Паническо разстройство - 34

• 45 186
  • 752
  •   2
Отговори
# 90
Аз лично не получих, но може и да е от хапчето. То като ми сложиха упойката и нямах време за атака - казах "Заспив....".
Сподели с доки, за да си по-спокойна.
Предполагам има и доста хора без ПР, които се стресират и изпадат в паника, та няма да е нещо ново за лекарите.
Успех на процедурата!!! Simple Smile 

# 91
Здравейте , търся някой близък , роднина до потребител гала , бог да я прости. Пречетох кажи речи всички нейни постове и на 95% нейните оплаквания се припокриват едно към едно с моите. От година и 2 месеца съм в отчаяно положение, докторите не могат да разберат какво ми става, а всеки ден съм зле . Отоневролози, невролози, ямр-и, скенери, доплери, всичко съм направил. Моля ако някой може да ме свърже с нейн близък ще бъда не благодарен ами не знам какво да кажа. Моля помогнете.

# 92
Аз лично не получих, но може и да е от хапчето. То като ми сложиха упойката и нямах време за атака - казах "Заспив....".
Сподели с доки, за да си по-спокойна.
Предполагам има и доста хора без ПР, които се стресират и изпадат в паника, та няма да е нещо ново за лекарите.
Успех на процедурата!!! Simple Smile 
[/quote

Благодаря! 😘😘😘

# 93
Здравейте , търся някой близък , роднина до потребител гала , бог да я прости. Пречетох кажи речи всички нейни постове и на 95% нейните оплаквания се припокриват едно към едно с моите. От година и 2 месеца съм в отчаяно положение, докторите не могат да разберат какво ми става, а всеки ден съм зле . Отоневролози, невролози, ямр-и, скенери, доплери, всичко съм направил. Моля ако някой може да ме свърже с нейн близък ще бъда не благодарен ами не знам какво да кажа. Моля помогнете.
Не мога да помогна за съжаление. В какво се изразява това "всеки ден ми е зле"?

# 94
  • Перник
И аз това питам. Какви са били нейните симптоми та се припокриват с твойте? Имам спомен, че някой обясняваше че е имала и други заболявания/светла и памет на жената/.

# 95
Всичко започна след консумация на уиски. На следващия ден пробождане във врата, чувство че лявата страна на тялото е по различна от дясната. Скенер-глава, ямр-глава , ямр-шия всичко ок, доплер и шийна ангиография с контраст на скенер-ок, еег-ок. Кръв-урина-екг-ок. А всеки ден по 1-2-3-4-5 пъти усещам тежко дишане придружено с замаяност, отново слабост в лявата страна на тялото, болки в главата, лека неадекватност и обърканост, думите които чета или ми ги говорят - за една дума я чета и асимилирвам няколко секунди по време на криза. Сякаш ми се нарушава тонуса на мускулите в лявата страна на тялото.  Лявото ми око някой път се зачервява-кръвоносните му съдове се напълват и изпъкват с кръв. Ако се случи на вън при вървене едва вървя. За страха че нещо ще се случи няма да коментирам. Това е всеки ден при мен. Едва си върша ежедневните задължения. Сякаш лявата страна на тялото заспива- усещане приличащо на инсулт. Живота ми се преобърна.

# 96
Припокриват се: че на 1. ямр-глава , доплери не се открива нищо. 2. Всичко започва след напиване с уиски. 3. Всекидневни усещания като при инсулт. 4. Замаяност. 5 . Съмнения за вестибуларен проблем като при мен (една от първите ми диагнози вестибуларен неврит). 6. Усещания за нарушения в походката. 7. Кризите-наподобяват микро-инсулти.

# 97
  • Перник
А лекарства какви вземате? И какво каззват лекарите?
Замаяност и аз имам, но моето е като пропадане на земята или занасяне назад или в страни. Отделно при криза мигрена и аз имам слабост в половината тяло и изтръпване на главата. Отделно това замайване е все едно за секунди вс ми спира/не мога да го обясня/. ЯМР и скенер не ми е правен. Според невроложката и псих вс ми е от ПР и стрес. И аз имам чувството за получаване на инсулт. Ейй няма щрай тая мъка ма....ка му. Макар че аз повечето дни съм ок. 1-2 пъти месечно имам такава криза. През др дни съм ок/лека тревожност/, без физ.симптоми. но тресне ли ме кризата е ад...
Имах мн продължително вр това уж занасяне/питала съм съпруга ми дали променям походката, казва не, но усещането ми е все едно някой ме дърпа назад или ме бута в страни или пропадане в дупка/. Пия деанксит и ксанакс от 25 едно на ден. Мн са плашещи тези състояния, особено за човек с изострени сетива като нас и страх че нещо ще му се случи... Sad

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 12:19 от neji_s

# 98
Пил съм Бетасерк, Сибелиум (от него имаше частично подобрение-както и при гала) , а от тези за психиката: Коаксил и Клонарекс за 3 месеца. А от 4 месеца не пия нищо. При мен е всеки ден... Това е най -лошото, да не е 2-3 пъти в седмицата ок. Но всеки ден е терор. По време на криза идва ми нещо да кажа ( но реално го казвам с закъснение) говора ми не реагира веднага на мисълта.

# 99
Първата ми диагноза: вестибулареб неврит, после изгладена шийна лордоза която след ямр се оказа нормална . После щом Сибелиума помага го пих 3 месеца( почти без подобрение само дето качих 10кг) и после Пр, невроза, Пр , невроза . Общо 12 невролога съм обиколил , някои проф. , доценти. Но как да си обясна с Пр - зачервяване на окото, отпуснатост на лявата страна на тялото, замъглено съзнание. И това всеки ден по няколко пъти.

# 100
  • София
Пууу , Нежи, мойте усещания са като твойте плюс стягане в главата нон стоп като от кръвно и вибрации и слабост в краката и от всички тея глупости съм в омагьосан кръг с тревожността. ПА вече рядко ми се случват и ако има са по-леки.

# 101
  • София
Първата ми диагноза: вестибулареб неврит, после изгладена шийна лордоза която след ямр се оказа нормална . После щом Сибелиума помага го пих 3 месеца( почти без подобрение само дето качих 10кг) и после Пр, невроза, Пр , невроза . Общо 12 невролога съм обиколил , някои проф. , доценти. Но как да си обясна с Пр - зачервяване на окото, отпуснатост на лявата страна на тялото, замъглено съзнание. И това всеки ден по няколко пъти.
На мен са ми казвали, че дори от ПР се получава като спазъм на съдовете, не е опасно и няма връзка с инсулт, просто реагират на адреналина. На мен ми се получава и от изкривяване на гръбнака и дисковс херния, но е факт, че всеки организъм реагира различно на външни и вътрешни дразнители

# 102
Много се извинявам,че ще попитам да почива в мир жената,но какво се е случило тя е мислила ,че страда от ПР ли а то се е оказало друго ли?Какво е чувствала просто съм по нова тук и не мога да върна да прочета всичко назад

# 103
В период на криза не мога да си държа главата без да я подпирам с ръка, това ми е едно от гадните неща. Мускулите в ляво на шията са ми като от кашкавал. А ако говоря с някой и си заклатя главата наляво на дясно в знак на одобрение , е тогава имам чувството че ще припадна , че съм с сътресение на мозъка . И слаб високочестотен шум в лявото ухо по време на криза. Как да живея така? Търсим близки до Гала , помагайте?

# 104
  • София
Ако не се лъжа Джери я има на фб, може би тя ще се включи.

Общи условия

Активация на акаунт