Паническо разстройство - 34

• 45 266
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
На мен зимата ми е по-добре, лятото ми е ад.
Сега е супер за разходки, е може да е малко по-топло, но като се навлечеш е ок, а лятото ми пада кръвното в жегата  и не ме търси, но най-важното е да си казвате, че времето е хубаво, а не да си втълпявате, че е лошо. Няма нещо като лошо време, всяко време и сезон си има чар. Аз например не бих могла да живея без сезоните, дали на студ или на жега трябва ми да се менят и да си има и топло и студено.
Според мен от витамините не може да стане зле, а от мисълта че пиеш хапчето, опитайте разтворими може да са  по-подходящи - аз мразя всякакви разтворими хапчета, но за повечето хора са удачни.
И една есенна картина от мен от последната ни разходка. УСмивки, в планината беше страхотна есен.Relaxed

# 166
Опел, много не благородно завиждам за разходката. Къде е? Така не мога да преценя. Първо го взех за Еменския каньон. И аз исках разходка, ама нямаше тази събота и неделя.

Та пазих леглото, този грип е ужасен. До кафето нямах сили да отида. Днес се чудих от какво ми е по-зле от ПР или от грипа, който му е крайно време да минава. Натирих си задника за една тренировка с почивки. И сега се чувствам екстра.
Трябва и следобед да вървя до новата лична за болничния, пак ще навъртя и километраж.

# 167
Опел, много не благородно завиждам за разходката. Къде е? Така не мога да преценя. Първо го взех за Еменския каньон. И аз исках разходка, ама нямаше тази събота и неделя.

Та пазих леглото, този грип е ужасен. До кафето нямах сили да отида. Днес се чудих от какво ми е по-зле от ПР или от грипа, който му е крайно време да минава. Натирих си задника за една тренировка с почивки. И сега се чувствам екстра.
Трябва и следобед да вървя до новата лична за болничния, пак ще навъртя и километраж.
Къпиновския водопад е на Еменския бяхме преди 2 седмици, абе все си и е готино.

# 168
Страхотна снимка. Завиждам и аз благородно. Аз също обичам зимата, ама никак не обичам че няма светлина. Това ме депресира. Иначе жега не обичам, но пък гърба ми е на обратното мнение хаха. Имала майка ми една позната. На единия крак вени я мъчат, на другия нещо си друго, което изисква слънце. И доктора казва..единия крак ще печеш на слънце, но другия в никакъв случай няма да го показваш на слънце. Е, хайде де. Как да си раздели краката хаха. Та и аз така.

