Паническо разстройство - 34

• 45 223
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте. Включвам се напоследък. Най-много ме мъчи безсилие и замаяност. Днес съм на лекар най-накраю. Дано получа някакви насоки. Стискайте палци!

# 106
На Гала микроинсултите бяха доказани от лекари.

# 107
От това ли е починала жената?Това искам да убедя и всички покрай мен,че не е като да ми няма нищо за мен няма такова нещо от стрес,нерви ,психика и така нататък за мен всичко идва от даден същински здравословен проблем и вече страха,паниката ,притеснението може да допринасят за жалост ,но никой не ми вярва и не искат да ме изслушат и да.ми помогнат да намеря проблема

# 108
  • София
Мимозка, ти от кой град си? Била ли си при невролог - там може да изключат такъв проблем и да ти дадат насоки.

# 109
  • Sofia
От това ли е починала жената?Това искам да убедя и всички покрай мен,че не е като да ми няма нищо за мен няма такова нещо от стрес,нерви ,психика и така нататък за мен всичко идва от даден същински здравословен проблем и вече страха,паниката ,притеснението може да допринасят за жалост ,но никой не ми вярва и не искат да ме изслушат и да.ми помогнат да намеря проблема
Принципно ПР може да имитира почти всякакъв физически проблем. Така че колкото и зле да се чувстваш физически, това не означава непременно, че имаш физически проблем. Може и да имаш, но може и да нямаш. За това се правят изследвания и ако те не дават данни за проблем се приема, че става дума за ПР. Което между другото се лекува от психиатър, не знам защо масово се ходи на невролог за него.

# 110
На Гала проблема с ПР е следствие на другите й болести и инсулти. Няма как инсулт да не се разбере от лекари.
Гала накаря беше неподвижна, беше на легло. Един псевдо кизенетерапевт я довърши. Това е. Това, че Гала ни напусна, няма нищо общо с ПР, не се вкарвайте във филми.
А Мимозка, може и още как всичко да е от стрес и нерви...

# 111
  • София
Аз при последния преглед при невролог, уж като се изключиха други неща, жената ми каза, аз мога да ти изпиша АД, но не ми е в компетентността , затова отиди на пси и така и направих. Но пък според мен е важно да се мине и такъв специалист.

# 112
Аз при последния преглед при невролог, уж като се изключиха други неща, жената ми каза, аз мога да ти изпиша АД, но не ми е в компетентността , затова отиди на пси и така и направих. Но пък според мен е важно да се мине и такъв специалист.
Разбира се, че трябва първо да се отхвърлят всички хипотези. Невролог, отоневролог, изследвания, скенер. Но когато всичко това е ок...тогава какво остава...Значи момичета, психосоматиката може да имитира абсолютно всяка болест...

# 113
Да август месец бях на невролог направиха ми скенер на главата казаха,че нищо нямало и естествено вредната на нерви било и ми изписаха едни хапчета стрезам пих ги но никакъв ефект нямаше,но за мен това е невъзможно да си толкова зле физически и да ти слагат някакви диагнози ПР и така нататък ,това че си направил няколко изследвания основните които се правят не означава ,че няма нищо.Незнам вие щом вярвате,че имате такава диагноза явно не са толкова зле нещата при вас да се притеснявате ,че има наистина някакъв проблем

# 114
Да август месец бях на невролог направиха ми скенер на главата казаха,че нищо нямало и естествено вредната на нерви било и ми изписаха едни хапчета стрезам пих ги но никакъв ефект нямаше,но за мен това е невъзможно да си толкова зле физически и да ти слагат някакви диагнози ПР и така нататък ,това че си направил няколко изследвания основните които се правят не означава ,че няма нищо.Незнам вие щом вярвате,че имате такава диагноза явно не са толкова зле нещата при вас да се притеснявате ,че има наистина някакъв проблем
Мимозка, напълно те разбираме всички...всички сме минали от там. Всички сме били абсолютно сигурни, че сме на смъртен одър...мислиш, че не сме били толкова зле...Да си труп на легло, да не можеш да се изкъпеш, да не можеш да се облечеш, да не можеш да ходиш без чужда помощ....струва ли ти се, че не сме били толкова зле...Казваш повэрхностни изследвания...Снимка на бял дроб и сърце, кръвни изследвания 100 пъти с каквото се сетиш, скенер, 24 часов холтер, 4ма кардиолози, двама невролози...гледачки, баячки....и когато минат година, вдве, три и виждаш, че не умираш, което ако имаш реална болест тя трябва да ескалира, тогава разбираш, че всичко е в главата....
Сега се ядосваш на тези думи, но ще дойде ден, когато ще разбереш, че всичко е точно така...

# 115
Не вярвам ,аз освен че никак не се чувствам добре и всеки изминал ден става по зле и видимо си личи,че съм болна бледа със сенки.Невролог,ендокринолог,кардиолог,гастроентеролог,гинеколог плюс гледачка и до тук нищо само установен гастрит и рефлукс,а аз продължавам да съм все така зле просто незнам какво може да е ,но съм убедена ,че има нещо

# 116
Не се опитвам да те убедя, че всичко ти е от ПР, просто разсъждавам за себе си.
Аз лично досега не съм чувала за болест, която да ми покрива всичките симптоми (то боли от глава до пети, всеки ден нещо ново се появява). И за почти 2 години вече - сигурно щеше  да се прояви, ако имаше нещо сериозно.
Не помня дали ни каза - витамини изследва ли, желязо, инсулин? Повярвай ми - от един дефицит на Б12 и Д - изглеждаш и се чувстваш точно като лайно.

# 117
Аз съм с паническо разстройство от 7 години. Пия АД Есцитил. На всичкото отгоре имам и агорафобия. Има моменти на проблясъци и лъч надежда... има моменти в такави дупка съм, че не се търпи. Сега съм в момента на дупка. Започнах да пия хомеопатични лекарства, но този път май не действат много много... Помагам си с капките на д-р Бах. Малко ми остава да се предам и да отида пак на психиатър.... Всеки симптом го превръщам в нещо ужасяващо, че ще ми се случи... Сега съм си набила филма че езика ми се подува и пия противоалергични хапчета.. но докога не мога цял живот да ги пия.

# 118
На Гала микроинсултите бяха доказани от лекари.
  а  ямр-то е било чисто до последно?

# 119
  • София
Мимозка, напълно те разбираме, 90% от нас тук са минали по твоя път и на никой не му се е вярвало, че стреса това причинява. За себе си имам мнение - човек отива на пси и започва да пие АД, когато е готов за това. Ти сега пиеш ли нещо ? Каквото и да е - билки нещо ?
Аз също съм пила Стрезам по 2 на ден, никакъв ефект от него, Деанксит също, преди тях разни билкови, после и един друг АД Коаксил и все по-зле ставах и си казвах абсурд това не е от нерви, но когато стигнаг до момента на страшна депресия със суицидни мисли и желания дадох шанс на АД изписан от пси и като започнах да мисля по-трезво видях, че има подобрение, макар и не на 100 %, но това че можех да стана от леглото и да се изкъпя, ми беше достатъчно подобрение. Не те карам да ходиш на пси или да пиеш АД, просто да дадеш шанс. Както и липси на вит и минерали предизвикват такива състояния, също лошо хранене и метаболитен синдром и ИР. Прочети за вит Б12, магнезий, вит Д

Общи условия

Активация на акаунт