Какъв е перфектният мъж?

• 14 520
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Скрит текст:
От кога пък всички зад бюро са книжни плъхове🤔 Перфектни хора няма, това се каза и се знае от всички. Но има едно нещо, с което дори и най-големия муньо може да спечели и задържи хубава жена ( за известени време само, защото си остава муньо) и това е отношението. Колко жени са прощавали, защото мъжът умее да се извинява, ама майсторски, с всичките му там табиети, биене на чело, цветя, романтика, сълзи  и още по-красиви обещания. Много, ама много рядко има жени, които да могат да устоят на наистина красив жест, скъп и добре избран подарък, изобщо- на отношение като към истинска принцеса. За мен отношението е един от най-силните “козове” на мъжете, ама те тооооолкова рядко се усещат за това, че малкото, които го имат, се възприемат за мъж-мечта.

Жените в това отношение сме доста заблудени. Познавам двойки, при които мъжете генерално правят глупости и на много от тях не може да се разчита никак, но омайват жените с кухи реплики, банални жестове и извинения, и съответно всичко им е простено. Явно нуждата на жените от любов и романтика понякога замъглява трезвата им преценка.

Смятам, че отношението и жестовете от страна на мъжа трябва да са подплатени с действия, иначе не бих повярвала в тях.  Откакто съм семейна, приоритетите ми се промениха много. Всеки ден осъзнавам все повече кои са важните неща в живота и със сигурност букет рози и репликата "обичам те" казана по 25 пъти на ден, не са сред тях. Все пак, не съм пълен темерут и се радвам на разни жестове, но  те не са ми най-важните, нито искам да ми се поднасят ежедневно. Още повече, че когато станат ежедневие, те губят стойността си. Затова и когато мои несемейни приятелки искат съвет от мен относно връзките с мъже, ги съветвам да си отварят очите за важните и сериозни неща, а не да се подвеждат от вечеря на свещи и листа от рози заедно с плюшено мече, лапнало роза, на него пише "Обичам те". Описаното е съвсем реален случай на 3та среща, след която въпросното момиче беше готово да се омъжи за него и смяташе, че това е търсила цял живот. Няма нужда да обяснявам, че след няколко месеца се оказа, че човекът е от тези, от които трябва да бягаш с 200. Grinning Добре, че моята приятелка навреме го разбра какъв е.

# 151

Смятам, че отношението и жестовете от страна на мъжа трябва да са подплатени с действия, иначе не бих повярвала в тях.  Откакто съм семейна, приоритетите ми се промениха много. Всеки ден осъзнавам все повече кои са важните неща в живота и със сигурност букет рози и репликата "обичам те" казана по 25 пъти на ден, не са сред тях. Все пак, не съм пълен темерут и се радвам на разни жестове, но  те не са ми най-важните, нито искам да ми се поднасят ежедневно. Още повече, че когато станат ежедневие, те губят стойността си. Затова и когато мои несемейни приятелки искат съвет от мен относно връзките с мъже, ги съветвам да си отварят очите за важните и сериозни неща, а не да се подвеждат от вечеря на свещи и листа от рози заедно с плюшено мече, лапнало роза, на него пише "Обичам те". Описаното е съвсем реален случай на 3та среща, след която въпросното момиче беше готово да се омъжи за него и смяташе, че това е търсила цял живот. Няма нужда да обяснявам, че след няколко месеца се оказа, че човекът е от тези, от които трябва да бягаш с 200. Grinning Добре, че моята приятелка навреме го разбра какъв е.
Подкрепям напълно!

# 152
  • София
..не да се подвеждат от вечеря на свещи и листа от рози заедно с плюшено мече, лапнало роза, на него пише "Обичам те''

Това би ме накарало да избухна в див кикот Smile Smile

Любовта преди всичко е действия, а не плямпане и смешно-помпозни постановки. Баща ми рядко даваше вербален израз на чувствата си, но гледаше майка ми като принцеса. Същото прави и мъжът ми, без да прибягва до плюшки.

# 153
  • France
..не да се подвеждат от вечеря на свещи и листа от рози заедно с плюшено мече, лапнало роза, на него пише "Обичам те''

Това би ме накарало да избухна в див кикот Smile Smile
И аз така. Като стане дума за секс, някои стават много изобретателни. Лошото, че е до там.

# 154
# 155

...гледаше майка ми като принцеса. Същото прави и мъжът ми...
В какво се изразява това? Аз за съжаление не съм виждала в обкръжението си такава грижа.

# 156
На въпроса - и недостатъците, и достойнствата да са с мярка.  Да пие, но с мярка. Да работи, пак с мярка.  Дори да ме обича с мярка, щото, все пак, и лудостта е добре да е премерена. Изглежда  лесно изпълнимо, но още не съм срещала такъв човек, мъж или жена, все някъде избива баланса. 
 И за да не звуча чак толкова сухо, ако споделяме една мечта и цел в живота с миУото, на много компромиси съм способна.
П. П. По повод "водопадите от мисли " на автора, обожавам мъже, които умеят да говорят, и говорят, и говорят... Да си имам персонален storyteller е моя скромна мечта. 😃

# 157
Те жените, ако знаеха какво искат, да опишат нещо тук. Просто няма перфектен мъж за една жена, радвайте се на живота, момчета, иначе ще има да се чудите... пък да бил такъв, ама и малко така Simple Smile

# 158
Жените, знаят какво искат. 😉 Просто животът е странно нещо. В различните му етапи, разбиранията ти се променят. Но най-важното е да знаеш защо искаш дадено нещо и  винаги да търсиш смисъла, но пък и да  имаш силата  да си поемаш последствията, ако има такива. 😁 Понякога, разковничето към всяко желание е.... щипка смелост 😊

# 159
Някой назад го написа... Важното е мъжът да има достатъчно "в главата, в джоба, в панталоните." Ако и трите са налични, "главата правилно ще управлява останалите две."

# 160
  • BG
На въпроса - и недостатъците, и достойнствата да са с мярка.  Да пие, но с мярка. Да работи, пак с мярка.  Дори да ме обича с мярка, щото, все пак, и лудостта е добре да е премерена. Изглежда  лесно изпълнимо, но още не съм срещала такъв човек, мъж или жена, все някъде избива баланса. 

С две думи самоконтрол му е майката, а като гледам на доста хора липсва това качество.
Някой назад го написа... Важното е мъжът да има достатъчно "в главата, в джоба, в панталоните." Ако и трите са налични, "главата правилно ще управлява останалите две."
Именно!
И най-вече да държи на думата си и да изпълнява обещанията си.

# 161
  • Далече, далече
Бен Барнс без съквартиранта и фенките си.

# 162

С две думи самоконтрол му е майката, а като гледам на доста хора липсва това качество.
Именно!
И най-вече да държи на думата си и да изпълнява обещанията си.

Това най-вече! Един мъж като даде дума, не трябва да се отмята, в противен случай жената се усеща, че човекът срещу нея пет пари не струва. Ако не можем да разчитаме на мъжа до нас(и нямам предвид финансово) за какво ни е изобщо да си пилеем времето с него.

# 163
  • Пловдив
Силен психически и физически, за да е опора, да не е егоист и мързелив, грижовен и отговорен. Това за мен е достатъчно за да кажа че един мъж наистина е добър мъж.

# 164
 И реалнен:smirk:.... 

Общи условия

Активация на акаунт