# 169
Здравейте и аз се включвам към вас ето и моята история вече почти година
...Та първо на 28 години съм,момче..Та към проблема .. почвам от началото. Значи в начолото на годината около 10ти януари загубих човек от семейството,ден след това се разболях може би грип нз точно искарах го накрак и за около седмица уж се оправих...да ама не от там се почна първо болки в гърлото лека отпадналост леко главоболие ии така на лекар при личната,гледаме слуша ме и ме прати на Унг след прегледа нещо възпалено гърло уж.. и ми изписа антибиотик..та пих го седмица гърлото се пооправи,но се появи една страна то не е и болка в дясната половина на главата..така си карах месец два с лек дискомфорт да кажем в главата,ии реших пак по доктори,кръвна картина перфекна урина перфекна деже и фекален тест пуснах нз защо ама да има и той перфектен,после на своя глава реших на невролог да отида,и там по думите на невролога всичко ми е перфекно,да ама не отново със стягане в главата си бях нещо като тип от напрежение..реших и на заболекар да мина понеже имах зъб който ме болеже ии от там се стигна да го извадим..но тъпата лека болка си остана..та сега за основните проблеми към днешна дата значи болката всякаш я няма но ми се появи едно страно замайване не е виене на свят аа просто всякаш ще падна по страното е че е по силно изразено като вляза в голям магазин или на място с много хора..това ми е основния проблем Замайването..уточнявам вече 11ти месец минава от началото на проблемите ми през това време не съм имал загуба на килограм,загуба на апетит,повръщания и тем подобни с кръвното съм ок като цяло макар че на моменти сякаш ми се ускорява пулса ама това е като получа паник атаки имах няколко през тези месеци..друго което да кажа че изчетох всички форуми и т.п ии май си докарах страх от болести каквото и да се появи по тялото ми за мен е симптом на нещо...не се живе така ноо и не съм спирал да си работя на работа всеки ден в сферата на търговията и контакт с много хора...Значи това са ми оплакванията-Замайване,чувство за падане(потъване) всякаш губя почва под краката...сега болка в главата не бих казал че имам появява се една лекичка тъпа болка за около 5 сек или вдясно или в ляво и това е после няма проблем..доста чесно ми се случва да настръхвам по няколко пъти на ден дори и на вън да е нормална температура и може би леко мръвучкане по стапалата на краката
Аа забравих да допълня през тези месеци също при личната съм ходил 3-4пъти,тя имаше съмнение за синузит но направих ренгенова снимка всичко е добре със синусите..друго почти никакви хапчета не съм пил през това време не съм и имал чак такава нужда от такива..сега пък от толкова четене мисля да пусна иследвания за хормони и витамин б12 примерно нз и аз вече...
Аа и все си мисля за най лошите болести...незнам защо все ми те са ми в главата,явно ми се събра в повече вече..в рамките на около 10тина години загуби първо Дядо после Майка,след година Баща след още една година първи братовчет оново след година чичо..ии началото на тази година баба...
бих се радвал на вашето мнение по моя проблем продължаващ вече доста време.Та долу горе е това.... много много странни симптоми,почти всякакви и на всяко място ноо реално погледнато без някаква ясна болка някаде..за паник атаки по скоро беше в началото на съатоянието ми сега или ги няма или съм свикнал с тях ..може би леки като цяло и съм забелязал че като има нещо като криза веднага симтоми от рода на-замрежване  погледа,едно чувство в краката всякаш са ми ледени и сковани, рязко ми се ходи по малка нужда ии започвам да се прозявам доста та това е от мен надявам се всички да се преборим с това състояние...влудяващо е

# 170
пиеш ли алкохол ? при прием на алкохол появяват ли ти се 'симптомите' ? опитвал ли си да взимаш успокоително когато се прояви неразположението ти

# 171
Ами нее,не пия алкохол смисъл много рядко предимно лятото вечер по една биричка,твърд алкохол от година не съм пил сигурно,а за успокойтелно по едно време пих за около месец деанксид,без кой знае какъв ефект,но да като цяло в началото на приема му ми вдигаше настроението една идея

# 172
Като цяло всичко е много странно..ето вече почти година съм така,постояно замайване(не световъртеж) по ясно изрязено около обяд някаде и някво стягане в главата напрежение ли е нз и аз,не пия нищо никакви хапчета,не спирам да си ходя на работа всеки ден 6 дена в седмицата,а работя в склад подобно на магазин(аа като вляза в магазин по принцип замайването ми се утроява...) всеки ден гледам да правя нещо къде задачки къде по колата и долу горе ми е по добре като ми е заето съзнанието,друго странно е че примерно с колата нямам никакви проблеми карам си перфект и ми е добре липсва ми и това замайване и потъване...абе нз и аз..дории и се престраших в това състояние лятото и на джет се качих,ама да кажа чувствах се перфекно.. ноо влязат ли ми пак мислите в главата(ама какво ми има,ще падна ще припадна,от какво съм болен и така нататък) и става страшно ..сменям погледа веднага нито ми се говори с някой нито ми се прави нещо,губя желанието за всичко...

