МАЙското човече лакомо яде, та по-бързо да расте!

• 12 359
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Добре дошла на mamazori  и бебе Момчил.  Hug

Имам идея за тема: Усмивки сладки ни раздава вече МАЙското човече!

# 121
  ura ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА PAIZY! С пожелания за всичко най-хубаво 

МАЙчета, вие по колко пъти на ден правите масажи на бебковците? Мъжките мами започнахте ли да "забелвате" вече?

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 10:48 от tania_ark

# 122
  • видин
здравейте мами и малки сладки бебчовци!
явно проблемите на всички ни са едни и същи. като чето тази сутрин как описвате поведението на бебетата, все едно за моето се отнася! за гърдите и кърмата - също. гърдите ми са меки и нищо не цедя, защото много ме боли и ми е неприятно, но тя си намира колкото й е нужно, защото ако по 5-6 пъти!
давате ли капки против колили? аз давам саб, но ефекта се проявява само ако се дават редовно на всяко кърмене. и настава такова пърдене, че ви е бедна фантазията! но поне не са напъва толкова много ,както преди. и според мен капките на запичат,  не и когато се хранят с кърма.
искам да споделя колко по-спокойна съм откакто чета във форума. споделените проблеми сякаш са наполовина решени. много ме успокоявате и се чувствам много по уверена.
за всичко това искрено ви благодаря!
и честити празници и годишнини на всички с най-хубави пожелания!

# 123
  • София
 newsm59 Честит рожден ден Paizy, бъди жива и здрава и много да те радва малкото бебче. Tada

Мами, аз нещо го закъсах, кажете ако знаете, колко време след като се пият лекарства от типа на Fervex и Panadol, не трябва да кърмя. Много съм настинала и дано да не е нещо вирусно, но за всеки случай се разхождам из къщи с маска на лицето. За сега се лекувам с мед и лимони и разни бонбонки за гърло, но имам и лика температура. Само се моля да не заразя малкия, че няма да се го простя.

maria ra, аз също давам на Каолян Саб симплекс и според мен имат много добър ефект, успокояват коремчето за 1/2 час. Аз обаче ги давам доста рядко, само когато забележа, че е неспокоен и го боли коремчето и капките си действат супер.
Гледам в предишната тема сте обсъждали кои памперси стават. Ние сменихме Pampers с Libero и да ви кажа съм много доволна от Libero, много по-добри са, изобщо не пропускат, докато с Pampers имаше случаи когато сменях чаршафите на легълцето по два пъти на ден. Да не говорим, че когато Калоян се наака и е седял малко повече време с памперса понеже спинка и не мога да го преобуя веднага, тоя памперс така залепва за дупенцето, че трябва с шпакла да се остъргва.
Хайде до скоро

# 124
 newsm59 на Paizy! Много здраве, късмет, любов и щастлив живот с татито и малкия Ради!    bigdance2
МАЙчета, вие по колко пъти на ден правите масажи на бебковците?

Аз доколкото съм чела, и от у-щето 9 месеца - масажите се започват след като навърши поне 1 месец, започва се постепенно, сутрин и вечер след баня, първоначално по-леки масажи и по-кратки, много да се внимава с коремчето, съвсем леко в тази област.

Хубави разходки на дупетата и много  Hug!

# 125
  • София
Честит Рожден ден, Payzi!
Момичета, да ви споделя в какво затруднение изпадна кърмаческият ми мозък вчера Simple Smile Нахраних бебата сутринта и реших да пробвам една рокля от миналото лято, успях да се напъхам в нея с известни затруднения, но стоеше добре и горда от факта  чакам таткото да се събуди, за да му се похваля. Дотук добре, но след 3 часа като пробвах да я съблека  Shockedи не става - запъва на циците, нахраних пак дребосъка, пак не излиза и така чак следобеда успях да я сваля. По едно време си мислех, че ще трябва да си стоя така още няколко месеца, докато спра да кърмя Laughing Joy

# 126
  • София
Момичета едно уточнение Payzi днес няма рожден ден  Joy tooth

# 127
  • София
Е, защо сме се подвели така?! На това моя мъж му вика ВБМ - "вечно бременен мозък" Laughing

# 128
Момичета едно уточнение Payzi днес няма рожден ден  Joy tooth

Значи ICQ-то ме е излъгало....

