Малко на патерица, но честит Първи месец на бебе Марк на мама Ve4erniza и на бебе Никола на мама Tania_Ark. Да ни даряват с много усмивки малките бебоци.
Ей, Таня, като че ли вчера бяхме в интензивното и си говорихме, охкайки и пъшкайки. Трябва да се видим и да запознаем дечицата, нали са ни родени на една дата.......
Да се похваля на месечината ни направихме и Погача. като се изключи дребните засечки и пререкания със свекито беше много, ама много весело и готино. Оказа се, че съм поканила бая гости.....Ами то много приятелки
Ако някой иска телефона на солидарното с кърмещите майки педи
да пише на лични. Но да Ви кажа, че не работи с НЗОК и взема бая, защото е шеф на отделение. Всъщност като се замисля, че другите вземат около 25 лв. май не е много това, което ни е взел за посещение на крак. Като Ви чета разбирам, че се обличаме доста за това хубаво време. Направо се шашнах като прочетох с какви одежди се разхождате. Ще я разсъблека и аз, но постепенно да не вземе да настине, че само това ми липсва. Вече съм сто на сто сигурна, че това е разковничето за трудното приспиване и накъсания сън.
Голяма съм патица........Иначе с бабите вече ще се побъркам. При нас май и пиперливия език ни върши работа, ама нейсе.
Чао майчета. Това е от нас, малко се отплеснах и поразхвърлях мисълта, но то кърмаческа мисъл. Какво да правиш?!?

Ако успея да поспа повече през ноща сутрин ще ставам по рано и така ще мога да правя 2 разходки - сутришна и следобедна. А сега докато се надигна и станало обед , то топло и чакам за следобедната вече.
Аз искам да благодаря на нашия татко за всеотдайността и обичта , с които ни дарява. Да ни е жив и здрав!
Сутринта станахме раничко , изчаках таткото да се наспи и като стана му честитих празника, връчих му вързопчето и си легнах
Още ни е смешно как го изненадах 

Ами така де, това ми е работата сега, да се гушкаме с мойто ангелче и то да се чувства обичано и закриляно, да не изпитва страх, глад и самота! 
/, ама че подобни идиотщини родата ще ме агитира не очаквах... То добре, че майка ми е била обект на убеждаване /и тя е кимала "разбиращо" като мен/, аз само откъслечно чух това онова, че ако пряко бях обект на обработка, незнам как щях да реагирам и дали нямаше да ме стегне шапката! 
То сега сме с размери на новородено, та на 2 мес. май ще сме отговарящи на един, точно по стандарта за ортопед.