# 173
намирисва на нещо точно от тая тема. според мен немаш некви здравословни проблеми.

# 174
Ами до колкото съм чел по форуми и т.п найстина е възможно на психична форма да са проблемите,така като гледам повечето тук са долу горе един тип симптоми ..както всички описват доста странни симптоми както и аз съмият съм така,дории отивам на лекар ии точно и ясно не мога да обясня това което ми става..не мога да кажа примерно главата ме боли защото реално не ме боли а е някакво странно усещане коео не мога да обясня точно аа това при мен е със всеки симптом.. и според мен е възможно да е всичко от мислите в главата,но и много бързо си променям мисленето примерноо засили ми се замайването ии се почва в главата ми,амии няма как да е от нерви ииима ми нещо...и се почва..
Говорих със приятел психолог та тя го прецени като тревожно разтройство със ПА пристапи..

# 175
Другото примерно,никой покрай мен смисъл близко хора с който се виждаме,хората от работата ми амиии значи никой не забелязва никаква промяна във мен,ама никой ...аа според мен постояно ми са в главата някви мислии от рода на Много съм отслабнал да ама не всеки ден на кантара разлика никаква,Сменен ми е цвета на кожата-Веднага проверка от стари снимкии или питане на близък човек ама увии никой никаква разлика и така със всичко..дори и приятелката ми нищо не вижда като разлика или промяна живем заедно и постояно сме заедно..другоо проблем със съня никакви,лягам и ставам като по часовник,но макар че има лека промяна примерно преди да настапят тези неща в моя живот,си ставах доста по ведро и све жо,и със много желание да правя какво ли не,токато сега се изпариха...ставам си но по скоро като робот...

# 176
Ivan Markov-Aiwan Bg 605323
Много прилича на паник атаки, наистина. Стягай се, доста време ще е така и по-зле може да стане.
И при мен така се появиха първоначално.
Предполагам, не че знам със сигурност имаш страх от смъртта (и аз го имам), а загубата на близките ти носи и депресивни състояния, няма как. Приятелите са си приятели, но родните са друго нещо. По празници ще ти е най-тежко. Успех! Да, ангажирай се с приятни неща, друго много не мога да помогна.

# 177
  • Перник
Здравейте. Понеже ме е хванала паниката, реших да сподаля с вас. От време на време получавам остра краткотрайна болка/2-3 секунди в лявото слепоочие/. Има дни изобщо я няма, има дни с по 2-3 пъти на ден. Идея нямам какво е. Втълпила съм си, че може да е аневризма и ме хвана паниката. Случвало ли ви се е подобно нещо? Край нямат тия гадни симптоми. Точно се оттървеш от едните и хайде друго дойде.

# 178
Ivan Markov-Aiwan Bg 605323
Много прилича на паник атаки, наистина. Стягай се, доста време ще е така и по-зле може да стане.
И при мен така се появиха първоначално.
Предполагам, не че знам със сигурност имаш страх от смъртта (и аз го имам), а загубата на близките ти носи и депресивни състояния, няма как. Приятелите са си приятели, но родните са друго нещо. По празници ще ти е най-тежко. Успех! Да, ангажирай се с приятни неща, друго много не мога да помогна.

Благодаря ти за отговора..амии до колкото мога се стягам а за страх от смърта ми да кажам гоо имам,но пък нз и аз гледам да се успокоявам как толкова много време ако беше някоя тежкка болест да бях се гътнал вече...

# 179
Здравейте. Понеже ме е хванала паниката, реших да сподаля с вас. От време на време получавам остра краткотрайна болка/2-3 секунди в лявото слепоочие/. Има дни изобщо я няма, има дни с по 2-3 пъти на ден. Идея нямам какво е. Втълпила съм си, че може да е аневризма и ме хвана паниката. Случвало ли ви се е подобно нещо? Край нямат тия гадни симптоми. Точно се оттървеш от едните и хайде друго дойде.
Емии аз съм писал по горе за същото нещо,и при мен го има кратка както каза 4-5сек странна болка при мен беше в дясното слепоочие,ама от време на време и в ляво се получава това,и при мен може дни да я няма ама се проявява от време на време..

Общи условия

Активация на акаунт