# 129
  • Русе
   Привет и от нас!
   Ние тези дни имахме проблеми с акането Embarassed Нашата мома два дни се напъва, рита, плака  Sad Спрях да й давам капките Саб Симплекс и положението се оправи. Пак си пълни памперса минимум 3 пъти на ден Grinning Вечер обаче, като ни почнат коликите, така плаче, че ми идва веднага да й дам пак от капките, защото я успокояваха, но засега си карам само на чайчета-на Хип и отделно й варя семе от копър.
   Вчера, като я обличах след банята, открих, че 2 от бодитата вече са й умалели и много се зарадвах Grinning Утре ще ходим до най-близкия магазин да попълним гардероба на Дарито.
   Най-после и аз качих 2-3 снимки в албумчето да ни видите bowuu
   Целувки на всички бебенца Heart Eyes

# 130
ДОБРЕ ДОШЛА НА мама Зори и бебе Момчил!  bouquet
И на нас дев бодита,гащиризон и 2 якета са ни умалели  май  Grinning

# 131
Ние сега спинкаме след сутришната разходка. Вече взе да не ми спи толкова в количката и като огладнее си казва. Преди ако сме в количката и можеше да откараме така цял ден.
Таня арк , аз масажи правя само вечерслед баня, по скоро таткото ги прави де. На Ивко много му е приятно. И чурчето забелвам отвреме на време.

И Ивко от известно време спря да ака ,и аз му спрях еспумизана. Засега с термометъра го изхождаме , но ме е страх да не свикне така. Уф, дано да се оправи и вече няма да давам еспумизан, нищо че ми проплаква на сън. Ама много се буди от тия колики.

# 132
Миметооооо 78 , сто въпроса и молби от мен  Embarassed!!! Вземи си ме на отглеждане плииийз

Как качи снимчици в албумчето ???? ... и ако може стъпка по стъпка да ми обясниш / като за братята американци  hahaha- прави 1 , прави 2  hahaha/

... и тази хубава количка/ със здраве да си возите бебката в нея / виждам , че е на Чиполино , ама кой модел точно  newsm78???

Мнооого благодарско ... дано не си ме намразила Rolling Eyes

# 133
Вечерница може ли аз  Laughing

1.Отваряш сайта където гледаш снимките
2.Натискаш ВХОД
3.Пишеш потребителско име и парола в съответните полета
4.Натискаш  - добавяне на снимки
5.Натискаш бутон Браус и от папката със снимки на бебо оттвоя комп прикачваш
6.В по долното поле пишеш име на снимката
Можеш да прикачваш 3 снимки наведнъж
7.Натискаш бутона най-отдоло мисля че беше ДОБАВИ
Като тиизпише че са добавени успешно , значи си успяла  Peace

Успех!

# 134
Добре дошли на новите мами-Pepsun i Mamazori и техните бебчовци!Еми как да не ви обичам!Все с нещо ще ме успокоите,ще ме разсмеете.Много ви благодаря за съветите!И аз като Таня мисля,че все пак един месец е по-добре от нищо,ама нали съм тъпа и упорита ,продължавам.Много бях отчаяна и недоспала оня ден.Но щом и вие не можете да изцедите,значи не трябва да съдя по помпата.Аз и давам ам 1-2 пъти на ден като винаги се пробвам преди това с цица.И като Олчето/а и някои други/ давам на поискване.Днес имам и нова теория-тя просто обича да си виси там и да чака да пусне като шишето без много зор.Та ще продължавам и това си е.Иги,много благодаря за саита-сега ще го погледна.Мимозке,ще те послушам и ще пробвам с лецитин-знае ли човек?
Олче,честита ви годишнина!Освен да сте все така щастливи заедно,ви пожелавам след някоя друга година да празнувате четирима!Ние пък днес имаме годишнина/откакто сме заедно/-7 години...Моят мъж тотално забрави...А вчера гледа някакви екскурзии до Париж/само там можем да отидем с малката,че се ходи с влак/и аз реших,че ще ме изненадва.Ех мечти...Кат11,ама много се смях с твоята рокля!И браво,че си се навряла!Сега да ви разкажа за новото "откритие" на Елла.Вчера,след подобаващ рев,седнахме да се храним.Трудна работа обаче с вечните ръце в устата.И аз реших да и покажа кое пуска млякото и и капнах две капки кърма в устата.Това малко глупаче обаче като реши,че след толкова упорство от неина страна,наи-накрая е станало чудо и пръстчетата са пуснали мляко-като засмука,не можем да и ги извадим от устата половин час. Laughing В момента чета една книга за бебета-страхотна е!Препоръчвам ви я горещо,ако я има в България.Авторката има по-различни идеи от рода на тази,че трябва не да се мъчиш да успокоиш бебето по всякакъв начин,а "да го изслушаш".Т.е. да се вслушаш в плача му и да се опиташ да разбереш какво се опитва да ти каже-гладно съм,смени ми памперса,помогни ми да заспя...Защото бебето има различен плач за всичко и ако не се научиш да го различаваш,то ще престане да се старае и ревът му ще започне да звучи еднакво.Еми вярно си е.Откакто започнах да го правя,Елла почти не реве.Ама трябва да се прочете книгата,за да разберете,защото аз хич не мога да обяснявам.Казва се The secrets of the baby whisperer на Tracy Hogg.Смаили,поне ти можеш да я намериш.Пак прекалих,за което много се извинявам!

Общи условия

Активация на акаунт