Паническо разстройство - 34

• 46 126
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Ще снимам по късно и ще споделя

# 391
Забравих да споделя колко отвратилено ми действат на мен въглехидрати от всякъкъв тип, било то тестени изделия, сладко и дори ядки!  Днес реших да експериментирам с един сандвич за закуска и купона беше пълен - след 15 мин се започна задух и сърцебиене, въпреки че си бях пила пропранолола.  Затова само месо и това е 😤 Понякога се чудя дали не е диабет и изтръпвам от страх да си изследвам кръвната захар...

# 392
Проверявала ли си Б12 как ти е?При недостиг се получава описаното от теб

# 393
По-добре изследвай и виж дали не си с инсулинова резистентност. Поне да си знаеш и да започнеш режим. Simple Smile

# 394
Честита Нова Година, хора. Как ви почна годината? На мен не особено добре. Вчера ме натиснаха с кратък срок на работа. Нарочно ме поставиха в това положение и аз цял ден вчера се тресох в паник атаки.
Придобих някво ново нещо...кашлица на нервна почва. Издира ми се гърлото от кашляне при нервно напрежение. Майка ми казва, че съм имала такъв проблем като дете също. Някой знае ли такова чудо?

# 395
По-добре изследвай и виж дали не си с инсулинова резистентност. Поне да си знаеш и да започнеш режим. Simple Smile
Как се изследва инсулиновата ререзистентност?

# 396
Натоварване с глюкоза.
Мимозка, онзи ден се бях присетила за теб. Как си?

# 397
Натоварване с глюкоза.
Мимозка, онзи ден се бях присетила за теб. Как си?
Наистина ли радвам се 😚 оо все така зле както винаги плюс,че ме хвана и някакъв вирус ,но ужасно е вече пет месеца да няма ден в който да си добре ти как си?А колко струва това изследване и за колко време се прави

# 398
Сега погледнах за моя магнезий, но не се предлага в Бг.
Взимам по 6 на ден.2-сутрин 2-обед и 2-вечер.Витамините от Б група взимам каквито ми падне.Ако не ви помогне поне няма да ви навреди.

# 399
А колко струва това изследване и за колко време се прави
Аз не съм в Бг и ми излезе около 50 лева. Мисля на следващия ден ми излязоха резултатите.
2 часа е самото изследване - взимат кръв на 0, 60 и 120 мин обикновено.
Ти нали пиеше АД от скоро, няма ли подобрение? Sad
Не знам дали това ще е като успокоение, но първата една година май нямах ден, в който да бях ОК....

# 400
А колко струва това изследване и за колко време се прави
Аз не съм в Бг и ми излезе около 50 лева. Мисля на следващия ден ми излязоха резултатите.
2 часа е самото изследване - взимат кръв на 0, 60 и 120 мин обикновено.
Ти нали пиеше АД от скоро, няма ли подобрение? Sad
Не знам дали това ще е като успокоение, но първата една година май нямах ден, в който да бях ОК....

Наистина ли ?Ох ужасно е вече всичко нямам вече сили за нищо толкова време .Няма подобрение в други ден ще стане месец от както ги пия и нищо само се тъпча да ми вредят май и това е само тея където са вечер за съня помагат малко.Ох а друг начин няма ли за тази инс.рез. аз не съм в града и нямам такова време като ида един е автобуса и рано тръгва

# 401
Мисля,че нямаш проблем със захарта. Аз когато закусвам винаги получавам паник атака.Какъв АД взимаш и по колко

# 402
Здравейте и от мен и за много години! Наскоро не бях писала тук, бях започнала тъкмо да се радвам че се оправям, но уви. Преди натрапчивите мисли бяха за физическото ми състояние, а сега са повече за психическото. На моменти имам чувството, че превъртам, бях си втълпила някакви психически заболявания, споделих го с психоложката, тя ме успокои, че се дължи на тревожността ми. Преди беше мерене на пулс, кръвно, ама това да ме заболи, ама онова да ме заболи, сега пък почнах да си наблюдавам поведението, да не би да съм челната в главата нещо. След посещението се бях успокоила, но сега след првзниците пак останах сама и ужаса е на лице. Реално никой нищо не забелязва, но аз отвътре така си се измъчвам, че само съня ме оправя.

# 403
Мисля,че нямаш проблем със захарта. Аз когато закусвам винаги получавам паник атака.Какъв АД взимаш и по колко
Мен ли питаш?

# 404
  • Перник
За инсулинова резистентност се изследва глюкоза и инсулин на гладно. Ако след това изчислява НОМА индекс е висок значи имаш. При мен инсулина се вдига на нервна почва и след стрес а глЮкозата ми е в норма и вечер даже правя и по някоя хипогликимична криза...

Общи условия

Активация на акаунт