Паническо разстройство - 34

• 45 254
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Привет. Бях при Росица Владимирова днес. Основна диагноза : Психосоматично разстройство и умерено тежък депресивен епизод. Изписа ми Золофт, атаракс, флуанксол и lyrica. Както си знам, пак съм притеснена. Нищо не ми говорят тези състояния и доста ме е страх да пия Золофт да не стане по-зле. Вие имате ли опит или впечатления от това лекарство? Край нямат тия притеснения.

премислете добре кво са ви дали щото единственото по-лошо от тва да не си пиеш хапчетата е да пиеш когато не ти трябват
Еми мисля мисля и не мога сама да го измисля. Не ми се иска да пия АД, но от друга страна си изчаках чакането да ми мине от самосебе си.

# 136
мога само да ви кажа че и на мен ми изписаха един роман хапове и не съм ги пил. попих деанксит и се поизгладиха нещата.

# 137
Искам да попитам тези от вас, които са пили антидепресанти първите 4 5 дни много зле ли се чувствахте? Аз като истинско психо четох листовки и мнения по нета и ме хвана параноята, защото ще съм сама през 50% от времето. Моля ви споделете.

# 138
  • София
Искам да попитам тези от вас, които са пили антидепресанти първите 4 5 дни много зле ли се чувствахте? Аз като истинско психо четох листовки и мнения по нета и ме хвана параноята, защото ще съм сама през 50% от времето. Моля ви споделете.
В крайна сметка всички наведнъж ли трябва да ги пиеш ?
Аз си имах влошаване, също бях по цял ден сама

# 139
Мен ми се виеше свят 6 месеца докато се разбере какво ми има,ходих на всякакви лекари всякакви изследвания и накрая бях в кабината на психиатъра. Диагнозата ми е паническо разстройство,паник атаки и депресия. В момента съм на Тавакел и Золофт чуствам се добре 2 месеца ги пия. Отвреме на време ми се вие свят но не е толкова често

# 140
Не знам група то хубаво да не си пием лекарствата ама мен с билки нищо не ми се получава.
Мога да кажа че ако искам що годе да водя нормален живот - да ходя на работа, а в работата е постоянен стрес работя с хора които са преживели какво ли не и няма как да не ми се отразява, да си гледам дома ми трябват лекарства, даже и да съм пристрастена дозите са малки майната му, искам си обикновен живот, а не да треперя треса повръщам не спя по цели нощи.
Има и друг вариант- да се алкохолизирам - много колеги са такива. 1/4 ривотрил и 1/2 есцитил ми се струват по-добре от яко системно напиване. Така го усещам. Може би с времето ще свикна или сменя работата, не знам, но сега няма как.
Лошото е че да всеки трябва да реши сам за себе си.
Дори и за най-елементарното лечение, лекарите не дават съвсем разумни съвети или поне не ти се налагат в решенията, ти си знаеш какво ти е и докъде можеш да търпиш.

# 141
Искам да попитам тези от вас, които са пили антидепресанти първите 4 5 дни много зле ли се чувствахте? Аз като  истинско психо четох листовки и мнения по нета и ме хвана параноята, защото ще съм сама през 50% от времето. Моля ви споделете.
при мен беше така но след седмица минаха страничните ефекти,какви хапчета пиете

# 142
Мен ми се виеше свят 6 месеца докато се разбере какво ми има,ходих на всякакви лекари всякакви изследвания и накрая бях в кабината на психиатъра. Диагнозата ми е паническо разстройство,паник атаки и депресия. В момента съм на Тавакел и Золофт чуствам се добре 2 месеца ги пия. Отвреме на време ми се вие свят но не е толкова често
Какъв е този тавакел? Няма информация в нета за него. Каква му е активната съставка?

# 143
Може би е теваквел,това е кветиапин,аз го пия

# 144
Защо пиете теваквел, той не е ли за шизофрения? Баща ми навремето искаха да му го дават заради агресията от деменцията, но като му прочетох листовката ми стана лошо и не му го дадох никога.

# 145
Принципно и листовките на аналгина не са цвете за мирисане. Длъжни са да се застраховат и пишат в листовките всички възможни сценарии.

# 146
  • София
Принципно и листовките на аналгина не са цвете за мирисане. Длъжни са да се застраховат и пишат в листовките всички възможни сценарии.
Ти започна ли да пиеш хаповете ?

# 147
Купих ги днес и от утре ще ги започвам, пък каквото сабя покаже.

# 148
  • София
Купих ги днес и от утре ще ги започвам, пък каквото сабя покаже.
Стискам палци, споделяй как ти се отразяват

# 149
Момичета, взех си мултивитамини, хубави, скъпи, поръчах ги от Айхърб, еми вие ми се свят от тях и ми става отмаляло. Спрях ги и сега купих пак скъпи на Джеймисън, същата работа, не се чувствам добре, исках да ги взимам зимата, но явно няма да стане, от б витамините ли е, нямам си представа, Джери май беше споменала, че също се чувствала не добре от Б витамините. Не мога да разбера дали е нормално newsm78

Общи условия

Активация на акаунт