И още нещо, ако си добре с английския, виж този сайт, страхотен е: http://www.thebirthden.com/Newman.html
ЛЕЛЕЕЕЕ, СУПЕР Е ТОВА ФИЛМЧЕ ЗА КАРМАТА И АМ!!!
МЕРСИ ИГИ!
да пиша с една ръка - дребното ми спи в скута на една възглавница и натискам клавишите като котка .

Тези дни е направо някакво чудо. Добре, че татито ни си взе отпуск до края на седмицата и ще ми помага 
. А те едни меки, рядко да са напрегнати, май само през ноща. Успокоявам се и аз като вас нали пелените за еднократна употреба са всеки път пълни, че и препълнени. Ама пусто нали сме майки все ще намерим за какво да се притесняваме. 
непиша непиша пък после - романи
в подписчето си във форума.
Защото една приятелка като го видя кво прави и така ми каза. Незнам. За първи път прави така. На някой друг да му се е случвало това??? 

Много сте мили!!!

, но ние днес влизаме и в 6-та седмица, та май сме си по график и навреме...

Защото една приятелка като го видя кво прави и така ми каза. Незнам. За първи път прави така. На някой друг да му се е случвало това???
, сякаш не му давам храна, а отрова
, друг път сменям гърдата , а понякога иска да се оригне или да си почине малко. Когато ми се смъква кърмата направо шурти и тя се задавя често, тогава също реве..., абе причини много.
и аз така бях с бебонка когато се тревожех, че нямам кърма. Ирка и моя съвет е такъв, зарежи домакинската работа за известно време, мъжо да помага
, а Йоанка в мен, ту спи, ту сучи. Нямала съм кърма ли? Сега си се регулира и тече на фонтан.
Вече сме по спокойни, започна да се оглежда и опознава околния свят и цицата и служи само за храна
Казах си, че съм длъжна да опитам, а като не стане , гладна няма да я държа, има АМ. Както каза Таня, по добре да е нахранено и спокойно детето, отколкото ревящо бебе и изнервена, изморена , отчаяна мама. Но първо опитай 
Да не съм слшала американците и да държа детето гладно. С гордост разказа как една майка и оставила детето си да го гледа, на 4месеца, само на кърма, и тя като му направила една бг попарка.
Детенце се успокоило и спало непробудно
И аз се усмихвах като другите, ама и казах, че детето само ще си покаже кога е готова за захранване
и него ще слушам!