Паническо разстройство - 34

• 46 151
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
За инсулинова резистентност се изследва глюкоза и инсулин на гладно. Ако след това изчислява НОМА индекс е висок значи имаш. При мен инсулина се вдига на нервна почва и след стрес а глЮкозата ми е в норма и вечер даже правя и по някоя хипогликимична криза...
Как разбирате,че правите такава криза?

# 406
  • Перник
За инсулинова резистентност се изследва глюкоза и инсулин на гладно. Ако след това изчислява НОМА индекс е висок значи имаш. При мен инсулина се вдига на нервна почва и след стрес а глЮкозата ми е в норма и вечер даже правя и по някоя хипогликимична криза...
Как разбирате,че правите такава криза?
Поне при мен от веднъж рязко ми се доспива прозяване умора гадене и студена пот прималяване. Имам глюкомер и съм мерила в такъв момент и е около 3.5 което ми е нискоо. Захар 2 лъжици и кола ме оправят веднага.

# 407
Сега погледнах за моя магнезий, но не се предлага в Бг.
Взимам по 6 на ден.2-сутрин 2-обед и 2-вечер.Витамините от Б група взимам каквито ми падне.Ако не ви помогне поне няма да ви навреди.
Благодаря!
А колко време пиеш магнезия в тази доза? Аз пия Магне В6 също 3 Х 2 табл. , но периодично и за около седмица- две.

# 408
Честита Нова Година, хора. Как ви почна годината? На мен не особено добре. Вчера ме натиснаха с кратък срок на работа. Нарочно ме поставиха в това положение и аз цял ден вчера се тресох в паник атаки.
Придобих някво ново нещо...кашлица на нервна почва. Издира ми се гърлото от кашляне при нервно напрежение. Майка ми казва, че съм имала такъв проблем като дете също. Някой знае ли такова чудо?
Аз го имах известно време като се притесня дори и леко и като се закашлям а съм на място където трябва да говоря много е годно.По същото време, имах и много гадно заглъхване на ушите, преглъщах много и не се оправя но сега скоро не съм ги получавала.
Дъщеря ми също е така, като се роди сина ми постъпихме в болницата през нощта и не сме я будили сутринта баба й станали спокойно и й казала за бебето, а то се роди 2-3 седмици по-рано и тя е била толкова шокирана, че кашляла един час, бяха се притеснили за нея много.

# 409
Opelcorsa, мерси че се включи. Горката ти дъщеря. Детенцето явно се е развълнувало твърде много милото. И баба ми много го преживавали това мое кашляне навремето. И ето че се завърна след толкова години. Аз като почна и се задавям още повече и още повече и стигам до повръщане. И е усещането все едно ме гъделичка вътре в гърлото нещо и почвам. Но все повече забелязвам, че е свързано с нервно напрежение. Вчера се съдрах да кашлям като беше ПА. Вече просто не знам какво да очаквам от това ПР. Какви ли не чудати симптоми. Не знам вече...дали няма хобот до ми порастне някой ден от паниката хаха. Примерно нали...

# 410
Мисля,че нямаш проблем със захарта. Аз когато закусвам винаги получавам паник атака.Какъв АД взимаш и по колко
Мен ли питаш?
Да

# 411
Мисля,че нямаш проблем със захарта. Аз когато закусвам винаги получавам паник атака.Какъв АД взимаш и по колко
Мен ли питаш?
Да
Дулсевиа,тритико и хедонин,вече месец,но няма никакъв ефект😢

# 412
Мен ли питаш?
Да
Не са ли малко силнички тези лекарства като за начало.Нормално е да не ти подейства добре,а още повече да те занитят.

# 413
Мен ли питаш?
Да
Не са ли малко силнички тези лекарства като за начало.Нормално е да не ти подейства добре,а още повече да те занитят.
Нвзнам и аз нищо не разбирам от АД ,но няма никакъв ефект.Извинявай а какво значи занитят?

# 414
Ами тия лекарства са силни и те замайват и те правят буквално на парцал и то със всичките им екстри на странични ефекти

# 415
Така ли?Да ги спирам ли?

# 416
Аз Не съм лекар ,просто изказвам мнение.Психиатъра ми тук в Германия ми е казвал,че и те самите са на принципа проба-грешка докато оцелеят кой медикамент ще ти повлияе добре.Запозната съм също от доверен източник в Бг от които знам ,че 90% от психиатрите в България имат сключен договор със дадена фирма която произвежда антидепресанти. Колкото повече продажби имат психиатърите толкова повече пари печелят.От години сама се лекувам и смея да кажа,че достигнах доста добри резултати.

# 417
  • Перник
Сама се лекуваш как и с какво? Сподели опит. Колкото за проба грешка факт така е на 100%. Дадено лекарство за един е ок за друг е ужас направо. Лошото е че сме потърпевши ние. Аз го изпитах на собствен гръб със золофт-а, а имам позната която е безкрайно доволна от него. Аз едва не полудях от тези хапчета.

# 418
Така ли?Да ги спирам ли?
Не, в никакъв случай на своя глава, психиатър трябва да прецени. За да ги изпише той е преценил. От форума тук не се лекуваме. Ако приемем че всичко е конспирация /което не отричам разбира се/ тогава какво?? Всеки да завърши медицина, да се лекува сам?

# 419
От години сама се лекувам и смея да кажа,че достигнах доста добри резултати.
Лекуваш се сама, защото не си току що прохождаща в ПР. Първия път когато дори не знаеше какво ти има въобще пак ли сама си предписа първия АД?? Или след години опозна състоянието си и разбра кое ти действа и кое не???

Общи условия

Активация на акаунт