МАЙското човече лакомо яде, та по-бързо да расте!

• 12 353
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
  • София

И още нещо, ако си добре с английския, виж този сайт, страхотен е: http://www.thebirthden.com/Newman.html

ЛЕЛЕЕЕЕ, СУПЕР Е ТОВА ФИЛМЧЕ ЗА КАРМАТА И АМ!!!
МЕРСИ ИГИ!  bouquet

# 106
Bubilina чудех се кой беше писал за Света Петка - значи ти си била - благодарско и на теб и на Олчето ! Ей изкривих се Tired да пиша с една ръка - дребното ми спи в скута на една възглавница и натискам клавишите като котка .
мочичета - хайде да ме светнете относно качването на снимки че съм много боса ... и как да дам линк в подписа си и т. н. вие си знаете... хелпвайте ме както вика баткото  Laughing

# 107
  • Пловдив
Честита годишнина на Олчето! Много дълги години щастие ви желая и още сладки мушмороци да си родите   bouquet
Честит първи месец на Лео! Крейзи, вие къде се разхождате из Пазарджик - в петък ще сме цял ден там и ще разведем дребната в родния град на мъжо  Mr. Green Може да се засечем някъде из градинките  Flutter
Ние също сме от чувствителните и ревем много - от жега, от нерви, от коремче, от събличане, от къпане, от обличане... абе понякога даже не знае и тя самата от какво реве  #Crazy Тези дни е направо някакво чудо. Добре, че татито ни си взе отпуск до края на седмицата и ще ми помага  Heart Eyes
Духи, като не ще във ваната, пробва ли да сложиш една хавлиена кърпа на дъното - при нас това даде резултат  Peace

# 108
  • София
Здравейте и от нас със Стоянчо,
Тези дни само ви чета и неуспявам да пиша. Тъкмо стигна до края и той малкият се събудил и иска манджа, а и не е от най - кротките, тези колики му взимат акъла и на мен също, сега и жеги ...............
Един ден почти си изписах писането и компа взе че се рестартира.........
И аз да си кажа - много се притеснявам дали имам достатъчно кърма, ама като чета не съм единствена. И при нас докато се нормализира положението и влезнем в някакъв график и хайде пак.......... по цял ден на цицата  smile3515. А те едни меки, рядко да са напрегнати, май само през ноща. Успокоявам се и аз като вас нали пелените за еднократна употреба са всеки път пълни, че и препълнени. Ама пусто нали сме майки все ще намерим за какво да се притесняваме.
За пишата искам да попитам - нашата педи каза да я вдигам нагоре ама и ние имаме същият проблем с мокрите дрешки. Бях решила да сменям пелените (сега ползвам Pampers 3-6), но явно проблемът не е в тях. Е ще взема един пакет от тук дискутираната марка Happy да пробвам. А, че се отплеснах .. за пишата - задължително ли е да се вдига?? smile3516
И един съвет слагаите във ваната пелена като къпете бебетата и им придържайте ръчичките да не ръкомахат, че се плашат, предполагам слагате и възглавнички. На нас това помага и сега се къпем даже с удоволствие почти всеки път. А най обича да го сложа на плота за преобличане знае човека, че ще е гол, че ще е сух, че ще го "мачкам" и примира от кеф  spoko
Е то нямам спирка  Joy непиша непиша пък после - романи
Хайде чао

# 109
  • София
Ve4ernitza, регистрираш се в някой сайт за публични снимки /например snimka.bg/, и там си създаваш албумче със снимките на Марк/ изтегляш ги от компа с Browse/. После копираш  адреса на албума и го пейст-ваш Wink в подписчето си във форума.
А ако искаш линкът да ти е "кръстен" с някакво име, т.е. да не седи като адрес, а примерно да стои отдолу като "СНИМКИ НА МАРК" Виж ТУК, много добре е обяснено, как да му дадеш име по избор.
Ако не се справиш свиркай пак да помагаме. Hug

# 110
Можели и нас да ни добавите в майските бебчета?
На 23 май се роди Момчил 3,420кг и 48 см а термина ми беше 30 май
Благодаря!   bouquet

# 111
Ей Олче, честита ви годишнина. Още мнооооооого такива да изкарате! В любов и щастие да се къпеш!!!

Честит първи месец на всички бебоци, които празнуват! Да бъдат здрави и езгрижни!

Ние да ви кажа нещо странно се държим. Като захапе цица почва да яде, по едно време започва да пищи, пуска я, после я търси, захапва я пак, рита с крака и ... така поне 40 мин. Това ли му се вика БУМ НА РАСТЕЖА???  newsm78  #Crazy Защото една приятелка като го видя кво прави и така ми каза. Незнам. За първи път прави така. На някой друг да му се е случвало това???

# 112
bobsi - пробва ли да го уригнеш? Може да пробваш и да му дадеш и другата гърда. Като започне и на нея да прави така го връщаш на първата.Може и да са колики. Може и да се ядосва, че не му тече силно. Може да му се спи и да го ядосва струята на млякото. При последното го гушвам и почвам да го тупам по дупето и той заспива.

# 113
Здравейте и от нас с Никола Simple Smile

Честита годишнина на Олчето! Пожелавам още много, много по 9 години!
Честит първи месец на Леонардо!

