62332760

от 15 април около 450 евро в двете посоки на човек. Но има прекачване в Доха.

През skyscanner може да се видят и други дати и малко да се поиграе с цените, но в общи линии няма кой знае, колко разлика.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 09:16 от Игривата слива

# 759
Здравейте, знаете ли дали и кога Ryanair ще пускат промоции за полети през Март. Аз си мисля, че пускаха февруари билети по 5 евро в посока, но не съм сигурен. Въпросът ми е за да знам дали да изчакам или сега да купувам. Simple Smile

# 760
  • София
Промоцията на Катарците е повече от добра за мен. Билетите, които следях са с близо 700 лв. по-евтини за двама ни. Освен това резервирах през телефона с код, който е даден на сайта за мобилно приложение и цената падна с още 43 лева.

# 761
  • Сф
Явче, за къде са 700лв по- евтини? В нета чета, че не са чак такава промоция.

# 762
Azair е  гола вода . И като си преставя, че досега само от там търсех .... Упорито ми показва ,че от Нюрнберг до София няма директни полети и ми препоръчва такива с прекачване. Че и на двойна цена от директните на Уиз..
Разочаровах се  Rolling Eyes

# 763
  • София
Явче, за къде са 700лв по- евтини? В нета чета, че не са чак такава промоция.
Полетите са мулти левъл - София - Сингапур и Хонг Конг - София. Взех ги за 550 евро на човек. Преди това бяха по 720.

# 764
Azair е  гола вода . И като си преставя, че досега само от там търсех .... Упорито ми показва ,че от Нюрнберг до София няма директни полети и ми препоръчва такива с прекачване. Че и на двойна цена от директните на Уиз..
Разочаровах се  Rolling Eyes

Аз го ползвам само като идея, особено, когато търся по-завъртяни полети. Примерно сега търся до Порто. След това задължително си търся в самия сайт.

Общи условия

Активация на акаунт