Паническо разстройство - 34

• 46 168
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Точно както си го описала.С времето опознах толкова много нещата,че нямам нужда от диплома (в кръга на шегата разбира се).
Няма да споделям как се лекувам ,защото не мога да понеса отговорност за други.Мога само да препоръчам да посещавате доказани лекари и първо да започнете със слаби препарати.Аз лично рядко прибягваме до АД,но все пак понякога ми се налага.За  мен е недопустимо момиче на 24 год да бъде натъпкано с такива силни лекарства,но пак казвам аз само изказвам мнение.

# 421
Имам едно питане към вас.Чувствате ли се уморени ? Аз един час след като стана сутрин вече съм уморена.Не знам на какво може да се дължи това

# 422
на нервна почва е от състоянието и аз съм така постоянно уморен и сънлив

# 423
Имам едно питане към вас.Чувствате ли се уморени ? Аз един час след като стана сутрин вече съм уморена.Не знам на какво може да се дължи това

Аз също, най-много до 3 часа издържам и се нуждая от почивка - лежане най-добре. Преди нямах спирка по 15 часа бачках като луд.

# 424
И от лекарствата. Аз сутрин не мога да се вдигна. Тръгвам за автобуса и със сетни сили изкачвам един лек наклон. Задъхвам се, абе не съм каквото бях.

Пък и как да тичам от радост, като отивам при вампир. Сега съм вече добре, като си тръгвам от работа. И тренировки и нас си правя.

# 425
Джери, тренировките не помагат ли поне малко за тази умора и задъхването?

# 426
Дара, като че ли те са си отделно. Сутрин нямам сили. На психична основа е, като знам в каква работна обстановка идвам.

# 427
Интересното е,че аз сега не взимам никакви лекарства, а съм страшно уморена при положение, че не съм работила или правила каквото и да е.Имам чувството,че докато си пия кафето съм натоварила един тон пясък до третия етаж.Даже пия някакви добавки за еднерги с л-карнитин и др глупости,а нищо ефект няма.Май е време за един курс на Ад.От няколко дни съм и с едни тревожни мисли едни страхове....

# 428
За тренировки и дума не може да ства.Купих си един крос тренажор, защото мислите ми тотално атрофираха.Е не мога И 3 мин да изкарам ще ми изкочи сърцето въздуха не ми стига.

# 429
Аз съм същата, сутрин не мога да отлепя. Толкова ми липсват сутрините, когато обичах да ставам и да се насладя на първото си кафе. Сега отварям очи със сърцебиене и нежелание за каквото и да е било, предполагам оттам идва и умората.... Другата седмица вече съм решила да направя посещение при психиатър, защото не мога да се търпя така 🙄

# 430
И аз съм много уморена сутрин,ставам от сън направо изтощена,а съм спала примерно 9 часа.Нямам сили за нищо сутрин,от обяд натакък се оправям и най-много сили имам вечер.А в събота и неделя понеже не съм на работа,ми се случва следното-ставам в 8 ,към 11 пак лягам и спя примерно 1 час,следобяд спя.Ужас.

# 431
А случвало ли ви се е докато се опитвате да заспите, при унасяне да се сяпате с чувството че дъхът ви спира. Аз понякога направо скачам и поемам въздух все едно се давя във вода.

# 432
А случвало ли ви се е докато се опитвате да заспите, при унасяне да се сяпате с чувството че дъхът ви спира. Аз понякога направо скачам и поемам въздух все едно се давя във вода.

да. точно същото. още разшифровам дали е от нерви или от шкембак който притиска нещо.

# 433

да. точно същото. още разшифровам дали е от нерви или от шкембак който притиска нещо.
Не е от шкембак, аз съм 51 килограма

# 434
еми кофти. значи още съм изнервен

Общи условия

Активация на акаунт