Паническо разстройство - 34

• 45 237
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
човек отива на пси и започва да пие АД, когато е готов за това.
Абсолютно подкрепям....аз незнам как усетих, но просто вече нямаше частица от тялото ми , която да не трепереше  вътрешно.Един месец нямах повече от 2 часа сън на денонощие. Сенки под очите ли, бледост ли....аз бях като мъртвец. И просто осъзнах, че трябва да отида на психиатър да ми изпише поне нещо успокоително, защото просто чувствах как ще се пръсна на хиляди парченца от вътре...илии ще превъртя..

# 121
Какво ще рече метаболитен синдром?Изследвала съм ги в норма са на долна граница,само ИР не съм изследвала.Пих и стрезам и деанксит и мента,глог и валериана.Аз също със съня съм зле от както се поболях така и той се рабзута ,аз затова мислех че е щитовидна жлеза,но и там казват,че всичко е наред ,защото може да ви прозвучи малко смешно ,но забелязвам,че едното ми око е леко по изпъкнало от другото някой има ли си представа на какво може да се дължи това?

# 122
  • София
Може просто да се вглеждаш в себе си сега, нали знаеш, че двете половини на хората, особено на лицето не са съразмерни. При проблем с щито и двете щяха да са ти изпъкнали, а и това опитен лекар веднага би го забелязал, не се притеснявай.
Метабплитен синдром е проблем с обмяната на веществата в тялото, може да видиш в нета. Може да прочетеш и за ИР, те често са свързани.

# 123
Може просто да се вглеждаш в себе си сега, нали знаеш, че двете половини на хората, особено на лицето не са съразмерни. При проблем с щито и двете щяха да са ти изпъкнали, а и това опитен лекар веднага би го забелязал, не се притеснявай.
Метабплитен синдром е проблем с обмяната на веществата в тялото, може да видиш в нета. Може да прочетеш и за ИР, те често са свързани.

Знаех за гърдите,не знаех че и за лицето се отнася ,но всякаш преди не е било така .Ще прочета ,аз ,че си имам проблеми със стомаха си имам ,освен открития гастрит и рефлукс,съм и със страшни подувания,проблемно изжождане даже понякога си мисля дали не е някоя непоносимост към някои храни

# 124
Задължително се консултирай с лекар за Б12 и Д. На долна граница създават такива симптоми. Пиеш ли допълнително?

# 125
  • София
Друго, което съм прочела, че голяма част от хормоните се секретират в стомашните органи, стомахът е втория мозък, така че обърни внимание на него щом имаш проблем там. Не ти ли дадоха нещо за гастрита и рефлукса ?

# 126
Ами личния каза,че били добре б12 и д ,то щом е в норма какво да кажат естествено,че всичко е наред ,но аз виждам че са на долна граница ама да ми създават чак такива симптоми и да се чувствам чак толкова зле ,не не ги приемам.
Пих за гастрита и рефлукса,но свършиха и не усетих някава промяна

# 127
Привет. Бях при Росица Владимирова днес. Основна диагноза : Психосоматично разстройство и умерено тежък депресивен епизод. Изписа ми Золофт, атаракс, флуанксол и lyrica. Както си знам, пак съм притеснена. Нищо не ми говорят тези състояния и доста ме е страх да пия Золофт да не стане по-зле. Вие имате ли опит или впечатления от това лекарство? Край нямат тия притеснения.

# 128
  • София
Привет. Бях при Росица Владимирова днес. Основна диагноза : Психосоматично разстройство и умерено тежък депресивен епизод. Изписа ми Золофт, атаракс, флуанксол и lyrica. Както си знам, пак съм притеснена. Нищо не ми говорят тези състояния и доста ме е страх да пия Золофт да не стане по-зле. Вие имате ли опит или впечатления от това лекарство? Край нямат тия притеснения.
Всички накуп ли да ги пиеш ?
Аз пия от 1 год аналог на Золофт, в началото ми се обостриха симптомите, после се потушираха нещата.

# 129
  • София
Ами личния каза,че били добре б12 и д ,то щом е в норма какво да кажат естествено,че всичко е наред ,но аз виждам че са на долна граница ама да ми създават чак такива симптоми и да се чувствам чак толкова зле ,не не ги приемам.
Пих за гастрита и рефлукса,но свършиха и не усетих някава промяна
Щом са ти на долна граница, не е ок и да, има симптоми и от тях. При проблем със стомаха си вземи б12 подезични, а вит Д на капки Вигантол. Може да опиташ, нищи не губиш. Б12 казват, че не може да се предозира, защото е водоразтворим и излишното се изпишква, а Д трябвало в комбинация вит К2, за да може да извежда калция до костите. Тук има теми и за двата витамина, може да прочетеш. Б12 ти пиша да са подезични, защото така не минават през стомаха, ако пиеш таблетки с този проблемен стомах почти е сигурно, че няма да се усвоят.

# 130
Аз пия от 1 год аналог на Золофт, в началото ми се обостриха симптомите, после се потушираха нещата.

От това обостряне на симптомите ме е шубе. Не знам и аз всички накуп ли. На рецептата нищо не се разчита (класика). Утре като ходя да ги купувам ще помоля фармацевта да ми преведе, но май заедно. Доста ми се струват 4 вида хапчета... А тя каза, че иска да мина само с бяла рецепта, т.е май не е тежката артилерия .

# 131
  • София

От това обостряне на симптомите ме е шубе. Не знам и аз всички накуп ли. На рецептата нищо не се разчита (класика). Утре като ходя да ги купувам ще помоля фармацевта да ми преведе, но май заедно. Доста ми се струват 4 вида хапчета... А тя каза, че иска да мина само с бяла рецепта, т.е май не е тежката артилерия .
Иначе доволна ли си от отношението й? Като цяло как ти се стори ?

# 132

Иначе доволна ли си от отношението й? Като цяло как ти се стори ?
Ами като изключим, че бързо приключихме (има няма 20 минути, а аз се бях подготвила за час) ми допадна. Изслуша ме, каза си мнението, предписа ми лечение, обясни ми какво да очаквам и това е. Не знам иначе как протича един такъв преглед, за да преценя и да сравня. Ще видим какъв ще е резултата.

# 133
Не, съжалявам, нямах я във ФБ, не бяхме толкова близки. Изведнъж ми дойде и на мен като шок новината.

# 134

премислете добре кво са ви дали щото единственото по-лошо от тва да не си пиеш хапчетата е да пиеш когато не ти трябват

Общи условия

Активация на акаунт