Паническо разстройство - 34

• 45 265
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
От Б12 на таблетки се чуствах много зле цял ден и ги спрях.
Не стига, че ПР ме тресе, ами сега и грип.
Лошото е, че личната е в София за болничен. Пък и ще ми пищят в работата.

# 151
Защо пиете теваквел, той не е ли за шизофрения? Баща ми навремето искаха да му го дават заради агресията от деменцията, но като му прочетох листовката ми стана лошо и не му го дадох никога.
                                                                                                                                                                                                                              Пия го,защото имам свръхтревожност и не ми действат вече бензо,а и страдам от безсъние и ако не е той не мога да спя грам.Нямам оплаквания от него.На малка доза съм,50мг ,за шизо пият към 800-1000мг

# 152
Кветиапинът и другите антипсихотици не се използват само за шизофреници, а и за хора с ГТР. Облекчават тревожността....

# 153
Искам да попитам тези от вас, които са пили антидепресанти първите 4 5 дни много зле ли се чувствахте? Аз като истинско психо четох листовки и мнения по нета и ме хвана параноята, защото ще съм сама през 50% от времето. Моля ви споделете.
Kaylinn, здравей, аз съм пила комбинация золофт и флуанксол
Скрит текст:
+клонарекс(после ксанакс)
Лекарствата действат, но ще трябва да ти уцелят дозата.
Потвърждавам, че първите дни, може би 2 седмици се чувствах като в унес и ми се спеше непрекъснато, после този ефект премина.

# 154
Искам да попитам тези от вас, които са пили антидепресанти първите 4 5 дни много зле ли се чувствахте? Аз като истинско психо четох листовки и мнения по нета и ме хвана параноята, защото ще съм сама през 50% от времето. Моля ви споделете.
Kaylinn, здравей, аз съм пила комбинация золофт и флуанксол
Скрит текст:
+клонарекс(после ксанакс)
Лекарствата действат, но ще трябва да ти уцелят дозата.
Потвърждавам, че първите дни, може би 2 седмици се чувствах като в унес и ми се спеше непрекъснато, после този ефект премина.
Ако е само унес и сънливост не ме притеснява. Мерси.

# 155
Аз просто се изненадах. Не знаех, че го дават за друго теваквела и се стреснах. Но щом ви помага и нямате странични ефекти, това е добре.

# 156
От Б12 на таблетки се чуствах много зле цял ден и ги спрях.
Не стига, че ПР ме тресе, ами сега и грип.
Лошото е, че личната е в София за болничен. Пък и ще ми пищят в работата.
Защо се получава така от б комплекса, нали бил за нашите състояния?

# 157
Де да знам, Нели. Може пъкда си го имам достатъчно и да се предозирам.

С грип съм, трябва ми болничен. Нямам лична тук. Мотам се в благоевградската болница като (що като) откачените.
И ми е едно депресивно. Иде ми да се напия.

# 158
И на мен Б-витамините ми действат зле,напрягат ме,а уж са за това.Не ги пия.

# 159
Защо пиете теваквел, той не е ли за шизофрения? Баща ми навремето искаха да му го дават заради агресията от деменцията, но като му прочетох листовката ми стана лошо и не му го дадох никога.
Ами пия го защото психиатърката ми ги предписа,но чесно да ви кажа вече се чуствам по добре. Два месеца не бях излизала от вкъщи бях стигнала до самоубийсто а съм на 22г. Психиатърката когато ми хи предписа категорично ми забрани да чета листовката,но от интерес я прочетох и аз видях че е за шизофрения

# 160
Аз казах вече, че по-скоро ме изненадва избора на това лекарство, но не споря с мнението на психиатъра. Ако пък сте и по-добре...значи всичко е наред.

# 161
И на мен ми бяха изписали едно лекарство за шизофрения, антипсихотик - лепонекс, но като съм го пила и преспя никога не съм се чувствала толкова зле и го спрях.

Намерих си лична, и болничен имам. Сега лежа и пъшкам. Поне измества малко главата ми от депресията.А, вчера първо исках да се самоубия, ама поликлиниката беше много ниска, затова се отдадох на бирите.

Почивка малко от шефката. Ми нещо не ми харесва. По цял ден сами в стаята. Е, как пък някога не съм била свършила нищо, а едвам се прибирам от умствена умора. А и това да ти говори по цял ден колко й е зле ми идва множко, да ме пита аз как съм. Дето имам чувството, че всяка секунда ми е в ПАсъс всичките екстри.

# 162
Искам да ви питам при смесено тревожно,депресивно състояние какви симптоми мога да имам?

# 163
Всякакви - замаяност, болки където се сетиш, хипохондрия, натрапливи мисли, нежелание или просто нямаш сила да правиш каквото и да било ( елементарни ежедневни неща). Тук многократно всеки си е изброявал симптомите. Тревожността ще се повлияе от Б12, депресивното - от витамин Д.

Допълвам - тук във форума прочетох следното (написано от психотерапевт) за нашето състояние и мисля, че е много точно казано :  "Обикновено в основата на това седят екзистенциални страхове и неадекватно ниска себеоценка, невъзможност за себеотстояване."

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 11:34 от Dara77

# 164
Мен това време ме съсипва. Имам чувството, че ми задълбочава депресията и тревожността. А това замайване много често се появява когато съм сред хора. Спала съм 10 часа, събуждам се и след един час пак ми се спи, виждането ми е едно замъглено, а мислите - там е пълен хаос. При вас менят ли се бързо настроенията? Пия и аз едни мултивитамини за жени, уж трябва да помогнат...

Общи условия

Активация на акаунт