Ние днес цял ден сме навън. Много добре ни се отрази!
Днес ни беше и първата консултация (най-накрая). Качили сме 1220 и сме пораснали с 3 см. Жълтеницата ни е минала, абе всичко ни е на 6 - да чукна на дърво! (само без акането). Биха ни и първата ваксина - държа се геройски момчето - позаплака, но се успокои и заспа Simple Smile
Аз съм много доволна от нашата педиатърка. Такова внимание обръща, обяснява всичко подробно. Даде ми направление за ортопед без да я попитам. Даже ми препоръча такъв и ми даде телефона му.... Абе останах с отворена уста от страхотното й отношение! Между другото я открих тук от форумите...

Лека и спокойна вечер  Hug

# 114
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ОЛЧЕ!!МНОГООООО ЛЮБОВ,РАЗБИРАТЕЛСТВО И ПЪЛНА КЪЩА С ДЕЧИЦА!!  bouquet

# 115
Олче, честита годишнина. Пожелавам ви много щастие и още 90 години да се овичате и разбирате.

# 116
  • София
Благодаря ви още веднъж!!! Hug Много сте мили!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бобси и нашият малък мъж прави така  Crazy, но ние днес влизаме и в 6-та седмица, та май сме си по график и навреме... Grinning Rolling Eyes newsm78
Страйпър много добре ти е отговорила, аз днес четох такава тема в кърмаческия, явно си е масово явление... newsm78
Хайде, оставям ви, след малко ще къпем бебчо и после ще празваме с татито!  loveuuu  cheers 1dating

# 117
Олче , голяяяяямооооо благодарско !!! newsm51 Утре се заемам smile3508 с тази непривична за мен дейност , защото малкия  newsm32нещо не ме пуска на компа - днес цял ден хленчи - дали не е от жегите  newsm78 ?

# 118
  • София
Ей Олче, честита ви годишнина. Още мнооооооого такива да изкарате! В любов и щастие да се къпеш!!!

Честит първи месец на всички бебоци, които празнуват! Да бъдат здрави и езгрижни!

Ние да ви кажа нещо странно се държим. Като захапе цица почва да яде, по едно време започва да пищи, пуска я, после я търси, захапва я пак, рита с крака и ... така поне 40 мин. Това ли му се вика БУМ НА РАСТЕЖА???  newsm78  #Crazy Защото една приятелка като го видя кво прави и така ми каза. Незнам. За първи път прави така. На някой друг да му се е случвало това???
Bobsi, виж темата в кърмаческия "нервничи при кърмене" - мамите ми дадоха доста съвети - дано ти помогне. При нас като че да отшумява мноого слабо тоя период, дано да свърши скоро!

Ира, аз реших, че ще си дам някакаъв срок - примерно още 2 седмици и ако нещата не портъгнат - не портъгнат! Наистина няма смисъл да се мъчиш и бебчо да страда!

За погачата - бяхме в кварталната и ни съм се записвала предваритено, ни нещо носих - оставих 10 лв. на попа. После ми стана неудобно, че не бях взела поне една кутия бонбони да почерпя хората там.

# 119
Честита годишнина Олче! Да си изкарате много романтично с таткото и все така да се обичате!   1dating
  И моята бебка редовно се кара на цицата, мята ръце , кръка tantrum, сякаш не му давам храна, а отрова Shocked Последния път просто се оказа, че не е гладна Hug, друг път сменям гърдата , а понякога иска да се оригне или да си почине малко. Когато ми се смъква кърмата направо шурти и тя се задавя често, тогава също реве..., абе причини много.
 Иги  202uu и аз така бях с бебонка когато се тревожех, че нямам кърма. Ирка и моя съвет е такъв, зарежи домакинската работа за известно време, мъжо да помага Mr. Green Аз си стоях с лаптопа , вода, плодове, дистанционно и по цици #Crazy, а Йоанка в мен, ту спи, ту сучи. Нямала съм кърма ли? Сега си се регулира и тече на фонтан. bombs Вече сме по спокойни, започна да се оглежда и опознава околния свят и цицата и служи само за храна Peace Казах си, че съм длъжна да опитам, а като не стане , гладна няма да я държа, има АМ. Както каза Таня, по добре да е нахранено и спокойно детето, отколкото ревящо бебе и изнервена, изморена , отчаяна мама. Но първо опитай Peace
 Една мама питаше какво да каже на педито за сокчетата, понеже не иска да ги дава. Просто кажи, че бебето ги плюе и не иска сок, реве, отказва и за това не даваш Mr. Green Другия вариянт е да смениш педито, щом си решила да захранваш късно. Имах на гости една мама и тя ми се скара, че не давам сокове и ме кара да карам по българската. #Cussing out Да не съм слшала американците и да държа детето гладно. С гордост разказа как една майка и оставила детето си да го гледа, на 4месеца, само на кърма, и тя като му направила една бг попарка. #Crazy Детенце се успокоило и спало непробудно ShockedМного беше доволна от себе си, че то това дете за това ревяло, на тая гола кърма милото как да я кара. А нейните на 4 месеца вече ядяли супа ooooh! И аз се усмихвах като другите, ама и казах, че детето само ще си покаже кога е готова за захранване Peace и него ще слушам!
Хайде отивам да правя едни кюфтенца, по рецепта от готварския cook

Общи условия

Активация на акаунт